Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
no i dobrze jazda z tym leszczem, Mata>Snopgnom
żenujący to jest twój foruming, to jest bardzo dobra 16 w swoim charakterze dekonstruującym bezprzemocowo symboliczne narracje polskiego rapu wykonanie nie jest idealne ale Jaś Kapela jest poetą i performerem i oczywiste że nie będzie miał flow jak zawodowiec
Nie ma wolności dla wrogów wolności
-
frontkick
Rozbawił mnie diss na Snoop Dogga, nie wiem jak to swiadczy o moim poczuciu humoru ale pozdrawiam raper Mata sympatyczny chlopiec
słabizna. mata kończ kariere.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Snoop pewnie nawet nie odpowie, bo wie, że i tak nie uciągnie tego beefu. Śmieszne jest to jak tacy młodzi pokazują miejsce w szeregu takim "legendom". Gombao 4life.
Kogo obchodza jacyś pseudo intelektualiści z liceum xD
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
-
zabacorymysklada
Może nie spodobać się każdemu ale chcę zostawić po sobie jakiś ślad.
Pozdro.
Pozdro.
LOL, ten diss na Snoop Dogga to pierwsza od dawna rzecz jaka mnie zaintrygowała w tej akcji i momentami jest to nawet zabawne. Raper Mata trochę się zrehabilitował za tę marną własną szesnastkę.
Nie ma chyba obecnie większej żenady na polskiej scenie rap niż raper mata
Jacyś polscy raperzy sobie nominowali zagranicznych raperów co nigdy o nich nie usłyszą i liczą, że jakimś cudem wezmą udział. No bo przecież to jest AKCJA CHARYTATYWNA DLA POLSKICH SZPITALI - no przecież jak można odmówić, to jest niemoralne i nieprawdopodobne.

Dobry jesteś, jeśli uważasz że on serio liczył na odpowiedź Snoopa i serio nagrał ten diss, w którym nawija, że wyrucha mu starą.
Kocham, pozdrawiam
-
Johnny
Potwierdzacie tylko, że nie warto już nic sprawdzać. Szczególnie jakichś totalnych noname'ów
Brawo Mata & kumple, jazda z frajerem
Spoiler
Piękne komentarze od napiętych rapgłów, że Snoop nie odpowie na diss jakiś leszczy / że Gombao nagrało na poważnie diss 
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Piękne komentarze od napiętych rapgłów, że Snoop nie odpowie na diss jakiś leszczy / że Gombao nagrało na poważnie diss są tak samo chujowe jak samo nagranie pseudo śmiesznego dissu na Snoopa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- oKulTywowany
- fvntvsycool
XDDD dziwnie piszesz "jest paździeżem bez walorów, który chełpi się z powodu swojego bezrefleksyjnego progresywizmu, w gruncie rzeczy będąc społecznym marginesem o spaczonej perspektywie na świat"
Diss na ojca
- Serdecznosci
Naoglądałem się tych 16 od jutuberów i teraz mam to gówno wszędzie w proponowanych.

- oKulTywowany