NIC NIE WIEM! Znamy się zawodowo, a nie prywatnie...
Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)
Re: Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)
Dobra, mam nauczkę 
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Swoją drogą - w każdej innej, "normalnej" kancelarii ziomki byłyby zachwycone że coś się dzieje innego, niż nudne, powtarzalne, jebane "komornik i żona mnie dojeżdżajo, ratujta".
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Na starym forum było jeszcze na bank zdjęcie wycieraczki i drzwi do biura w którym wtedy pracował/praktykował
Nie mam screena, ale cały czas pamięta
- SLG
Nie mam screena, ale cały czas pamięta
- SLG
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
W normalnej kancelarii to by smark z mancim czytali na przemian pw od sajko i kolejne zakupy lygrysa bez strachu ze ktos podpatrzy przez ramie co oni tam czytaja
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
W normalnych kancach, tzw. kancach, nagrywali sobie własne bootlegowe wersje "Papugi" kiedy Mata dropnął album. Z klipami włącznie.
Potwierdzone info
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
W Warszawie normalne jest walenie konia z kolegami, wiec ze u nich takie cos sie odpierdala to nie znaczy, że to normalność dla większości ludzi.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ponoc Smarki sie wzruszyl jak mu ziomeczek pewien dal winyl do podpisania (znajoma ziomeczka przyniosla do kancelarii). Jebnal taga Smarkozaur 
- marmolad_k2
Pamiętam, że w 2020 ktoś tu pisał, że zna znajomych Smarka i że ponoć nagrywał do szuflady, pamięta ktoś to?