ja jestem totalnym antyfanem od lat i propsuje hmmBunnymen77 pisze: ↑05 wrz 2025, 9:35 Nigdy nie lubiłem żadnego z nich, nie moja bajka, z początku umiarkowanie kibicowałem Tedasowi, ale przede wszystkim liczyłem na mocny beef weteranów, którzy zapracowali na swoją pozycję na scenie, to nie weterani typu WSZ. Ale to co zapodal Tede to dramat jakiś, to może propsować tylko jakis totalnie zapatrzony w niego fan.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Szczerze liczylem, że Tede wysmaży hit jeszcze ten jeden raz. Cały czas czekalem na polskie not like us i w sumie już tylko Mes chyba ma szanse to zrobić - żeby Tede się zainteresował powrotem do tego beefu.
Tak czy siak same Drimlajny zamykają temat jak dla mnie. A 69 remix to jest fanserwis i tak na to należy patrzeć.
Tak czy siak same Drimlajny zamykają temat jak dla mnie. A 69 remix to jest fanserwis i tak na to należy patrzeć.
-
WesolyJozek
To coming out?
Nie da się słuchać Tedzika, zbyt przepalony głos, niechlujnie nawinięte, argumenty jakieś są, ale ciężko je wyłapać i nie ma mocnego delivery, charyzmy, wkurwu, czegokolwiek. No i nie mówcie mi, że to kwestia słuchawek, bo słucham na SONY WH-CH520.
Tu się nic już ciekawego nie wydarzy ...
Jeśli wliczać do beefu działalność w social mediach (ja wliczam), to do wrzucenia przes Mesa instastory o bliznach wygrywał.
Top estrogenowi raperzy w Polsce:
1. Edzio
2. Ten Typ Mes
3. Tede
Top estrogenowi raperzy w Polsce:
1. Edzio
2. Ten Typ Mes
3. Tede
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
-
WesolyJozek
+1moody pisze: ↑05 wrz 2025, 9:19imo jest wlasnie tak jak mowi Silvestro
to nie sa dobre pancze mesa, to sa tak glupie teksty, ze robia sie z nich virale wsrod internetowych smieszkow, nigdzie indziej. na tej samej zasadzie furure robilo tu dzien dobrrra belmondziaka ktoremu sie procesor zawiesil na koncercie albo nie wiem, legendarne juz teksty murana o krainie o ktorej nie miales pojecia, rzymskiej klatce i kudemą. tez byly non stop cytowane, ale tak naprawde kazdy wiedzial, ze muran robi z siebie debila
Do tego to sa teksty ktore siadaja tylko w forumkowej bańce, więc to de facto pewnie 1% odbiorcow tego beefu. Coś jak kulinarne Przygody pewnego Gocławianina, nie Wrocławianina
Dla mnie też się tym totalnie spalił. Chory biedny człowiek.
Masz bliznę kurwo??? Masz bliznę???
-
WesolyJozek
Co to za odkleja xd . Tede zawsze rozkminial takie rzeczy, robi mu to po prostu content i na tym zarabia, manie przesladowcza to ma Mes ktory wyzywa losowych ludzi w internecie, ubzdural sobie za Tede atakowal Pjusa i jego syna i widać, że się poci na samą myśl o tym beefiegods bidness pisze: ↑05 wrz 2025, 9:26Zwłaszcza że to jest w chuj fugazi, bo Nowatora wziął, zwyzywał i zapomniał. A tutaj od paru tygodni mania prześladowcza jest grana, wielogodzinne oglądanie wywiadów, kminienie i męczenie 3 dissów na raz, lajwy srajwy, DMy. To kogo ty Tede próbujesz oszukać, że to dla ciebie level Nowator?
a mi się podoba oraz zrozumiałem bez wysiłku każde słowo, choć pierwsza część zbędna, w drugiej bardzo mi bit siedzi a w trzeciej banan na ryju pewnie z sentymentu
i w końcu trochę mięsa na rzępoła - choć samica psa najlepszy z dissów to 3 komory dałbym na drugim miejscu a o reszcie zapomniał
uważam że overhated i ale tez ze brak podjazdu do tych bekowych linijek mesa zapadających w pamięć i tak samo co do repeat value co za tym idzie mesiwo prowadzi i czekando na odpowiedz
i w końcu trochę mięsa na rzępoła - choć samica psa najlepszy z dissów to 3 komory dałbym na drugim miejscu a o reszcie zapomniał
uważam że overhated i ale tez ze brak podjazdu do tych bekowych linijek mesa zapadających w pamięć i tak samo co do repeat value co za tym idzie mesiwo prowadzi i czekando na odpowiedz
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
no zwlaszcza jeszcze jak sie okaze ze z tym pjusem to byla niekontrolowana projekcja i sympatyczny nieboszczyk dostal od landlorda hujów na sms komure przed terminem
świadomość swojej ignorancji
- Oportunistycznyebaka
- marmolad_k2
Jest debilem ze skillem – i w sumie tyle
Overhyped ten diss. Żadne zamknięcie gry i koniec beefu. Live był fajny i dawał nadzieję, że faktycznie będą wyciągnięte brudy, polecą mocarne linijki i Mes zadzwoni (domofonem) z przeprosinami.
