Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Re: Sentino

Post autor: Jasny »

I to jest objaw, że ten świat powinien spłonąć i Bóg nie powinien mieć żadnej litości

4 Nie sądźcie, że przyszedłem pokój przynieść na ziemię. Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz. 35 Bo przyszedłem poróżnić syna z jego ojcem, córkę z matką, synową z teściową*; 36 i będą nieprzyjaciółmi człowieka jego domownicy*. 37 Kto kocha ojca lub matkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. I kto kocha syna lub córkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. 38 Kto uszu nadstawia do Sentino, ten nie jest mnie godzien 39 Kto chce znaleźć swe życie, straci je. a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

FruitOffTheWall pisze: 20 sty 2022, 23:42 sokoła to chyba łatwo wyprzedzić :D
no nie wiem czy tak łatwo
Obrazek
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Jeszcze 10 lat i może dogoni young leosie
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jak Jezus Malverde da, to jeszcze w tym roku.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

No pojedynek gigantów, ale już wolę Sentina - przynajmniej ma jakikolwiek skill, a Leosia nawet tekstów sobie sama napisać nie potrafi, co przyznała. Prze suka, najpierw uczciwie przyznała, że jej teksty zawsze wychodziły Cringeowe, ale żaba jej poprawił i napisał, że fajnie, że Żabson ją promuje. Po czym poszła do Wysokich Obcasów, że wkurwia ją jak ktoś twierdzi, że cokolwiek zawdzięcza facetom xD tylko tekst, podkład, mastering, promocję i nawet program który za nią śpiewa - no ale... Zacznę chyba kibicować temu Sentino, tylko niech przestanie udawać gangstera, obok którego nawet nie stał
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.

Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

To chyba szybciej leosia zacznie pisać swoje teksty
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

Jasny pisze: 21 sty 2022, 13:30 [...] Zacznę chyba kibicować temu Sentino, tylko niech przestanie udawać gangstera, obok którego nawet nie stał
moze Sentino nie stal nigdy obok gangstera, ale jak ktos stoi obok Sentino to stoi obok gangstera
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Jasny pisze: 21 sty 2022, 13:30 tylko tekst, podkład, mastering, promocję i nawet program który za nią śpiewa
Ah te parszywce podrabiańce, którzy sami nie potrafią zrobić beatu, zmixować go, zmasteringować i jeszcze wypromować kawałka, gdzie te czasy jak Eazy-E nawijał teksty które mu pisali
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Jasny pisze: 21 sty 2022, 13:30 obok którego nawet nie stał
Ty chyba nie wiesz z kim on przy stole siedział.
oyche

Post autor: oyche »

dlatego polecam prawdziwych artystów jak kinny zimmer lub kiełas, którzy sami się tym zajmują
Awatar użytkownika
Jasny
Zbanowany

Widzisz mój czarny kolego, cieszę się, że możecie uczyć się z mądrości i na przykładach mądrości jakimi was obdarowuję. Otóż, zarzutem wcale nie było, że nie robi tego sama, w żadnym wypadku. Analiza tekstu jasno wskazuje na to, że autor odniósł się do hipokryzji oraz zaprzeczeniu jakiego dokonała główna bohaterka. Jeśli jednak dosłownie wszystko zawdzięczasz typowi lub też grupie typów, niespójnym jest twierdzić, że nie zawdzięczasz niczego, bądź twierdzić, że nie byłabyś tam gdzie jesteś, gdyby nie oni.

Na zadanie domowe dostajesz przeczytać lekturę Platona - Teajtet, Sofista, Polityk
Następnie zbadać badanie argumentów, polecam Sztukę Argumentacji podręcznik+ćwiczenia praca zbiorowa Krzysztof Szymanek, Kszysztof WIczorek i Andrzej Wójcik a na deser erystykę - by wszystko się ładnie spinało. Nic więcej nie jestem w stanie dla Ciebie zrobić
Pozdro & poćwicz

Jak Sentina spotkam, to znockautuję, ten sam los czeka Białasa
Znikam, będę jutro, buziaczki

ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

NSX pisze: 21 sty 2022, 16:57 moze Sentino nie stal nigdy obok gangstera, ale jak ktos stoi obok Sentino to stoi obok gangstera
:lol:
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Zasmiane :lol:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Koi

Post autor: Koi »

Tabu OG [2017]
Spoiler
Skąd ty to znasz [RAW]
Spoiler
R.I.P [RAW]
Spoiler
To wszystko, nic więcej nie ma.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2022, 17:22 przez Koi, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

o kurwa :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

za trudny bit dla dioxa, patryś sie pewnie obraził i poprosił uprzejmie jakiś lżejszy kaliber
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

chujowe
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

tabu bez dioxa powinno byc, jest fajny remix z wycieta zwrotka tego kasztana i dorzucona kaza i malika
zwracam honor
Awatar użytkownika
gotti

Post autor: gotti »

W tym roku ile albumów Seby ma wyjść?
Na marzec jest zapowiadana "Megalomania". Jednak kojarzę, że gdzieś tam kiedyś mówił też o projekcie zwanym "Midas".
Awatar użytkownika
Koi

Post autor: Koi »

Megalomania, po niej niemiecki Olymp. Prawdopodobnie w urodziny Sebka - King Sento 2 i gdzieś pod koniec roku właśnie ma wyjść Midas.
ODPOWIEDZ