Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
26%
Cracovia
4
6%
Lechia
11
16%
Motor
6
9%
Piast
11
16%
Widzew
18
26%

Liczba głosów: 68

Majk

Re: Ekstraklasa

Post autor: Majk »

Prawda, on wcale tak dobrze nie gra, jak wskazywałyby jego wyniki. Przez większość meczów to jednak Jordi z zeszłego sezonu, dużo biegający, ale irytujący dość przeciętnym wykończeniem i techniką. Stawiam, że 15 GA w tym sezonie nie przekroczy, bo w Szczecinie będzie miał teoretycznie mniej okazji i trochę większą rywalizację.

Myślę, że finalnie nikt u nas za nim płakać nie będzie, bo wpadło sporo kasy (łącznie nawet 400k euro) za chłopa, którego nie można określić nawet one runda wonder. Wypychanego przed sezonem, skazywanego na rolę trzeciego lub nawet czwartego napastnika, nawet za Tokarczykiem z rezerw. On musiałby ładować gola za golem, żeby przestać czuć oddech Rodado na karku, bo Angel jest docelową 9tką jak tylko dojdzie do pełni sił. Dwa, trzy mecze bez liczb albo przepracowany okres przygotowawczy zimą przez Rodado i Jordi usiadłby na ławce.

Tu tylko okoliczności i timing śmierdzą, ale sama sprzedaż obroni się i na boisku, i u księgowego. Byleby tylko Rodado się odkręcił i starczyło czasu na transfer jednego napadziora do rotacji.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

nie no Pogoń nie będzie poważna drużyną, jak sie nie ogrywa dziadów z Płocka to środek tabeli ich czeka. Sytuacje dziś były ale albo pizda w trybuny, albo za lekko, dajcie spokoj.

Brakuje trochę kogoś kto wezmie odpowiedzialność w ataku. Dziczek z autów, rożnych, wolnych nie będzie codziennie asystował a mam wrażenie że on, acosta i paweł mukairu spoko grają, no dziś jeszcze Biegański ale churlinov gra jak typowy średniak. Nsame mógł mieć asyste, ale mam wrażenie że chłop jest pogodzony z siedzeniem na ławce.

no ale z plusów, jest w zdecydowanie lepiej niż za thomasberga
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Habibi jedzie Królewskiemu od Harrypotterów :bowdown:
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

dumny pers nie pierdoli się w tańcu :joint:

Mena wypożyczony do Korony i tego można im zazdrościć
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ale też zostaje w Lechii, bo go sklonowali
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Vahid ALEX HABIBI Hagi-Tagi to najlepsze co spotkało ekstraklase od lat wielu pod względem materiału do rozważań nad kondycją futbolu i społeczeństwa, dziękuję
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

mnie się podoba, że to jest walka na oświadczenia pisane defacto przez chat gpt
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

zasadniczo nie mam nic do Królewskiego ale to jego łzawe oświadczenie z nieudolnymi szpilkami nadawało się na szybką kontrę do pustej bramki także w tej sytuacji props dla potężnego Persa
Awatar użytkownika
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

W końcu nadszedł czas na ten pojedynek, bo czekałem na jego nadejście od czasu awansu Wisły. Musiało do niego dojść w końcu, bo Hagiłagi i Harry potter, mimo że są z różnych światów, to mają współny gen dziada krytykującego wszystkiego na Xie
Oczywiście szczeciński pers ładuje tutaj do pustej bramki, a Harremu przytakuje tylko krakowska śmietanka intelektualna, ale mam nadzieje że sytuacja się rozkręci. Relacje z Śląskiem całkiem jebły, czas na Szczecin, i z drużyn neutralnych wobec Wisły, to z ekstraklasy zostanie tylko tych 15tu kibiców Wieczystej
Ja nie podstawowy
ODPOWIEDZ