A tymczasem Mes tu wygrywa nawet się nie pocąc
tzn, może i się poci na storkach, czy w odpisywaniu heaterom, ale Tedego tymi dwoma dissami to on tu robi na mięciutko. Onelinery/wyrażenia, które wejdą (weszły) do codziennego użytku, bekowo-burackie wersy, jakieś odklejone przewózki. On se tutaj odpierdala taniec Jokera na schodach Harlemu, a na Jacę starcza. Nie wiem, może kwestia rozminięcia się w oczekiwaniach (propsy od Hirka jak pocałunek śmierci), może kwestia tego, że beef całościowo nie dowozi i wszyscy tutaj chcą więcej krwi, a dostają jakieś popierdółki, ale w moich oczach Mes tutaj ma na rozegranie tego jakiś pomysł, a Tede jest... nijaki?
A tymczasem Mes tu wygrywa nawet się nie pocąc
jak mes wrzucił samicę psa to sie jarałem, że sie podniósł po KO. tam też fajne linijki padały, jak to u mesa dużo technicznych zagrywek, a flowo to klasa. no i mamy 3 komory
ijo ijo intro jest prztyczkiem w nos:
1. mes gdzieś w którymś wywiadzie propsował "mróz" - to dostał remix "mrozu"
2. dwa psy - wiadomo
3. tym storytellingiem tede mówi, że się psów nie boi - odniesienie do zarzutów o strzelanie z ucha
4. wyjaśnienie nieobecności w domu podczas najazdu mesa
drimlajny
1. jesteś debilem ze skillem
2. tekst o komentarzach - no ładna szpilka
3. mafia online/egangus
4. na chuj mnie info o dziadku - pierdolicie o braku argumentów u tedego, to tu macie przykład na to, że mes ma chuj, nie argumenty
5. cjutki/fiutki
6. kac miał/arytokracja
7. artysta/gracjan
8. kurwa z tvn
9. patyk w szprychy
10. przemocowcy - peja, tuniziano(?)
69 remix
normalnie ładnie go jedzie jak chcieliście
wers o 4 bracie karamazov - za wikipedią - Paweł Fiodorowicz Smierdjakow - syn Fiodora Pawłowicza, wychowany przez Grigorija i Marfę, pracuje jako służący w domu Fiodora Pawłowicza. Cierpi na epilepsję i ma zły charakter, czasami otwarcie okazując złośliwość, a czasami skrywając ją za maską podłej służalczości. Jego antyreligijna niemoralność prowadzi go do dyskusji filozoficznych z Iwanem, co ostatecznie prowadzi do zabójstwa Fiodora Pawłowicza.
ładnie przekminione
refren - wiadomo, chciał zarzucić coś co ludzie podłapią
technicznie ładnie poskładane, zabawa słowem, natężenie rymów jest duże. ładnie, stylowo nawinięte - choć zgadzam się bardzo z tezą, że tede ma mniej charyzmy w głosie niż mes. jednak mes umie lepiej władać głosem
mes w storkach ostatnich, szczególnie ta z blizną - to jest daaaaleeeeki odlot, o ja cie nie mogę - psycha siting
numer raz z tą grafiką to jakaś magia też jest. tym bardziej jeśli to prawda z tym smsem
zgadzam się też z zarzutami, że mógł to zakończyć jeszcze mocniej wyciągając więcej brudów. choć i tak dla mnie mocno się wysunął na prowadzenie w tym wyścigu. ktos tu rzucił, że użytkownikom ślizgawki ciągle coś nie pasuje, tego za mało, tamtego za mało, to inaczej mogło być, a tamto na wspak. malkontenctwo pełną gębą.
ijo ijo intro jest prztyczkiem w nos:
1. mes gdzieś w którymś wywiadzie propsował "mróz" - to dostał remix "mrozu"
2. dwa psy - wiadomo
3. tym storytellingiem tede mówi, że się psów nie boi - odniesienie do zarzutów o strzelanie z ucha
4. wyjaśnienie nieobecności w domu podczas najazdu mesa
drimlajny
1. jesteś debilem ze skillem
2. tekst o komentarzach - no ładna szpilka
3. mafia online/egangus
4. na chuj mnie info o dziadku - pierdolicie o braku argumentów u tedego, to tu macie przykład na to, że mes ma chuj, nie argumenty
5. cjutki/fiutki
6. kac miał/arytokracja
7. artysta/gracjan
8. kurwa z tvn
9. patyk w szprychy
10. przemocowcy - peja, tuniziano(?)
