Akurat z tym mrozem i stres jeden pies drugi pies streesss, bo pani policjantka chciała zdjęcie zrobić, to autodiss i przyznanie się, że na widok psa obsrany output i pies go chrup jak pikla po jednej nutce, bo zna już jego melodię frajerską.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
ogólnie to ten beef wygrał netforumek imo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- przedszkolanek
w mojej rodzinie służba czyta od lat dwustu
wam to strach zlecić zbieranie chrustu
wam to strach zlecić zbieranie chrustu
Cyklista sam sobie włożył patyk w szpryche
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
mes skorzysta z usług tomba i rozjebie wieprza zobaczycie.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
Przecież gdyby Tede użył informacji z tego tematu, memów i w odpowiednio zręczny sposób tego Mesa wyśmiał to GlamRap by to określił dissem wszechczasów, a na grupkach FB by się spuszczali 100 razy bardziej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
nie wiem
ale wciąż będziesz
zjebem zjebem
ale wciąż będziesz
zjebem zjebem
jak mes wyszedł z pokoju to pjus dał łyka piwa synkowi mesa i mes jako były alkoholik się wściekł najebany stasiak mi to przy barze opowiadał
1. O chuj chodzi z tą pierwszą częścią? W sensie po co? Odruchowo sprawdziłem co podlinkował Burak, bo myślałem że może dla beki jakiś istniejący, niezwiązany z beefem track.
2. Jaki ten wokal/mastering/cokolwiek odpowiadające za finalne brzmienie jest męczący, ja pierdole. To już minimum drugi track Tedego w tym beefie, który słucham jakbym ustawił losowo suwaki w equalizerze i momentami zwyczajnie nie rozumiem tekstu. SYTYFYTYBYTY KURWO COŚ TAM BOTOSOTOFYTYBENCA (SIEAAA)
3. Wreszcie jakiś syf, przy którym neutralny obserwator może wyciągać popcorn - mam na myśli fragmenty o bejbimamie spierdalającej z furą albo alkopoligamiczne napierdalanie kobiet. Szkoda tylko, że to jakaś 1/100 całego numeru, reszta to nadal mniejszy lub większy wypełniacz.
4. Ten track trwałby 4 minuty max, gdyby zostawić tylko faktycznie nowe, zmieniające coś linijki, a wyciąć wszystkie reużywane pół-pancze (o tym że popaliły ci się styki typie słyszę ze trzeci raz) i wypełniacze o tym, że jedzie tu na flole i tak to robimy w enwujot typie, tańczymy na twojej stypie (SIEAAA)
5. Mes może sobie pluć w brodę, że odjebał taki (paradoksalnie) falstart z tym opóźnianiem pierwszego numeru i wygenerował tyle memicznych gifów. O ile ja argumentację na jego korzyść zrozumiem, dużo użytkowników zrozumie, tak zajebiście ciężko będzie przeforsować taką narrację do youtubowego/grupkowego ogółu, bo wizerunek schizofrenika-dziwaka wziął górę nad czymkolwiek se tam teraz nagra.
2. Jaki ten wokal/mastering/cokolwiek odpowiadające za finalne brzmienie jest męczący, ja pierdole. To już minimum drugi track Tedego w tym beefie, który słucham jakbym ustawił losowo suwaki w equalizerze i momentami zwyczajnie nie rozumiem tekstu. SYTYFYTYBYTY KURWO COŚ TAM BOTOSOTOFYTYBENCA (SIEAAA)
3. Wreszcie jakiś syf, przy którym neutralny obserwator może wyciągać popcorn - mam na myśli fragmenty o bejbimamie spierdalającej z furą albo alkopoligamiczne napierdalanie kobiet. Szkoda tylko, że to jakaś 1/100 całego numeru, reszta to nadal mniejszy lub większy wypełniacz.
4. Ten track trwałby 4 minuty max, gdyby zostawić tylko faktycznie nowe, zmieniające coś linijki, a wyciąć wszystkie reużywane pół-pancze (o tym że popaliły ci się styki typie słyszę ze trzeci raz) i wypełniacze o tym, że jedzie tu na flole i tak to robimy w enwujot typie, tańczymy na twojej stypie (SIEAAA)
5. Mes może sobie pluć w brodę, że odjebał taki (paradoksalnie) falstart z tym opóźnianiem pierwszego numeru i wygenerował tyle memicznych gifów. O ile ja argumentację na jego korzyść zrozumiem, dużo użytkowników zrozumie, tak zajebiście ciężko będzie przeforsować taką narrację do youtubowego/grupkowego ogółu, bo wizerunek schizofrenika-dziwaka wziął górę nad czymkolwiek se tam teraz nagra.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
czekam na odpowiedź kaczora brs pod domofonem to się tede już zupełnie obsra
no ogolnie wylaczajac slizgawke to w internecie wygral tede. z czym sie nie zgadzam i troche mnie drazni to propsowanie tdfa za wszystko z gory
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2025, 0:57 przez YP_, łącznie zmieniany 1 raz.
@SWN co do tych wypełniaczy to równie dobrze można to zarzucić Bedoesowi, że jego dissy trwalyby po 3 minuty gdyby usunąć z nich pierdolenie a nie nawijke, imo Jacek nie przesadził za bardzo z wypełniaczami tutaj
Ale racja że używa linijek z poprzednich dissow, "w oczach obłęd" też słyszałem trzeci raz xD
Ale racja że używa linijek z poprzednich dissow, "w oczach obłęd" też słyszałem trzeci raz xD
- marmolad_k2
Teraz jeszcze poczekać dwa tygodnie na przypałowe wersy Mesa typu *Tede wsadź se w dupę kredę*, potem znowu hype na *zamykający beef* diss Tedego i zobacz Grażynko, wszystkich świętych, zaraz wigilia będzie.
- przedszkolanek
tdf, tas de fleia, flejtuch
patrz jak spływa po mnie fala hejtu
jak po kaczce, kaczce po detailingu
jak fala, dla mnie to jest śmingus dyngus
patrz jak spływa po mnie fala hejtu
jak po kaczce, kaczce po detailingu
jak fala, dla mnie to jest śmingus dyngus
Tym smigusem dyngusem to dopiero Mes się autozdissowal jak sobie przypomnimy jak się sprul jak dostał strzał z pistoleta na wodę na koncercie 
- gods bidness
I żeby miał wydziaraną łezkę pod okiem. Chuj najlepiej niech se już teraz wydziara. Albo skaryfikejszyn modyfikejszyn skurwysynu. Evil Mes mój nowy idol.oldschool pisze: ↑05 wrz 2025, 0:38 Idealny dalszy przebieg:
- Mes nagrywa jakiś realnie dobry diss z przewózką, że Tede będzie chowany do wora
- dojeżdża Tedego na mieście i nagrywa to na instastory
- Tede zgłasza go na psy
- Mes dostaje wyrok i idzie na jakiś rok do więzienia (nie za długo, żeby mu nie wjechała inna forma, tylko dalej psycholandlord)
- Mes wychodzi z ciupy i nagrywa jakąś pojebaną płytę z dodatkiem jeszcze większego prawilniactwa i gwary więziennej
Obudźcie mnie proszę na Ten Typ Mes - Psiocha (w sensie pizda) (Tede diss 3) i czekam na płytkę psychoczynszojada. 
- przedszkolanek
a ty odrealnionym jackiem w czapce
więc czapkuj swemu panu na ulicy i w apce
więc czapkuj swemu panu na ulicy i w apce