Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Transfery
Przypomnisz mi ostatnie sukcesy liczącego się w Europie Newcastle?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Teraźniejszość. Mają LM i kadrowo budują się na ładną potęgę.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
Bisclavret
Aha wystąpią w fazie grupowej LM tak samo jak Crvena Zvezda, Feyenoord i Szachtar Donieck. Budują się na potęgę bo the telegraph rzucił plotę z Barella i spadkowiczem z ligi angielskiej. Czuję się przekonany.
EDIT: w ogóle Newcastle nikomu nie płaci takiego hajsu jaki ma w tym momencie Barella w Interze, więc nie wiem czym mieliby go skusić, perspektywa gry w fazie grupowej LM z 4 koszyka? Czy moze dadzą mu komin płacowy wysokości podwójnej pensji Isaka?
EDIT: w ogóle Newcastle nikomu nie płaci takiego hajsu jaki ma w tym momencie Barella w Interze, więc nie wiem czym mieliby go skusić, perspektywa gry w fazie grupowej LM z 4 koszyka? Czy moze dadzą mu komin płacowy wysokości podwójnej pensji Isaka?
Ostatnio zmieniony 14 cze 2023, 20:26 przez Bisclavret, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Spadkowiczem ligi angielskiej.
Dobry troll.
Dobry troll.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dobra bo ja nie wiem co ty tu wypisujesz.
No a gdzie Newcastle jest obecnie spadkowiczem ligi angielskiej jak wiele osób przewiduje że po City mogą mieć najmocniejsza kadrę w Anglii po tym oknie.
No a gdzie Newcastle jest obecnie spadkowiczem ligi angielskiej jak wiele osób przewiduje że po City mogą mieć najmocniejsza kadrę w Anglii po tym oknie.
-
Bisclavret
Przeczytaj co napisałem tylko teraz ze zrozumieniem.
No dobra, żebyś się nie zmęczył wyjaśnię ci. Spadkowiczem z ligi angielskiej jest drugie potencjalne wzmocnienie na podstawie którego ty wnioskujesz że "budują się na potęgę" xD.
No dobra, żebyś się nie zmęczył wyjaśnię ci. Spadkowiczem z ligi angielskiej jest drugie potencjalne wzmocnienie na podstawie którego ty wnioskujesz że "budują się na potęgę" xD.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Aha ok bo ty bijesz że Maddison jest spadkowiczem.
No i co z tego?
To w spadkowiczu nie może być dobry grajek?
Wiesz ile osób na fanbase Arsenalu marzy o Madisonie
No i co z tego?
To w spadkowiczu nie może być dobry grajek?
Wiesz ile osób na fanbase Arsenalu marzy o Madisonie
-
Bisclavret
Nie, ale ściąganie typów którzy właśnie spadli z ligi (plus plotka z kategorii science-fiction) to nie jest zbrojenie się na potęgę.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
To co ma Newcastle plus Mad i Bar wygląda słabo niby?
A co ty z tym s-f jak Newcastle kupi sobie grajka z Interu. Cały czas nie rozumiem tego pisania.
A co ty z tym s-f jak Newcastle kupi sobie grajka z Interu. Cały czas nie rozumiem tego pisania.
-
Bisclavret
Dodano po 2 minutach 7 sekundach:
Ja pierdole.RIVALDO111 pisze: ↑14 cze 2023, 20:40 A co ty z tym s-f jak Newcastle kupi sobie grajka z Interu. Cały czas nie rozumiem tego pisania
Rozumiesz że żeby przeprowadzić transfer musi być:
- wola klubu kupującego
- wola zawodnika
- wola klubu sprzedającego
I nie wiem co miałoby skłonić Inter do sprzedania Barelli za kwotę rzędu 60mln i co miałoby skłonić Barelle do przejścia do słabszego i gorzej płacącego klubu.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Bisclavret pisze: ↑14 cze 2023, 20:46 nie wiem co miałoby skłonić Inter do sprzedania Barelli za kwotę rzędu 60mln i co miałoby skłonić Barelle do przejścia do słabszego i gorzej płacącego klubu
W jakim ty świecie żyjesz że dla Ciebie seria A to taka potezna płacowa liga, przecież ta liga strasznie podupadła jak hiszpańska.
I z tym słabszym klubem też bym tak łatwo nie wyskakiwał.
Jeszcze będzie oczy przecierał jak Newcastle pyknie Inter.
- zemsta1camzata
nie dyskutuj z tym idiota
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
Bisclavret
XD
Ale wiesz że żaden piłkarz Newcastle nie zarabia tyle co Barella w Interze?
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
Ale wiesz że żaden piłkarz Newcastle nie zarabia tyle co Barella w Interze?
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
To uzależniające
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nie.Bisclavret pisze: ↑14 cze 2023, 20:53 Ale wiesz że żaden piłkarz Newcastle nie zarabia tyle co Barella w Interze?
Dobra skończmy ta dyskusje o mocarnej seria A i słabiutkim Newcastle bez perspektyw w jakieś śmiesznej Anglii.
-
Bisclavret
To sobie sprawdź w internecie i wracaj do pokeballa tak jak mówiłem wcześniej.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Aha fajnie.
No to skończmy i możesz wypierdalać czytać o kolejnych transferach, które PODOBNO się wydarzą.
@RIVALDO111 mogę się z tobą założyć o bana, że Barella nie odejdzie w tym sezonie do Newcastle, ani do żadnego innego klubu. Wchodzisz w to?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- rozklad_gaussa
i to dopiero poczatek okna, on tu bedzie napierdalal codziennie jakimis informacjami ze zrodel tier 3-4, ja jebie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage