Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
za probierza czuć ten wspaniały i dawno niewidziany wajb połowy lat 90 za strejlaua i apostela zwycięstwa 1-0 po farfoclu z takimi tuzami jak san marino czy azerbejdżan, ziomuś nie wygrał u siebie z mołdawią i opierdolił zawsze silną litwę w 81 minucie, w takiej reprezentacji się zakochałem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ja jestem wielkim fanem kadencji Probierza
Od początku nie miałem żadnych oczekiwań, powiedziałem sobie że nie będę z nim na ławce oglądał żadnego meczu poza turniejowymi. Żadnych zmartwień, zero oczekiwań, koń zwalony, w dzień meczu robie se inne rzeczy i nawet nie myślę o tym tak jak kiedyś
Prowadź mnie dalej w tej boskiej krainie wyjebania się na te bande chuja
Od początku nie miałem żadnych oczekiwań, powiedziałem sobie że nie będę z nim na ławce oglądał żadnego meczu poza turniejowymi. Żadnych zmartwień, zero oczekiwań, koń zwalony, w dzień meczu robie se inne rzeczy i nawet nie myślę o tym tak jak kiedyś
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
To są właśnie prawdziwe emocje, kiedy czynnik losowości jest wyjebany do maksimum, absolutnie każdy mecz to walka, szamotanina i osobna historia. Przy każdej akcji czy to obronnej czy ofensywnej nie wiesz czy tym razem się uda czy nie, przed meczem z faworytem pocieszasz się wynikiem 0:0 na początku meczu i liczysz ze jakiemuś grajkowi z 2 bundesligi ale będącemu akurat w niezlej formie wyjdzie strzał życia zapewniający honorowe 1:2
no te statystyki dośrodkowań naszych dwóch "tureckich" pomocników to ewenement na skalę światową zapewne
żeby Szymański z Frankowskim zrobili staty 2/21 celne wrzucenia piłki w pole karne w meczu z Litwą to jest hit
pamiętam jak probierz prowadził Cracovię i grał na te wrzutki mając wysokich zawodników ofensywnych
Ehh Boniek wróć i bierz na dyrektora Mateusza Borka
żeby Szymański z Frankowskim zrobili staty 2/21 celne wrzucenia piłki w pole karne w meczu z Litwą to jest hit
pamiętam jak probierz prowadził Cracovię i grał na te wrzutki mając wysokich zawodników ofensywnych
Ehh Boniek wróć i bierz na dyrektora Mateusza Borka
Ja tam się w końcu doczekałem. Nareszcie mamy trenera z którym robimy wyniki na miarę umiejętności.
- checollada
bardzo trafny komentarz, ja miałem dokładnie tak samo w tym meczu. na początku nie dawałem Litwie żadnych szans, ale po przebiegu sytuacji na boisku zacząłem w pewnym momencie wierzyć, że możemy to przegrać i czułem podskórnie satysfakcję z takiego scenariusza. karuzela emocji w meczu z przeciwnikiem z półki z samego dołu, o taką kadre nic nie robilemjajca pisze: ↑22 mar 2025, 12:54 To są właśnie prawdziwe emocje, kiedy czynnik losowości jest wyjebany do maksimum, absolutnie każdy mecz to walka, szamotanina i osobna historia. Przy każdej akcji czy to obronnej czy ofensywnej nie wiesz czy tym razem się uda czy nie, przed meczem z faworytem pocieszasz się wynikiem 0:0 na początku meczu i liczysz ze jakiemuś grajkowi z 2 bundesligi ale będącemu akurat w niezlej formie wyjdzie strzał życia zapewniający honorowe 1:2
no bez jaj
- rozklad_gaussa
wielki rewanz
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
przeciez chyba od dawna takie sa na wszystkie mecze repki
rok temu na mecz z Łotwą po jakimś wcześniejszym blamażu obniżyli ceny biletów na narodowy
ten mecz będzie w Chorzowie
Dodano po 1 dniu 20 godzinach 2 minutach 38 sekundach:
hahaha
ten mecz będzie w Chorzowie
Dodano po 1 dniu 20 godzinach 2 minutach 38 sekundach:
hahaha
- rozklad_gaussa
za malo biesiadny byl na kolacji w belgradzie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Armenia Estonia
Spoiler
195zł za bilet na mecz w Helsinkach... kurwa do Porto 70zł było 
- FruitOffTheWall
Aivar Pohlak wygląda jak kuzyn Stanislava Levego
haha japierdole
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
gdyby ktoś chciał podjechać do sąsiada zobaczyć mecz młodych na euro to łapcie stronę z biletami
https://www.under21tickets.sk/
https://www.under21tickets.sk/
+1Piters pisze: ↑22 mar 2025, 12:08 Ja jestem wielkim fanem kadencji Probierza

-(1).gif)