Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Livescore 2115
ale będą emocje o chuju złoty
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
drugi podwójny, widać stres
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no wiadomo ze musial byc TB
beka ze światek, naucz się serwować
- scam_sakawa
kurwa mać szkoda
Gówniara wstydu tylko narobiła Polsce.
@suitup ile do przodu na łamaku?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
XD
I ona coś tam potem sapie się na wywiadach z siadającą psychą
Czekam na komentarze p0ljaków broniące igusi na Facebooku
Brawo za łamak i za kurs na Ronaldinho panowie
I ona coś tam potem sapie się na wywiadach z siadającą psychą
Czekam na komentarze p0ljaków broniące igusi na Facebooku
Brawo za łamak i za kurs na Ronaldinho panowie
Też ten bonus 5zł dziś wykręciłem i też wygrałem, ale nie mogę wypłacić. Tam są jakieś warunki obrotu? Nigdy się w to nie wgłębiałem w sumie
wstydu to wy nie macie szkalując piękną Igę, idźcie sobie piłkarzy powyzywać, ich w pełni zasłużenie można jebać
musisz jeszcze pewnie raz za 5zl zagrać
wejdź w bonusy - aktywne - i tam będzie napisane ile masz do obrócenia
no ale na pewno 5zl
więc postaw cokolwiek za 5zl (tylko tam odpowiedni kurs chyba musi być) i będziesz mógł wypłacić
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
Keys zagrała dobry mecz i zasłużenie wygrała
Iga, no była blisko, bo w tym 3cim secie odjebane zostało, no ale kurwa niektórzy tutaj to naprawdę przesada
wejdź w bonusy - aktywne - i tam będzie napisane ile masz do obrócenia
no ale na pewno 5zl
więc postaw cokolwiek za 5zl (tylko tam odpowiedni kurs chyba musi być) i będziesz mógł wypłacić
Dodano po 1 minucie 13 sekundach:
no ja się zgadzam
Keys zagrała dobry mecz i zasłużenie wygrała
Iga, no była blisko, bo w tym 3cim secie odjebane zostało, no ale kurwa niektórzy tutaj to naprawdę przesada
ehh strasznie szkoda, była meczowa do skończenia
w 3 secie sporo fajnych wymian i dobrze się to oglądało, ale Sabalenka easy, rozniesie Keys
w 3 secie sporo fajnych wymian i dobrze się to oglądało, ale Sabalenka easy, rozniesie Keys
yer a wizard, Harry
tak samo jak piłkarze Iga nie wykorzystuje swojego potencjału i stoi w miejscu od 3 lat, więc nie widzę powodu, żeby jej nie jebać.
Po kilkuletniej opiece psychologa o gównopsychice już nie wspomnę.
Dalej te same bicie na pałę bez większej taktyki, bez zmiany na grę kątową, bez dropshotów, bez zmiany tempa slajsem i bez poprawy serwisu.
Nie widać ręki nowego trenera.
W najsłabszej WTA w tym wieku odpierdala szajs na własne życzenie.
Janowicz i Radwańska osiągnęli max/prawie max ze swojego talentu i za to szacun. Za to Iga napierdala 40 niewymuszonych, a Purkacz wstrzymuje rękę przy każdej ważniejszej piłce (patrz chociażby Fritz w United Cup, gdzie nawet pierwszy serwis był na bezpiecznie)