Sokół
Re: Sokół
Jak na to patrzę to coś w okolicach 3.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ten numer to jest ostateczny dowód na to, co zawsze kminiłem o Sokole. Gość nawija tak, jakby to była dla niego zwykła robota w korpo – zero pasji, tylko odklepywanie godzin przy biurku. 9-to-5 rapper, ha tfu.
Jego zwrota w tym numerze to jest prawdopodobnie najlepsze co wydał w karierze. I czemu nie zaczął tak pisać?
Bo na co dzień mu się po prostu NIE CHCE. Za dużo z tym jebania, a on ma przecież zaraz spotkanie zarządu... Po co się pocić nad kartką, skoro do wyruchania na hajs jest taki Frosti Reggae? System go przemieli, a hajs i tak wpadnie na konto.
Swoją drogą, Bosski Roman dojebał tu takie delivery, że numer do dzisiaj siada bez popity. Mimo całej niechęci do Sokoła, ten numer to mój osobisty klasyk i jeden z dwóch utworów Sokoła, który lubię obok "Dentysty" gdzie zaimponował mi, że wstawił się za słuszną sprawą, bo widział niesprawiedliwość panującego układu...
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
Ten glamrap to jednak ekstremalne głębiny szamba, samo gęste.
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
Rząd postanowił umożliwić transkrypcję zagranicznych aktów małżeństwa parom homoseksualnym, co w praktyce jest ogromnym krokiem naprzód w kierunku umożliwienia im adopcji dzieci w przyszłości
- igorzastyy
To nowa Republika, tylko że rapowa. Tam jeszcze artykuł z Nawrockim i Radziem RSG się pojawił
glamrap props za odwagę, dawno nie widziałem, żeby pej tego typu raził prawdą w sposób tak bezpośredni. hiphopowe kluchy jednak nie takie kluchy.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia