mocno o karierze vnma
VNM
- TooMuchSmoke
Re: VNM
Nawinąłby kurwa konkretnie co tam się stało takiego ze był na skraju psychozy, a nie jakieś sekreciki jak w pamiętniku 12 latki xd
Ale belkot w tym freestylu ja pierdole 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- gods bidness
Posłuchałbym tego fristajlu do końca, ale jest na instagramie i co przeskoczę na inną kartę, to się stopuje, więc go pierdolę.
Zresztą to i tak niesłuchalne jest, przez tą jego zjebaną manierę, tę, tego jojczenia i pienia przy niektórych sylabach. Jedynie props za rozjebanie Jimsona, a tak to można spuścić w klozecie.
Pytanie tylko co on odjebał, bo jedyne co się załapałem, to gdzieś wczoraj mi mignął na socialach, że wyszedł właśnie z kryzysu. To co on odpierdalał przez te kilka dni przed tym? Jest jakieś streszeczenie?
Zresztą to i tak niesłuchalne jest, przez tą jego zjebaną manierę, tę, tego jojczenia i pienia przy niektórych sylabach. Jedynie props za rozjebanie Jimsona, a tak to można spuścić w klozecie.
Pytanie tylko co on odjebał, bo jedyne co się załapałem, to gdzieś wczoraj mi mignął na socialach, że wyszedł właśnie z kryzysu. To co on odpierdalał przez te kilka dni przed tym? Jest jakieś streszeczenie?
- marmolad_k2
Racja, props że dzięki Venomowi doświadczyliśmy jego rozjebania przez Jimsona
Rozjebal to sie vnm o swoje antyflow
E: przeciez to nie jest freestyle xD tak samo chujowo nawiniete jak ostatnie jego albumy wiec albo jest ciezka spierdolina albo swoje plyty jedzie na fristajlu stad chujowosc jego tworczosci.
Jesli tak to niech ten idiota przestanie.
E: przeciez to nie jest freestyle xD tak samo chujowo nawiniete jak ostatnie jego albumy wiec albo jest ciezka spierdolina albo swoje plyty jedzie na fristajlu stad chujowosc jego tworczosci.
Jesli tak to niech ten idiota przestanie.
- igorzastyy
To chyba jednak nie jest poziom odklejenia Mesa, bo tamten nie jest świadomy swojej odklejki, a kuzyn Lewandowskiego swojej jest.
- Moltisanti
Nie no jaki świadomy xd Chlop daje vibe cyberpunkowego żebraka, te podlizywania sie do losowych tatuażystów, brakowało tam tylko żeby zwracał sie per królu złoty. Chlop ewidentnie czuje że grunt mu sie sypnął pod nogami i w kokainowym szale dosłownie szuka kolegów dla korzysci jak jakiś menel, w miedzyczasie przypominając wszystkim swoim kolegom przez internet, że jak coś to sa jego kolegami i chce na nich moc liczyć. Mesa obserwuje sie z uśmiechem, fała z przykrością.
Z nich dwóch to Mes jest tym świadomym bo odpierdala szajs, budzi się, przypomina sobie ze jest szlachcicem i ma wszystko w pizdzie, Fał przyponina sobie na zejsciu co wrzucil w neta i płacze w poduszkę.
Z nich dwóch to Mes jest tym świadomym bo odpierdala szajs, budzi się, przypomina sobie ze jest szlachcicem i ma wszystko w pizdzie, Fał przyponina sobie na zejsciu co wrzucil w neta i płacze w poduszkę.
- igorzastyy