Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
moshe

Re: Transfery

Post autor: moshe »

zemsta1camzata pisze: 23 cze 2023, 10:11 w wywiadzie dla marci
nie no pls, on tylko powtorzyl to co wszyscy wiedza, czyli ze albo przedluza kontrakt albo sprzedaja go w tym roku. zadnych konkretow typu kwoty nie bylo. inna sprawa jest taka, ze nie wiem jak go niby maja zmusic do transferu
Spoiler
Fabrizio Romano se pasó ayer por los micrófonos de Radio MARCA para dejar algunas claves sobre la situación del futbolista francés.

En primer lugar, el PSG tiene claro y así lo ha hecho saber, que Kylian Mbappé deberá activar la cláusula de renovación de su contrato hasta 2025 o será vendido durante este verano. Si el galo desea quedarse como ha mencionado en repetidas ocasiones estos últimos días, tendrá que renovar.
chce Mbappe w Realu, ale mam nadzieje ze temat sie rozwiaze w ciagu tygodnia bo nie wytrzymie kolejnych miesiecy tych bzdur :rotfl:
yaneq

Post autor: yaneq »

Azpilicueta do interu niby, nieźle
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Ruben neves za 55 mln euro gdzieś w Arabii. Już oficjalnie.

Isco bez kontraktu, pewnie też tam pójdzie.

Dzeko w Fenerbace.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

moshe pisze: 23 cze 2023, 15:46 inna sprawa jest taka, ze nie wiem jak go niby maja zmusic do transferu
ale w jakim sensie zmusic? gosc nie chce przedluzy kontraktu, jest chetny w postaci realu, mbappe tez jest chetny na real, nie ma zmuszania
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Bakan

Post autor: Bakan »

mql pisze: 22 cze 2023, 16:25 jak chcesz się dobrze bawić to bez kitu Brighton
jak nie masz wymagań większych niż egzystencja to Luton/Puszcza Niepołomice
a jak się chcesz wkurwiać to dawaj Nantes
Dorzuciłbym Romę. Kozacki klub. Mega miasto, zajebiści kibice, legendy jak Totti czy De Rossi i najlepsze stroje.Czuć wielkość, pomimo braku sukcesów. Ja się jaram.

Oprócz tego Betis spoko, Feyenoord, Porto/Benfica.

Albo w ogóle jebać tę Europę i jakieś Boca Juniors czy inne Palmeiras. Tam to jest piłeczka, a nie.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2023, 7:43 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

2ps__ pisze: 22 cze 2023, 16:00 co ten konsumpcjonizm amerykanski najpierw nakupowali do skladu jakis pedalow ale sie znudzilo to kluby kupuja tera no pozdro wielkie dla was

komu teraz kibicowac oprocz lechijki kochanej czekam na jakies dobre propozycje, na pewno odpadaja czerwone diably i liwerpul
ja se ogladam nizsze angielskie ligi
sa emocje, jest typowy brytyjski futbol, stadiony pelne po 30-40k ludzi, atmosfer zajebista, nie ma skazenia wielomilionowymi transferami, polecam ten stan
zwracam honor
Kalom

Post autor: Kalom »

rafa benitez w celcie
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Here we go padło wczoraj wieczorem w temacie Thurama w Interze, wcześniej był bardzo blisko Milanu ale Inter przelicytował ich na ostatniej prostej

Super transfer, oczywiście Thuram to nie jest przyszły zdobywca Złotej piłki, ale mimo dużej pensji netto wyjdzie taniej niż Dzeko no i teraz można sobie pozwolić na duuuuzy komfort w negocjacjach w temacie Lukaku. Szykuje się piękna przepychanka wszystkich trzech zainteresowanych stron, Chelsea by chciała ze 40 milionów (nikt kto potrzebuje Lukaku tyle nie zapłaci poza Arabami), Belg jest zainteresowany tylko i wyłącznie grą w Mediolanie, Inter może mieć Lukaku ale dzięki Thuramowi wcale nie musi, a już na pewno nie za górę hajsu.
tomtom

Post autor: tomtom »

Bakan pisze: 24 cze 2023, 0:10
Dorzuciłbym Romę. Kozacki klub. Mega miasto, zajebiści kibice, legendy jak Totti czy De Rossi i najlepsze stroje.Czuć wielkość, pomimo braku sukcesów. Ja się jaram.
Tak.

