przedszkolanek pisze: ↑17 kwie 2020, 18:29
to była twoja linijka pisana w odniesieniu do chiefa, ale jeżeli dalej nie rozumiesz, że ci pokazuje jakimi muzycznymi banałami rzucasz
ja każde swoje stanowisko jestem w stanie obronić, to że czaasmi coś powiem na zanętę nie powoduje że to jest banał - w przypadku innych forumowiczów może i tak by było, u mnie natomiast to zawsze haczyk do dyskusji, ty go połknąłeś więc jedziemy z tematem do teraz
powiedzieć ci czym są banały?
tym:
przedszkolanek pisze: ↑17 kwie 2020, 18:29
pod względem tego wpływu jako bigger than rap można określić trzy osoby: Future, Drake i Kanye, za jakiś czas może Travis i Earl zobaczymy i tyle
jak chiefa szanuje, to on się tu ze swoim wpływem na rap jako taki nie łapie
dalej nie potrafisz obronić swojego stanowiska, tylko rzucasz "nie, bo nie i huj" - nikt ci się nie będzie produkował żeby odpowiadać na takie wysrywy jak jakiegoś mateuszka z trzeciej b mat-fiz, więc daruj sobie zawracanie dupy ludziom takimi banałami
rzucać stwierdzenia wyczarowane z czapy gandalfa szarego potrafi każdy, pozdro i polecam zacząć słuchać muzyki i ograniczyć rateyourmusic
Ablazir pisze: ↑17 kwie 2020, 18:31
ale nie było to nic całkiem nowego
było, jeśli patrzymy na flow jako konkretny mechanizm, pojedynczą zagrywkę
te "yeah" futura niczym się nie różni od "ha" jivenila z 98 roku, a chief zrobił nowe flow które potem w 1:1 było kopiowane