Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
UlicaRzadzi
Re: Livescore Mundial 2022
Messi spoko, ale Argentyny jako całej reprezentacji nie da się lubić. Eh czemu w tej generacji grają tam takie pachołki..
Dlaczego nie da się lubić? Pozytywne chłopaki raczej, poza takim bezjajecznym Moliną to reszta git
-
UlicaRzadzi
No nie wiem, po prostu zwyczajnie nie przemawiają do mnie goście jak Lautaro, Otamendi, De Paul, Paredes i ogólnie ta ekipa. Chciałbym naprawdę, żeby Messi w końcu wygrał ten puchar, ale ogólnie ta ekipa jako całość to nie moja bajka.
argentyna przejedzie sie po tej francji jak rydzyk po starej kurwie
oczywiście jak francja wywalczy pierw ten finał
oczywiście jak francja wywalczy pierw ten finał
jasny wracaj na forum
Trash talk ma to do siebie, że jeśli przy tym wygrywasz, to twoja gadka brzmi skutecznie i zawadiacko, ale jeśli nie dowieziesz sprawy do końca wychodzisz na dwa razy większego lamusa niż oponent, więc w tym konkretnym przypadku nie powinni płakać
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
zapamietany jako kto? mowcie po polsku do huja
messi to jest najwiekszy piłkarz w historii, beka z hejterow
messi to jest najwiekszy piłkarz w historii, beka z hejterow
jasny wracaj na forum
- ebismolarek
ujawniają się mentalne lamusy, wiadomo chociaż komu można pluć w mordę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ogólnie to jebac messiego karakana pierdolonego z autyzmem na sterydach i mam nadzieję że wyjaśniłem gościa oby maroko z pucharem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
messi to jest cos wiecej niz piłkarz, najgorsze jest to ze potem bedziemy ogladac po prostu ludzi grających w pilke
Messi to jest nadczlowiek ktory tak chujowa kadre na barkach do finalu już drugi raz wyciągnął.
O tyle o ile zgodzę sie że tak było za pierwszym razem, o tyle tym razem, ta kadra nie jest taka zła, sporo lepsza niż tamta, którą ostatnio wciągnął do finału. Nie mówię też że jakaś świetna jest że bez niego by weszli, ale teraz nosi na plecach coś co wydaje mi się faktycznie da się unieść, bo dosyć mu pomagają ci piłkarze.
Jeszcze płacz uz samir to kolejny powód żeby argentyna przejebala
IT’S COMING HOME