Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Diogo Costa, David Raya? Z tym że ten drugi już chyba blisko totków
dawać pickforda przyda się kolejna punchable morda
-
Bisclavret
Lukaku podobno zażyczył sobie u arabów 90/sezon xd to chyba zamknęło negocjacje
Z tym Lukaku to będą się pewnie bujać przez całe okienko po to żeby w ostatnich dniach puścić go do Interu na kolejne wypo xd
Kukurela może zrobić wylot do Newcastle za 30 mln funtów
Kukurela może zrobić wylot do Newcastle za 30 mln funtów
idealny byłby Maignan jak już chcą murzyna w bramce, ale nierealny imo. Stawiam, że ten Onana jeszcze powróci i będą w ramach rekompensaty tam Lukaku i K2 wpychać.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No i właśnie Romano podaje że Ziyech i Koulibaly to już Arabusy.
Wszystko wygląda na to że niedługo będę lepiej znał ligę Arabska niz Włoska czy Hiszpańska, bo coś mi się wydaje że oni się szybko nie zatrzymają.
Idą ciekawe czasy.
Gundogan też już gada że jeśli nie City to Arabia, bo lepsze siano niż Barcelona.
Wszystko wygląda na to że niedługo będę lepiej znał ligę Arabska niz Włoska czy Hiszpańska, bo coś mi się wydaje że oni się szybko nie zatrzymają.
Idą ciekawe czasy.
Gundogan też już gada że jeśli nie City to Arabia, bo lepsze siano niż Barcelona.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
tbh z tych wszystkich transferów do Arabów szkoda tylko Rubena Nevesa
no ale imo to będzie kazus jakiegoś Oscara, który też poszedł do Chin będąc w sile wieku i świat o nim zapomniał
Te kwoty za zawodnik Chelsea do Arabów to musi być jakiś wałek 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- bialyjelen
myslalem ze Ruben Neves to juz gasnaca gwiazda, a on 26 lat ma jasny gwint
Lakaka odrzucił ofertę arabów, niech oddadzą go gdziekolwiek nawet za darmo, byle nie tym biedakom z Interu
@emcess ale mi chodzi o kwoty odstępnego, a nie tygodniówki, taki Koulibaly za prawie tyle samo co przyszedł po takim chujowym sezonie z dużą tygodniówką, gdzie Chelsea na siłe potrzebuje go wypchnąć 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
nie śledziłem specjalnie- Koulibaly okazał się aż takim flopem? kiedy grał w serie a to rozpierdalał całą ligę(i to sezon w sezon, a nie że zabłysnął na pół roku i tyle), a gość przecież ma tylko 31 lat, co na ŚO nie jest wcale jakoś sporo
-
Bisclavret
W Napoli ostatni sezon też już miał taki sobie z tego co pamiętam
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chelsea do Arabów ,, To ile tych ludzi pakować do tira"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nie ukrywam, że czytając kolejne złote myśli naszej krynicy mądrości (przypominam - wiemy, że uż. Riwaldocyferki nastukał minimum 60 tysięcy porównywalnej jakości postów w Internecie, nie wiemy, ile jeszcze gów... złota czai się w czeluściach sieci) bliżej mi jednak do innego bohatera z tego gifa:

To już idzie hurtowo, konkretne oferty z Arabii dostał BSilva i Saul. Wszystkich nie kupią, ale warto spróbować.