Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
dlaczego nie pomagales pisac txt [mention]SWN[/mention]
- gods bidness
No przecież to Małolat.
wieniawa > małolat
- KapitanRozpierdol
Julka W. <3
sie wkręca
Sieeedzee w dooomu nie musze paaaaamięęętać
- Quetzalcoatl
A wrzucam ziomka. Co sądzicie?
o dzisiaj moje urodziny na slizgawce, sto lat i moze wiecej postingu
o dzisiaj moje urodziny na slizgawce, sto lat i moze wiecej postingu
Ale flaki z olejem ta szesnastka Wieniawy
Dziewczyna dogrywała się już na duży projekt z raperami (Flirtini), zna osobiście ludzi z Asfaltu, Mes wysyła jej pewnie najebany zdjęcia, a mimo to brzmi jakby pierwszy raz usłyszała rap piętnaście minut przed nagraniem. Większość koleżanek po fachu pokazała się bardzo fajnie w takim formacie, tutaj duży zawód niestety.
Dziewczyna dogrywała się już na duży projekt z raperami (Flirtini), zna osobiście ludzi z Asfaltu, Mes wysyła jej pewnie najebany zdjęcia, a mimo to brzmi jakby pierwszy raz usłyszała rap piętnaście minut przed nagraniem. Większość koleżanek po fachu pokazała się bardzo fajnie w takim formacie, tutaj duży zawód niestety.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Chłopaki z MopS dziś wjechali, obczaiłem 16tkę i resztę twórczości i okazało się, że można też u nas robić coś zbliżonego do rapcoreu z electropunkiem na poziomie (chociaż z murzynem na wokalu to trochę oszukane):
:o
:o

- przedszkolanek
Quetzalcoatl, to jest ten sam Arbuz co był na kanale ALC MDZ, tak?
ale dałem sobie spokój, bo jeszcze admin się obrazi
to teraz już można napisać oficjalnie że adma ma w końcu konkurencje w swojej kategorii
chciałem napisać że adma ma w końcu konkurencje w swojej kategorii
ale dałem sobie spokój, bo jeszcze admin się obrazi
to teraz już można napisać oficjalnie że adma ma w końcu konkurencje w swojej kategorii
- Quetzalcoatl
dokładnie ten, w chuj sie zdziwilem (tak pozytywnie ofc), myslalem ze dal se spokoj z rapowaniem jakies 3-4 lata temu, ze to byla chwilowa zajawka, a tu odpalam i noooo troche leci XDprzedszkolanek pisze: ↑19 maja 2020, 21:08 Quetzalcoatl, to jest ten sam Arbuz co był na kanale ALC MDZ, tak?
Tak, nawet chyba pisałem w temacie o płycie. Praps
Kocham, pozdrawiam