Belmondo
- marmolad_k2
Re: Belmondo
To ostatnie prawdziwe, Belmondo zawsze wystrzelony w kosmos.
To brzmi bardziej jak Filipek na płycie Młody Bukowski
- marco_pantani
podbijam, czy ma ktos drive'a ze wszystkim kawalaklami bajlando, grupy przestepczej mobbyn, doniego oraz kazka?
zwracam honor
We Wrocławiu 26.07 ze starszych rzeczy grał Gnocchi, Harrego Potheda, Scrooge Ebenezera, Ernst Stavro Blofeld 2000 + SCiB 2000. Większość numerów z H.A.U. + gościnka u Shaftera, Piekarenkę, Kto by pomyślał?, Ouncja, Fresh Air oraz wszystkie kawałki z YoMenikiem, który był hypemanem. Na koniec zagrał... Dzień dobry
ZRÓBCIE HAŁAS DLA MAMY YOMENIKA!!!
SKŁAAAADDDDD
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
- schizoaffective

MOBBYN • MOBBYNATORS MIXTAPE 2021
.flac
LEAKED BY schizoaffective
https://krakenfiles.com/view/OAbS2qr1WO/file.html
- schizoaffective
-
vogoco2587
czemu pieszesz że leaked jak to normalnie wyszło tu https://www.youtube.com/@mobbynatorsmixtape2424/videos plus na kanale gsp XDDDDDD wczuty dzieciakschizoaffective pisze: ↑11 wrz 2024, 23:02
MOBBYN • MOBBYNATORS MIXTAPE 2021
.flac
LEAKED BY schizoaffective
https://krakenfiles.com/view/OAbS2qr1WO/file.html
Dodano po 32 minutach 36 sekundach:
belmondo bajorson gsp fristajl: https://youtu.be/8CUFRAULUec
- schizoaffective
@vogoco2587 Racja wyszło na streamingach ale po + - tygodniu z nich spadło. Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział skąd to bo jest to wyraźnie napisane w Info.txt. YouTube Music Enjoyerze 
To niezłe flaki tibijskie
Spectrogram ripu schizoaffective ze Spotify we FLACu (co już samo w sobie jest niemożliwe bo Spotify nie streamuje dźwięku bezstratnego):
vs. oryginalna wrzuta GPSiaka w paczce MP3
dużej róznicy nie widać, ale widać sygnały powyżej 16khz, a flac schizo wygląda jak jakiś youtube to FLAC converter
Dla przykładu tak powinien wyglądać spektogram prawdziwego flaca:
Swoją drogą zrobiłem reupa tego mixtape bo chyba nie ma nigdzie dostepnych oryginalnych plików od GPSa: MEGA
Z paczką FLACów M&H jest to samo, większość tych tracków nigdy nie wyszła publicznie w jakiejś formie bezstratnej (oprócz tych 5 tracków które są na streamingach), ktoś musiałby ukraść dysk Kubie O. żeby takie prawdziwe FLACi istniały.
Spectrogram ripu schizoaffective ze Spotify we FLACu (co już samo w sobie jest niemożliwe bo Spotify nie streamuje dźwięku bezstratnego):
Spoiler

Spoiler

Dla przykładu tak powinien wyglądać spektogram prawdziwego flaca:
Spoiler

Z paczką FLACów M&H jest to samo, większość tych tracków nigdy nie wyszła publicznie w jakiejś formie bezstratnej (oprócz tych 5 tracków które są na streamingach), ktoś musiałby ukraść dysk Kubie O. żeby takie prawdziwe FLACi istniały.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
burak wyjaśnił
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
-
vogoco2587
nie wiem, nie pobieram plikow od uzytkownikow z cringe edgy nickami. ale leak to nie jest z definicji naraschizoaffective pisze: ↑23 wrz 2024, 16:43 @vogoco2587 Racja wyszło na streamingach ale po + - tygodniu z nich spadło. Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział skąd to bo jest to wyraźnie napisane w Info.txt. YouTube Music Enjoyerze![]()
props schizoaffective
Podczas powodzi które zalały Polskę to przypomniał mi się numer Belmondo Dzien Dobry, myślę że powodzianom było lżej gdyby słuchali go w trakcie ulew i uspokojeni by siedzieli i oswoili się z deszczem.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
daruj sobie to pierdolenie, lepiej jedź na miejsce zobaczyć jaki tam syf się wydarzył i tam se puść dzień dobry
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
- piernikowyskoczek
przecież to bortwick
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- schizoaffective
@Burak "spotify decrypter drm" (.ogg + .file) + ffmpeg + mp3tag
Kontener .flac jest używany tylko ze względu lepszego tagowania.
Dodano po 5 minutach 0 sekundach:
@vogoco2587 Dojebany nick masz wpadający w oko łatwy do zapamiętania.
Kontener .flac jest używany tylko ze względu lepszego tagowania.
Dodano po 5 minutach 0 sekundach:
@vogoco2587 Dojebany nick masz wpadający w oko łatwy do zapamiętania.
Dobrze, że wyjaśniłeś amebom forumowym które już słały bowdowny w offtopicu, bo ktoś wrzucił Belmondo/Hewrę we FLACu (chuj tam że mp3 to FLAC poleciało) i ziomeg nabija sobie pobrania na głąbachBurak pisze:To niezłe flaki tibijskie
Spectrogram ripu schizoaffective ze Spotify we FLACu (co już samo w sobie jest niemożliwe bo Spotify nie streamuje dźwięku bezstratnego):vs. oryginalna wrzuta GPSiaka w paczce MP3Spoiler
dużej róznicy nie widać, ale widać sygnały powyżej 16khz, a flac schizo wygląda jak jakiś youtube to FLAC converterSpoiler
Dla przykładu tak powinien wyglądać spektogram prawdziwego flaca:Swoją drogą zrobiłem reupa tego mixtape bo chyba nie ma nigdzie dostepnych oryginalnych plików od GPSa: MEGASpoiler
Props
Ten sam flejwor co lwd/konfident/ten z avkiem Ronaldo
piąta część będzie mroczna
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
Nie no rewelacyjny jest ten Belmondo, jaki on ma luz i linijki to jest niemożliwe.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem