Young Leosia
-
WesolyJozek
Re: Young Leosia
Leosia miałaś zniszczyć fagate a nie do niej dołączyć
Nom, teraz się będą licytować które lepiej knage tarmosi i która ma ciaśniejsza kuciape
Popi.jaku
- marmolad_k2
Boże, jaka baddie, co za ruchy!
Miss Oliwka tournament winner, zamiast zabiegać o knagi jak reszta followerek, ona wyprzedziła peleton i wkłada nos już gdzie indziej
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- marmolad_k2
Ona nie atakuje Bambi, a ten snippet to tak przypadkowo akurat z fragmentem o Bambi.
- igorzastyy
To strzały w Łukasza Fabiańskiego pseudonim Bambi.
- gods bidness
Miś Maliś jeszcze gorszy.
Freak z Malikiem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
ale to machanie łapami do kamery wygląda z boku chujowo xD nie wiem czy bym dał radę na trzeźwo
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- igorzastyy
Malik pierwszym, który skorzystał z przemiany w baddie?
Blonsky nagra na niego track że byl przed nim
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
+1
Zawsze jak oglądam klip Firmy z Popkiem w tramwaju to jedyne, co zauważam to ci wszyscy ludzie co to się lampią naokoło takim trochę przerażonym wzrokiem, a ten tam wbił półnagi jak do siebie i hajda
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- TooMuchSmoke
No ale tam wbił do tramwaju podziarany, łysy, kryminogenny byk, który napierdala wersy: "W MOIM ŻYCIU WIELE NIEZGODNOŚCI, 7 LAT POZBAIWENIA WOLNOŚC", więc dziadynka co stoi obok schowany pod pachą ma prawo być lekko obsrany. Tutaj mamy różową małpkę co się buja na masce mercedesa i pana babiarza hazardziste z damską torebką za 50k, w której trzyma glocka (ale przechodnie o tym nie wiedzą).
- igorzastyy
Stop! W tej torebce jest Glock, widzicie to?
Ja nie o tym - miałem na myśli, że sam jako relatywnie mocny introwertyk w jednym i drugim wypadku czułbym się po prostu jak kretyn, i ostatecznie pewnie bym się nie zdecydowałTooMuchSmoke pisze: ↑14 kwie 2026, 15:09 No ale tam wbił do tramwaju podziarany, łysy, kryminogenny byk, który napierdala wersy: "W MOIM ŻYCIU WIELE NIEZGODNOŚCI, 7 LAT POZBAIWENIA WOLNOŚC", więc dziadynka co stoi obok schowany pod pachą ma prawo być lekko obsrany. Tutaj mamy różową małpkę co się buja na masce mercedesa i pana babiarza hazardziste z damską torebką za 50k, w której trzyma glocka (ale przechodnie o tym nie wiedzą).
mama dobrze znosi rozwód
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Kacper zobacz jak tańczę z Malikiem
Kacper o nogę Malika się ocieram zobacz
W staniku samym zobacz
Kacper
Kacper o nogę Malika się ocieram zobacz
W staniku samym zobacz
Kacper
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pamiętacie jak Kacper przyznał ile naruchał materiału przed Leosią? Ile to było 40ci?
To teraz Sobie wyobraźcie jak jej to musi w głowie echem iść, on pewnie teraz rucha małolatke a ja siedzę na chacie i gram w subway surfers kurwa muszę być baddie. Niech mnie ktoś wyrucha, just for fun. Porucham się z kimś i zrobię o tym nutę, on teraz na pewno z kimś to robi.
Prawda stara jak świat jest to, po rozstaniu baba włącza tryb zatkać cipe przypadkowym siurem, zrobić mu na złość, zemsta kurwa
I tera klempa będzie dupą machać i śpiewać jak ją ziomek ładuje pod ogon
To teraz Sobie wyobraźcie jak jej to musi w głowie echem iść, on pewnie teraz rucha małolatke a ja siedzę na chacie i gram w subway surfers kurwa muszę być baddie. Niech mnie ktoś wyrucha, just for fun. Porucham się z kimś i zrobię o tym nutę, on teraz na pewno z kimś to robi.
Prawda stara jak świat jest to, po rozstaniu baba włącza tryb zatkać cipe przypadkowym siurem, zrobić mu na złość, zemsta kurwa
I tera klempa będzie dupą machać i śpiewać jak ją ziomek ładuje pod ogon
Popi.jaku
Wszyscy z tematu Admy, widzicie jaki bezbek wychodzi jakby się ciocia te 10 lat temu przerzuciła z poezjo-rapsów? Jak nie masz tego jak Fagata to nie masz po prostu, nie kombinuj
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dlatego pizdy nie powinny rapowac, sa tak latwe do wysterowania i obrotu o 180stopni, ze az przykre, niech sie wiedze malikowi, wszystkie niezalezne gwiazdeczki robia hop sasa hop sasa
a ta cala rapierka, tak piekna, ze juz lepiej zwalic konia
a ta cala rapierka, tak piekna, ze juz lepiej zwalic konia