Sentino
- OmarStooleyman
Re: Sentino
Bez kitu czary mary brzmi na spotify znacznie lepiej, już bass sie tak nie zlewa z wokalem
Fenixa wrzucili ze starą okładką, gdzie Sentino wygląda jak jakiś zbity pies xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Na youtube też wrzucono na nowo kawałki z Czary Mary.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Trapowy polsko-hiszpański film dokumentalny. Grupa przedstawicieli kartelu CrackHouse leci do Sebastiana Sentino Alvareza.
nie chcialbym byc jego przyjacielem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- yungXpaproch
bardzo chaotycznie to zmontowali ale imo zajebiscie sie oglada alvaro na vlogu, chetnie obejrzalbym wiecej
- FruitOffTheWall
ten akcent boxdelowski imo cringe ale ugułem bardzo spoksik
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
A tam chyba jeszcze jakiś inny ziomek miał do niego przyjechać na wywiad i nagrać wideo przy okazji, ktoś kojarzy czy coś z tego ostatecznie wyszło?
- SentoAlainDelon
Ktoś z Rytmy miał do niego przylecieć i Zyniak coś wspominał że leci nagrać vloga
te gadki boxdelowskie cringe af
Fajnie zobaczyć urywek procesu twórczego Sentino. Wielki props za końcówkę vloga.
Fajnie zobaczyć urywek procesu twórczego Sentino. Wielki props za końcówkę vloga.
Sentino właśnie wyjaśnia Marcina Flinta na live 
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Ale zjeby ten crackhouse, chyba by mnie popierdolić musiało żebym z nimi spędzał czas jak sebek
No, tez musiałem przewijać fragmenty z nimi bo mnie skręcało z tego słynnego krindżu, taki gimnazjalny wymuszony humor.
- OmarStooleyman
Sento musi mieć jakiś poziom autyzmu, bo obdarowany muzycznie jest, ale prywatnie zadaje się z takimi dzbanami (jednocześnie będąc turbo-dzbanem na live), że szkoda przyznawać się do słuchania bo wieje gimbą na kilometr. Jeszcze ten Nitrozyniak syn piekarza xD
-
Stoner Simpson
Sentino ma stwierdzony autyzm w chuj, ziomki z polski przyjechali klip nagrywać a on musiał cyganów pod kebabem namówić żeby w kadrze byli bo nawet 4 swoich ziomków z Hiszpanii nie ma, bo nikt z taką palą się nie chce zadawać
Nie no autyzm to ma Eldoka, Sentino jest po prostu dziwnym połączeniem bordera, megalomanii i filmów Scorsese
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ale to leci