Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
jeszcze niech strzelą kontaktową i będą jaja
- rozklad_gaussa
dawac 4:7
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Ange wariacie dawaj wszystkich obrońców w pole karne liverpurza i tak bronić nie potrafią
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Salah 2 bramy 2 asysty, FSG normalnie mu powinno pustą kartkę dać i długopis żeby sobie ten kontrakt wypisał jaki mu się podoba.
Nie no dobra żartowałem, przecież jak podpisze kontrakt to się będzie po czole kopał.
Nie no dobra żartowałem, przecież jak podpisze kontrakt to się będzie po czole kopał.
Obejrzałem ostatnio kompilacje “50 ostatnich strzałów Darwina Nuneza” i teraz ilekroć jest przy piłce tylko zacieram rączki i czekam aż pobuja się na boki i kopnie w przeciwnika
HAHAHAHA CO TU SEDZIA ODJEBAL
Dodano po 3 minutach 44 sekundach:
Sędzia podyktował rzut karny ale akcja poszła i padła bramka sekundę później
poszedł do varu, cofnął karnego i rzut sędziowski
Sporo niespodzianek na początku tegorocznych mistrzostwach świata w darcie. Jak jeszcze wtopy Smitha można było się spodziewać po ultrachujowym sezonie w jego wykonaniu, tak porażki Andersona z de Graafem to potężny upset. Akurat Anderson nawet dobrze sobie radził w tym roku, ale jak chłop ma 15% na podwójnych to nie miał prawa wygrać tego meczu.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ratajski rozpoczyna. Oby Polish Eagle rozpierdolił nie tylko swoją niezrównaną charyzmą...
zawrotne tempo gry
Dodano po 24 minutach 34 sekundach:
Powinni dawać cenzurę na pognite zęby gildinga
Dodano po 24 minutach 34 sekundach:
Powinni dawać cenzurę na pognite zęby gildinga
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Niech jiz ten Toylo wypierdala nie da się tego oglądać
Dodano po 8 godzinach 30 minutach 12 sekundach:
Ricky wyjmiesz to wierzę
Dodano po 8 godzinach 30 minutach 12 sekundach:
Ricky wyjmiesz to wierzę