[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: 2rzyn »

Chuja dał sobie do gęby z jajami co najwyzej. Przy przewozce Mesa wyglada jak pizda z oslej lawki ktory chcial porymowac wierszyki do podkladu midi z rozjebanych organkow pani od muzyki.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

regulator pisze: 05 wrz 2025, 12:15
LuvSic pisze: 05 wrz 2025, 10:32 ślizgawa i mes:
-> pierwszy zaczyna pogryzać nogawice, a odpowiada 3 tygodnie - no i chuj
-> 3/4 dissu napierdala o sobie - no i chuj
-> 1/4 dissu o jacy to w większości projekcja i autodiss - ale psychol rozpierdala
-> 330 stron beki, memów i gifów - stan wygrany
+1 oraz tak oraz pełna zgoda
???

- Powstał cały oddzielny temat gdzie ludzie pisali diss za Mesa, wygenerowali ich w AI z pięć zanim wyszedł ten faktyczny, a główny temat był jedną wielką karuzelą żartów czym akurat jest zajęty Mes
- Dosłownie pierwsze x stron reakcji po drugim dissie Mesa to "co on w ogóle pierdoli XD"
- Stan wygrany to był ogłaszany w beefie Bedoes vs Eripe, gdzie tego drugiego w temacie broniło ze trzech userów max. Tutaj jest regularna i zajebiście trzeźwa patrząc po standardach reszty internetu dyskusja

Ja nie zaprzeczam, że Mesowi zaczyna w tym temacie coraz bardziej wiać w żagle i sam już o tym pisałem, ale opisywanie Ślizgawki jakby była jakimś bastionem alkopoligamii, gdzie przypierdala się za nic do biednego Jacentego to spory odlot.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
jotwupe
Zbanowany

Post autor: jotwupe »

Tede sam spierdolił ten beef bo mówi że to tylko rap i mają być wersy a nie napierdalanka. Otóż nie nie ma dobrego beefu bez pobić strzelanin i haraczy.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo

"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Mes daje wiecej rozrywki, beki, memicznosci i jest ciekawszym obiektem niz tede który wygrywa w tym beefie. Ktoś słucha tych jego dissow po trzy razy np? U mnie dzis drugi diss mesa poleciał dwa razy, przerwy i usmiech na ustach gwarantowane.

Slizgawka jest tylko zakonem ekipy, kot olgi, fagaty itp
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

sebring pisze: 05 wrz 2025, 12:13 Nie zgodzę się z wpisem Josego na fb – cieszę się, że nie zrobiło się z tego polskie meet the grahams. IMO nie na tym dissowanie powinno polegać, jakieś procesy wiedźm, bitwa na “białka”, dajcie spokój. Jak już to ośmieszenie oponenta, zabawa tekstem, nawet chamski wjazd typu Ice Cube lub Peja, a nie “kto grubsze białko będzie mieć”

Ale to tylko moja opinia

Sama odpowiedz tedego zdecydowanie za słaba i zbyt na kolanie szyta
a bo to ja pisalem, sry nie podpisalem sie. mi chodzilo tylko o koncept kawalka podsumowujacy zyciorys i zjebana psyche mesa wyciagajac to co tede mowil na lajwie - niebieskie karty, straszenie pjusa, przemocowcy w ekipie. moze zle ubralem w slowa, przepraszam
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

LuvSic pisze: 05 wrz 2025, 11:50 2rzyn chyba ma bo nawijał na dojebawszy że sie rozjebał na rowerze jak dobrze pamiętam
Była to hulajnoga dla dziecka lat osiem :bowdown: 2rzyn z ręką w kieszeni rozjebalby obydwu lirycznym kopniakiem z wyskoku, drugą w międzyczasie uskuteczniajac na forum apologetyke wokalnych skilli Agnieszki Chylińskiej i dostarczając sam jeden więcej legendarnych wersów niż Pjoter i Jaca we wszystkich swoich dissach łącznie
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
2rzyn

Podsumujmy
Poki co
Tournament winner to znow Pan Meeeeees

To powinno isc viralem w co drugim memie jak hes name is john ceeeeeeeena!
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