69 remix
normalnie ładnie go jedzie jak chcieliście
wers o 4 bracie karamazov - za wikipedią - Paweł Fiodorowicz Smierdjakow - syn Fiodora Pawłowicza, wychowany przez Grigorija i Marfę, pracuje jako służący w domu Fiodora Pawłowicza. Cierpi na epilepsję i ma zły charakter, czasami otwarcie okazując złośliwość, a czasami skrywając ją za maską podłej służalczości. Jego antyreligijna niemoralność prowadzi go do dyskusji filozoficznych z Iwanem, co ostatecznie prowadzi do zabójstwa Fiodora Pawłowicza.
ładnie przekminione
refren - wiadomo, chciał zarzucić coś co ludzie podłapią
technicznie ładnie poskładane, zabawa słowem, natężenie rymów jest duże. ładnie, stylowo nawinięte - choć zgadzam się bardzo z tezą, że tede ma mniej charyzmy w głosie niż mes. jednak mes umie lepiej władać głosem
mes w storkach ostatnich, szczególnie ta z blizną - to jest daaaaleeeeki odlot, o ja cie nie mogę - psycha siting
numer raz z tą grafiką to jakaś magia też jest. tym bardziej jeśli to prawda z tym smsem
zgadzam się też z zarzutami, że mógł to zakończyć jeszcze mocniej wyciągając więcej brudów. choć i tak dla mnie mocno się wysunął na prowadzenie w tym wyścigu. ktos tu rzucił, że użytkownikom ślizgawki ciągle coś nie pasuje, tego za mało, tamtego za mało, to inaczej mogło być, a tamto na wspak. malkontenctwo pełną gębą.
jedno nie wyklucza drugiego
- FruitOffTheWall
Beka z Tedego i jego przekonania o własnej zajebistości. Typ wczoraj mało nie spuścił się w gacie, zapowiadając ten diss. Ale w sumie efekt uzyskał dobry dla jego, bo komentarze na yt są za nim. Jacek w chuj podnieciony, po poranku zero teraz czyta komy i mówi do sota że DOŚWIADCZYŁ MES ROZPIERDOLU.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- gods bidness
W ogóle Mes to może nazwać cały diss Obsraniec i się na tym oprzeć, że się Jacek obsrywa drogówki jak ją widzi, że się obsrywa konfrontacji z nim, że się obsrywa, co koledzy w redakcji powiedzą jak pojedzie za mocno, że się obsrywa opinii publicznej i nagrywa te swoje wycyzelowane dissy dla wszystkich. Doszło do tego, że Tede jest:
Dla dziewcząt, dla chłopców, dla starców, kierowców
Dla żon i dla matek ale nie dla obcujących z rapem
Jacełłe obsrełłe pan redaktur dla normików, facebookowych mam na pełen etat i Mariuszów z Brighton.
Dla dziewcząt, dla chłopców, dla starców, kierowców
Dla żon i dla matek ale nie dla obcujących z rapem
Jacełłe obsrełłe pan redaktur dla normików, facebookowych mam na pełen etat i Mariuszów z Brighton.
Mes narąbany sam na chacie o 3 nad ranem nagrywa story o tatuażach. Spoko xd Zwykły człowiek to czuje żenadę jak komuś prywatnie takie gówno wyśle, a ten wali do 100k followersów "MASSESSSSZ MLISNE? BASZ BLIZNĘ?". Odklejka gruba, chyba jednak output obsrany u obu, mental u boomerów nie dowozi w tym beefie ewidentnie.
No i na marginesie taki wniosek, pić i ćpać to jednak trza umić. Jakby Mes wytrzeźwiał z tego wszystkiego i faktycznie coś wyciągnął z terapii to miałby moralniaka do końca życia.
No i na marginesie taki wniosek, pić i ćpać to jednak trza umić. Jakby Mes wytrzeźwiał z tego wszystkiego i faktycznie coś wyciągnął z terapii to miałby moralniaka do końca życia.
przede wszystkim ta odklejka daje prowadzenie mesowi bo nie ukrywajmy ze choroby psychiczne stanowią dużą wartość dodatnią u artystow
gods bidness choc diss mi sie podoba to sie z postem zgadzam
gods bidness choc diss mi sie podoba to sie z postem zgadzam
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno