Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
Re: Bedoes x Lanek - Rewolucja Romantyczna (2021)
komentują sobie posty na instagramie jak gimby i w jakimś kawałku coś nawijał, że nie chce mieć dzieci chyba, że jesteś roxyxo
Znana z tego, że była dziewczyną Quebonafide, a obecnie jest stylistką czołówki polskiej sceny rapowej.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

o nie, ludzie obracający się w podobnym środowisku wiążą się ze sobą, nawet jeśli ktoś znajomy już kiedyś był z tą osobą
rozumiem różne zarzuty do bedoesa, ale to czy on jest z byłą Queby czy z kimś zupełnie innym nie ma znaczenia i chuj to kogo obchodzi w sumie, wśród waszych znajomych nigdy nie było kogoś kto miał historię z więcej niż jedną osobą w grupie?
rozumiem różne zarzuty do bedoesa, ale to czy on jest z byłą Queby czy z kimś zupełnie innym nie ma znaczenia i chuj to kogo obchodzi w sumie, wśród waszych znajomych nigdy nie było kogoś kto miał historię z więcej niż jedną osobą w grupie?
swoją droga tranzystor straszny ta dupa , bedi pocieszny grubasek na diecie z nutelli , to razem dobre combo tworzą.
Przysłuchałem Rewolucję Romantyczną i no nie wiem co napisać
Bedi chyba był za mały, żeby pamiętać jak Lanek w trakcie konfliktu rapera Solar Białas i Tomb przydupas z Geysem (aka serweta) bujał się jak flaga na kutrze. W ogóle wybiórczo traktuję fakty.Jest ze mną Lanek, zdrajcy mają przejebane
Gościu ma jakieś niezłe jazdy, raz rapuje śpiewa, żeby odkładać hajs i się nie pucować bo to są wynajęte samochody na klipach a dwa kawałki niżej na jego podjeździe stoi 5 furek XD
Pozatym, kurwa, skąd ten tytuł płyty. Jaka rewolucja? Chyba kurwa chujni bo poziom chujni wniósł na taki poziom, że Laik to by się chyba zapowietrzył. Wydaje mi się, że zgubiła mu się koncepcja w pewnym momencie i nic tu się nie zgadza. Raz chciałbyś go przytulić a zaraz nie wiesz czy jego "GENG" nie zrobi Ci kurwa "BENG". Mózg mi paruję od rozkminki, gdy już wydaje mi się, że kumam, łapie kontekst to nagle Borys wyjeżdża z takim hitem, że psuje mi cały odbiór i pyk Trzaskowski prosi o dobry Funk i pyk pyk Bedi leci z jakimś milionem z dzielnicy na której możesz na niego liczyć
Najmocniejszym elementem płyty jest feat Kuqe 2115 i linijki
W twoim joincie są łodygi jak konary
A twój diler trzyma topy, pod jajami bez samary
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- przedszkolanek
płyty ciągle nie przesłuchałem, trzeba jednak oddać bedoesowi, że ładnie wyantycypował nastroje społeczne grubo ponad rok wcześniej
czy się komuś podoba czy nie, twórca pokoleniowy zaraz obok szpaka
czy się komuś podoba czy nie, twórca pokoleniowy zaraz obok szpaka
- yungXpaproch
to ja ci mordo streszczam: pare przyjemnych trackow muzycznie z fajnymi refrenami i bitami, calosc plyty trzeba sluchac nie sluchajac tekstow, reszta do dupy
- przedszkolanek
ale ja to wiem
- yungXpaproch
o wlasnie tez jest doslownie pare dobrych wersow, zaskoczylo mnie
Musisz wiedzieć, że cierpię na likantropię,
co noc jestem jebanym kotem
...a ja dalej czekam, aż ktoś oczyści te bity Lanka z wokali Bedoesa i wrzuci gdzieś na YT ;(((
Niedługo winyl wjeżdża.
Info z IG Lanka
Info z IG Lanka
Hard head, tight fists, I stand tall,

- OmarStooleyman
Melomani ze swoimi zestawami audio za 15000 zł już nie mogą się doczekać