Ale też trzeba mieć na uwadze, że kibicowanie Romie potrafi być cholernie frustrujące.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

ja próbowałem w tym sezonie i no mimo wielkiej miłości do Jose to tydzień w tydzień się tego nie da oglądać :D A składzik był całkiem zacny, inna sprawa że Wijnaldum i Dybala się szybko posypali a Zaniolo odszedl do Galaty. Roma ma też kozacki hymn, zwłaszcza w wykonaniu kibiców to brzmi fantastycznie (lepiej chyba tylko hymn Sevilli) więc dodając do tego co pisaliście to można śmiało zostać fanem, ale no nie jest lekko.

Justin Kluivert w Bournemouth co oznacza, że w pięć sezonów zaliczy występy we wszystkich ligach top5
19/20 Roma
20/21 Lipsk
21/22 Nicea
22/23 Valencia
23/24 Bournemouth
2do5

Post autor: 2do5 »

Bakan pisze: 24 cze 2023, 0:10
Dorzuciłbym Romę. Kozacki klub. Mega miasto, zajebiści kibice
Pasuje ale do Lazio nie jakiejś Romy
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Nom, szczególnie że kibice Lazio są pokitrani w Rzymie i kogo nie zapytasz, to kibicuje Romie.
2 lata temu miałem okazję obejrzeć mecz Romy na Stadio Olimpico i klimat był niezapomniany. Całe spektrum społeczeństwa, nawet starsze babcie i dumnie śpiewany hymn. Ciary
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Bakan

Post autor: Bakan »

Byłem ostatnio na Lazio-Lecce (bo na Romę się nie udało) i atmosfera git. Wszyscy kibice zaangażowani, jakieś tam race, jak lecą hymn i te ich „Ci-Ro! Im-Mo-Bi-Le” po golu to ciary, no ale stadion zapełniony w 50% jakoś i to trochę nie siada.

A co do kibicowania klubom, które rzadko wygrywają, to ma to pewien urok. Znikomy ale jednak. Pamiętam jak Liverpool grał finał LM z Realem (nie teraz, wtedy jak Karius dał show), to przez pierwsze 20 min targały mną takie emocje, że zastanawiałem się, czy to możliwe, że na takim ciśnieniu można siedzieć 90 minut i nie zejść na zawał. Potem lekko się to unormowała, ale to jest mega doznanie oglądać tak duży mecz swojego zespołu, po tylu latach posuchy. Kolejne finały LM już oglądałem normalnie, spoko ale bez podjazdu do tamtych emocji.

No ale wiadomo, że to częściej wkurw niż radość. Takie życie.
Awatar użytkownika
potter

Mase tylko żartował z tym odejściem przecież, ale Bayern będzie go teraz kusił.

A Gvardiol do Guardioli i koło się zamyka
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Ale Barca jeszcze zatęskni za Busim, skoro zaczyna się gadka o stuletnim Parejo albo Romeu :bowdown: :lol:
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Romeu :bowdown:
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
2do5

Post autor: 2do5 »

✓ Hiszpan, wychowanek Barcelony (dna)
✓ po 30 (stary)
✓ wolny (w chuj)

to się nie może nie udać
zuperhero

Post autor: zuperhero »

beka zapomniałem że taki piłkarz w ogóle istniał heh
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Koulibaly oficjalnie pogoniony, następny Mendy

Mount cały czas chce odejsc, a w chwili obecnej nie ma żadnej oferty przedłużenia na stole, marzy mu się to United, niech spierdala
Obrazek
Awatar użytkownika
potter

Ziyech też blisko.

Kurde, straszny zawód ten Koulibaly. Ta cała akcja z przejęciem numeru Terrego, pompka że przychodzi godny następca a potem się okazało, że gość wiecznie idzie na raz i przeważnie go kiwają a z piłką przy nodze się prezentuje jak Kamil Glik. Czyli głosy że już ostatni sezon w Neapolu miał słaby były trafne i Napoli wyczuło dobry moment by sprzedać. Przebłyski miał, na mundialu też spoko wyglądał więc może ten chujowy sezon nie może być miarodajną oceną, ale no generalnie zawód. A dostałem jego koszulkę w sierpniu i teraz nawet tak głupio chodzić w niej :D

A no i ten Jackson zaliczył medicale tym razem więc niedługo go powinni ogłosić.
ODPOWIEDZ