ten typ mes kto to kurwa jest
Awatar użytkownika
2rzyn

Tournament winner

W ogole wini powinien isc za ciosem i zrobic spodnie 100% obsrany output z brazowym kleksem na dupie i dawac za darmo tylko zdeklarowanym fanom tedego po okazaniu przynajmniej 5 fizykow plyt flejtucha
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 12:43 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Tede może byłby w stanie nagrać dobry diss, gdyby nie jego PESEL, dość stateczne życie, praca w kanale Zero, i tocząca się sprawa.
To tylko głupie gdybanie, ale Tede w swoim prime zjada na śniadanie Mesa w swoim prime. Nawet, jeśli Piotrek miałby lepsze flow, spiewany refren i trąbki świecące w ciemności.
Przykro sie patrzy na ten geriatryczny beef. Serio mam nadzieję ze to się jakimś samobojem nie skonczy.
I standardowo. Tylko dzieci szkoda. Naprawdę szczerze współczuję malemu Rysiowi ojca pojeba, ile on się musial już nasluchac i napatrzec, to tylko on wie.
Mes jeśli nie skonczy w jakims osrodku zamknietym na jakis czas to moze sie źle skończyć dla niego lub kogos z zewnątrz, bo on dosłownie stal się szalencem z obłędem w oczach
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 12:42 przez Karkovsky, łącznie zmieniany 2 razy.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

dr zjeb pisze: 05 wrz 2025, 12:38 Była to hulajnoga dla dziecka lat osiem :bowdown: 2rzyn z ręką w kieszeni rozjebalby obydwu lirycznym kopniakiem z wyskoku, drugą w międzyczasie uskuteczniajac na forum apologetyke wokalnych skilli Agnieszki Chylińskiej i dostarczając sam jeden więcej legendarnych wersów niż Pjoter i Jaca we wszystkich swoich dissach łącznie
:D
SWN pisze: 05 wrz 2025, 12:33 - Powstał cały oddzielny temat gdzie ludzie pisali diss za Mesa, wygenerowali ich w AI z pięć zanim wyszedł ten faktyczny, a główny temat był jedną wielką karuzelą żartów czym akurat jest zajęty Mes
- Dosłownie pierwsze x stron reakcji po drugim dissie Mesa to "co on w ogóle pierdoli XD"
- Stan wygrany to był ogłaszany w beefie Bedoes vs Eripe, gdzie tego drugiego w temacie broniło ze trzech userów max. Tutaj jest regularna i zajebiście trzeźwa patrząc po standardach reszty internetu dyskusja

Ja nie zaprzeczam, że Mesowi zaczyna w tym temacie coraz bardziej wiać w żagle i sam już o tym pisałem, ale opisywanie Ślizgawki jakby była jakimś bastionem alkopoligamii, gdzie przypierdala się za nic do biednego Jacentego to spory odlot.
odpowiadałem później już - był jebany ale im dalej w las tym bardziej ludki przestawali to brać pod uwagę, ale jebanie tdfa, że nie odpowiada w 2-3 dni dalej było, imo suka nie była warta 3+ tygodni czekania, jakby to wydał w tydzien to spoko
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

FruitOffTheWall pisze: 05 wrz 2025, 12:36 Mes daje wiecej rozrywki, beki, memicznosci i jest ciekawszym obiektem niz tede który wygrywa w tym beefie. Ktoś słucha tych jego dissow po trzy razy np? U mnie dzis drugi diss mesa poleciał dwa razy, przerwy i usmiech na ustach gwarantowane.

Slizgawka jest tylko zakonem ekipy, kot olgi, fagaty itp
Ja nakurwiam 88 lajen i Dedlajny, satysfakcjonuje mnie ten prosty rap plus bity dobre

Dodano po 36 sekundach:
Z kolei dissy Mesa słuchałem przez dwa dni sporo i od tygodnia w ogole
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

2rzyn pisze: 05 wrz 2025, 12:41 wini powinien isc za ciosem i zrobic spodnie 100% obsrany output z brazowym kleksem na dupie
:bowdown:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

:lol:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

kurwa mes rzeczywiście obłęd w oczach i spocone dłonie, nie sądziłem że ten beef aż tak mu zaszkodzi, oby nie skończyło się magikiem
nic na potem
Awatar użytkownika
LuvSic

Post autor: LuvSic »

jak będzie magik to kto wtedy nawinie na wieprza

Ty śmiałeś się z chorego Mesa, zjebie
Pięknego człowieka formatu niedostępnego dla ciebie
YP_

Post autor: YP_ »

NumerRaz
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

SWN pisze: 05 wrz 2025, 12:33 Ja nie zaprzeczam, że Mesowi zaczyna w tym temacie coraz bardziej wiać w żagle i sam już o tym pisałem, ale opisywanie Ślizgawki jakby była jakimś bastionem alkopoligamii, gdzie przypierdala się za nic do biednego Jacentego to spory odlot.
Jest obecnie i ocenia mesa przez to co wygodnie oceniac pozytywnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
YP_

Post autor: YP_ »

a tak w ogole, to ja juz chyba nie chce zeby tede robil disa. kurwa, znowu byloby pompowanie balonika i nudny kawalek. mes w tym calym swoim szalenstwie jednak jest ciekawszy
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

obaj to impotenci beefowi
przeproscie bedoesa
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ODPOWIEDZ