Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Ekstraklasa
Spoiler

Dodano po 1 minucie 26 sekundach:
1.5k za karnet na cały sezon
macie w porównaniu karnety na Legię
Spoiler

- igorzastyy
Tu już podliczone na cały sezon. 1400 za E3
Byłem na turniejach młodzieżówek na tym sektorze, to w lecie słońce tam tak napierdala, że oślepnąć można więc pojebało go

Spoiler

Deportivo da wiecej niż 2,5 banki euro? Baaaaaardzo wątpięBisclavret pisze: ↑wczoraj, 17:22 No jednak jak Motor luźno sprzeda nie mając żadnej historii sprzedażowej zawodnika z tej samej pozycji drożej niż oni leszczyńskiego
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
-
Bisclavret
Wg tego co do mnie dociera to da ale może farmazon. Przed chwilą kupili bramkarza za 9 baniek Wiem że realnie rok temu Jakubas odrzucił 8 milionów a zimą odrzucił 6 więc nie wiem czy aż tak bardzo by chciał zjechać z ceny. Zawsze można chłopaka nie sprzedawać.
No mógłbym populistycznie napisać ze pojebało go zdrowo - w końcu to są najdroższe karnety w lidze jak dotychczas i myślę że tak zostanie. Z drugiej strony ile powinien kosztować bilet na mecz? U nas soldouty są zależne od pogody głównie, jak było -15 to był problem rzeczywiście z zapełnieniem stadionu (ale też nie jakaś katastrofa, było chyba 8-9 tysięcy) ale jak na zakończenie poprzedniego sezonu który był przecież marny klub dostał 3 soldouty z rzędu to raczej nie jest sygnał że bilety są za drogie. Czy bilet na mecz ekstraklasy za 6-7 dych to jest aż tak dużo ? Tyle kosztuje obiad + piwo, czemu taki zestaw relatywnie ma być tańszy niż bilet na mecz? Dopóki projekt sportowy będzie ambitny - a płyną sygnały że tak będzie - to ja nie mam problemu z tymi cenami szczerze mówiąc.
Akurat te bilety się sprzedają najszybciej zawsze mimo że są najdroższe więc trochę kulą w płotigorzastyy pisze: ↑wczoraj, 19:42 Byłem na turniejach młodzieżówek na tym sektorze, to w lecie słońce tam tak napierdala, że oślepnąć można więc pojebało go
No mógłbym populistycznie napisać ze pojebało go zdrowo - w końcu to są najdroższe karnety w lidze jak dotychczas i myślę że tak zostanie. Z drugiej strony ile powinien kosztować bilet na mecz? U nas soldouty są zależne od pogody głównie, jak było -15 to był problem rzeczywiście z zapełnieniem stadionu (ale też nie jakaś katastrofa, było chyba 8-9 tysięcy) ale jak na zakończenie poprzedniego sezonu który był przecież marny klub dostał 3 soldouty z rzędu to raczej nie jest sygnał że bilety są za drogie. Czy bilet na mecz ekstraklasy za 6-7 dych to jest aż tak dużo ? Tyle kosztuje obiad + piwo, czemu taki zestaw relatywnie ma być tańszy niż bilet na mecz? Dopóki projekt sportowy będzie ambitny - a płyną sygnały że tak będzie - to ja nie mam problemu z tymi cenami szczerze mówiąc.
nie no prosze cie ambitny projekt sportowy i mariusz misiura w jednym ciagu logicznym to sie nie uda
mundialopsychoza
- igorzastyy
No tam się bardzo fajnie ogląda mecze na tym sektorze, na Górniku byłem kilka razy, na Motorze, ale chyba na MŚ u-20 to na jednym meczu to była masakra, jakbym okularów nie miał to bym oślepł. Jak ktoś kupuje karnet na ten sektor to ok, ja bym nie kupił. Jak już to ten z naprzeciwka, skoro taka sama cena.Bisclavret pisze: ↑wczoraj, 20:42 Akurat te bilety się sprzedają najszybciej zawsze mimo że są najdroższe więc trochę kulą w płot
-
Bisclavret
No ok, zobaczymy, na razie "jakby fantastyczny" Mariusz robi dobre wrażenie, a startuje z poziomu -100 jeśli chodzi o zaufanie w środowisku. Ja tam się przekonałem że coś może z tego będzie i przede wszystkim że to niekoniecznie musi być haramball. No ale zobaczymy. Na razie widać że Zbyszek wskoczył półkę wyżej jeśli chodzi o szukanie i pozyskiwanie zawodników bo bierzemy takich których trzeba było z kimś wygrać, a za chwilę kolejny zawodnik zdjęty ligowemu rywalowi sprzed nosa. Do tej pory jak tylko ktokolwiek wchodzil do gry to luźno nas przelicytowywal
Dodano po 1 minucie 46 sekundach:
Inna sprawa że można sobie wtedy pójść gdzieś indziej
Dodano po 1 minucie 46 sekundach:
No tak, mecze grane w terminach sobotnich i niedzielnych za dnia w ładna pogodę to tam jest lipa ale wbrew pozorom rzadko to się trafia, może 2-3 takie mecze w sezonie. Ale jak nie masz czapki i okularów to przejebane.igorzastyy pisze: ↑wczoraj, 20:53 No tam się bardzo fajnie ogląda mecze na tym sektorze, na Górniku byłem kilka razy, na Motorze, ale chyba na MŚ u-20 to na jednym meczu to była masakra, jakbym okularów nie miał to bym oślepł. Jak ktoś kupuje karnet na ten sektor to ok, ja bym nie kupił. Jak już to ten z naprzeciwka, skoro taka sama cena.
Inna sprawa że można sobie wtedy pójść gdzieś indziej

gdyby nie chujowy sezon, to u nas też by była podwyżka cen. No ale, kurwa, bez przesady. To tylko Ekstraklasa w Lublinie
cała nitka
Spoiler
Ostatnio zmieniony 07 lip 2026, 0:07 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bisclavret
6+1 xD ja miałem info że 5