MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
kurwa niespodzianka dla mnie w chuj myślałem że znów placek z Bellatora zostanie zweryfikowany jak Brooks czy inny Askren
Ostatnio zmieniony 24 sty 2021, 6:36 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
haha jaki kretyn
chad mendes sie w grobie wali
chad mendes sie w grobie wali
trylogia siądzie jak złoto
Ostatnio zmieniony 24 sty 2021, 6:42 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba już pełnoprawna emerytura
ale Conor na pizde wyłapał, props dla Dustina
ale dustin zmasakrował tego rudego alkoholika
brawo królu
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
mimo wszystko fajnie że Conor chce dalej walczyć
mam nadzieje że mimo tej porażki będzie aktywny w tym roku tak jak zapowiadał bo jednak jest wartościowym dodatkiem do dywizji
Poirier - Oliveira o pas, jeżeli Khabib się zwija albo będzie walczył z GSP
i Conor - Chandler bym zobaczył chętnie
i potem ewentualnie pod koniec roku można domknąć trylogie jeżeli wygrają swoje walki
albo dorzucić do tego mixu gdzieś tam Gaethje jeszcze
mam nadzieje że mimo tej porażki będzie aktywny w tym roku tak jak zapowiadał bo jednak jest wartościowym dodatkiem do dywizji
Poirier - Oliveira o pas, jeżeli Khabib się zwija albo będzie walczył z GSP
i Conor - Chandler bym zobaczył chętnie
i potem ewentualnie pod koniec roku można domknąć trylogie jeżeli wygrają swoje walki
albo dorzucić do tego mixu gdzieś tam Gaethje jeszcze
z jakiej paki, przecież gaethje jest pierwszym pretendentem
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Gaethje przed chwilą miał walkę o pas.
Oliveira jest następny
Oliveira jest następny
imo też Poirier v Oliveira o pas powinni dać, ale Dana już zdążył wspomnieć o Chandlerze z Dustinem.
przeczuwałem wygrana Dustina, ale nie sadzilem, ze w takim stylu. te lowkicki na łydkę zmieniły walkę
dla Conora teraz Ferguson albo... Dos Anjos
przeczuwałem wygrana Dustina, ale nie sadzilem, ze w takim stylu. te lowkicki na łydkę zmieniły walkę
dla Conora teraz Ferguson albo... Dos Anjos
No jakby świat tak się zakręcił że conor w końcu zawalczyl by z dos anjosem to by było coś. Wyczuwam jednak przejście na emeryturę po raz milionowy. Potem powrót i trzecia walka z natem albo dustinem. Wpierdol i może wtedy odejdzie na emeryturę na serio.
Dustin
Chandler
, teraz Poirier vs Khabib o pas, a jeśli rosjanin nie wraca to Oliveira w jego miejsce, Chandler vs Geathje brzmi zajebiście, a McGregor ma mnóstwo opcji - jakiś Tony z którym ma beef długoletni i marketingowo to hit, RDA w końcu, czy dopełnienie trylogii z Natem
pieknie mcgregor skatowany