Sentino
- Jasny
- Zbanowany
Re: Sentino
I to jest objaw, że ten świat powinien spłonąć i Bóg nie powinien mieć żadnej litości
4 Nie sądźcie, że przyszedłem pokój przynieść na ziemię. Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz. 35 Bo przyszedłem poróżnić syna z jego ojcem, córkę z matką, synową z teściową*; 36 i będą nieprzyjaciółmi człowieka jego domownicy*. 37 Kto kocha ojca lub matkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. I kto kocha syna lub córkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. 38 Kto uszu nadstawia do Sentino, ten nie jest mnie godzien 39 Kto chce znaleźć swe życie, straci je. a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je.
4 Nie sądźcie, że przyszedłem pokój przynieść na ziemię. Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz. 35 Bo przyszedłem poróżnić syna z jego ojcem, córkę z matką, synową z teściową*; 36 i będą nieprzyjaciółmi człowieka jego domownicy*. 37 Kto kocha ojca lub matkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. I kto kocha syna lub córkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. 38 Kto uszu nadstawia do Sentino, ten nie jest mnie godzien 39 Kto chce znaleźć swe życie, straci je. a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
- cloud
- chmura
no nie wiem czy tak łatwo

Jeszcze 10 lat i może dogoni young leosie
Jak Jezus Malverde da, to jeszcze w tym roku.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Jasny
- Zbanowany
No pojedynek gigantów, ale już wolę Sentina - przynajmniej ma jakikolwiek skill, a Leosia nawet tekstów sobie sama napisać nie potrafi, co przyznała. Prze suka, najpierw uczciwie przyznała, że jej teksty zawsze wychodziły Cringeowe, ale żaba jej poprawił i napisał, że fajnie, że Żabson ją promuje. Po czym poszła do Wysokich Obcasów, że wkurwia ją jak ktoś twierdzi, że cokolwiek zawdzięcza facetom xD tylko tekst, podkład, mastering, promocję i nawet program który za nią śpiewa - no ale... Zacznę chyba kibicować temu Sentino, tylko niech przestanie udawać gangstera, obok którego nawet nie stał
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
To chyba szybciej leosia zacznie pisać swoje teksty
moze Sentino nie stal nigdy obok gangstera, ale jak ktos stoi obok Sentino to stoi obok gangstera
- KillerCroc
Ah te parszywce podrabiańce, którzy sami nie potrafią zrobić beatu, zmixować go, zmasteringować i jeszcze wypromować kawałka, gdzie te czasy jak Eazy-E nawijał teksty które mu pisali
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
dlatego polecam prawdziwych artystów jak kinny zimmer lub kiełas, którzy sami się tym zajmują
- Jasny
- Zbanowany
Widzisz mój czarny kolego, cieszę się, że możecie uczyć się z mądrości i na przykładach mądrości jakimi was obdarowuję. Otóż, zarzutem wcale nie było, że nie robi tego sama, w żadnym wypadku. Analiza tekstu jasno wskazuje na to, że autor odniósł się do hipokryzji oraz zaprzeczeniu jakiego dokonała główna bohaterka. Jeśli jednak dosłownie wszystko zawdzięczasz typowi lub też grupie typów, niespójnym jest twierdzić, że nie zawdzięczasz niczego, bądź twierdzić, że nie byłabyś tam gdzie jesteś, gdyby nie oni.
Na zadanie domowe dostajesz przeczytać lekturę Platona - Teajtet, Sofista, Polityk
Następnie zbadać badanie argumentów, polecam Sztukę Argumentacji podręcznik+ćwiczenia praca zbiorowa Krzysztof Szymanek, Kszysztof WIczorek i Andrzej Wójcik a na deser erystykę - by wszystko się ładnie spinało. Nic więcej nie jestem w stanie dla Ciebie zrobić
Pozdro & poćwicz
Jak Sentina spotkam, to znockautuję, ten sam los czeka Białasa
Znikam, będę jutro, buziaczki
Na zadanie domowe dostajesz przeczytać lekturę Platona - Teajtet, Sofista, Polityk
Następnie zbadać badanie argumentów, polecam Sztukę Argumentacji podręcznik+ćwiczenia praca zbiorowa Krzysztof Szymanek, Kszysztof WIczorek i Andrzej Wójcik a na deser erystykę - by wszystko się ładnie spinało. Nic więcej nie jestem w stanie dla Ciebie zrobić
Pozdro & poćwicz
Jak Sentina spotkam, to znockautuję, ten sam los czeka Białasa
Znikam, będę jutro, buziaczki
-
ksiazenieporzadek
Zasmiane 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Tabu OG [2017]
Skąd ty to znasz [RAW]
R.I.P [RAW]
To wszystko, nic więcej nie ma.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2022, 17:22 przez Koi, łącznie zmieniany 2 razy.
- FruitOffTheWall
za trudny bit dla dioxa, patryś sie pewnie obraził i poprosił uprzejmie jakiś lżejszy kaliber
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marco_pantani
tabu bez dioxa powinno byc, jest fajny remix z wycieta zwrotka tego kasztana i dorzucona kaza i malika
zwracam honor
W tym roku ile albumów Seby ma wyjść?
Na marzec jest zapowiadana "Megalomania". Jednak kojarzę, że gdzieś tam kiedyś mówił też o projekcie zwanym "Midas".
Na marzec jest zapowiadana "Megalomania". Jednak kojarzę, że gdzieś tam kiedyś mówił też o projekcie zwanym "Midas".
Megalomania, po niej niemiecki Olymp. Prawdopodobnie w urodziny Sebka - King Sento 2 i gdzieś pod koniec roku właśnie ma wyjść Midas.