GSP
- yungXpaproch
Re: GSP
ŁESTKOŁZYN KURWA WŁAŚNIE TAK
A MORDECZKO DAJ BUSZKA
A MORDECZKO DAJ BUSZKA
-
bobsonbejbi
przyznac sie kto zlecilby jakas robote gorzkiego smaku penisów
w końcu uznana marka, legendarna
w końcu uznana marka, legendarna
- yungXpaproch
taaa, jeszcze by storki na instagrama ponagrywał. oświadczenia, wyjaśnienia, groźby. szkoda zachodu
Potrzeba mi kogoś kto ma ePUAP
żeby na jeden dzień założył działalność i został moim
menagerem. Oczywiście zapłacęi pokryje koszty. Musi być to osoba która działalności jeszcze nie ma bo musi mieć zwolnienie z podatku, i tak dodam żeby uniknąć głupich pytań nie chodzi o żaden wałek ani inne gówno, tylko o kwestie wydawnicze.
Dlatego jeśli NIE MASZ DZIALANISCI, i
CHCESZ ZAROBIĆ KILKA STÓW za godzinkę roboty pisz DM
GSP nagra featuring do numeru promującego fundacje charytatywną 2DHD, cały hajs z naszych muzycznych wybryków Fundacja 2DHD przeznacza na leczenie wad wymowy u dzieci. Jak na razie fundacji o nazwie 2DHD nie można znaleźć w Krajowym Rejestrze Sądowym KRS, co chyba jest prawnie wymagane żeby móc nazywać się fundacją i działać legalnie.
Spoiler
W CEIDG znajduje natomiast jednoosobową działalność gospodarczą o nazwie "2DHD label Piotr Wiśniecki"18 czerwca 2026 pisze:Wjeżdżamy z konkretnym tematem i nowym rozdziałem. Fundacja 2DHD Label jest już oficjalnie otwarta, a ja objąłem funkcję prezesa. Idziemy po swoje z jasną misją: cały zysk z naszych działań i nadchodzącego merchu leci na pomoc dzieciakom z wadami wymowy. Muzyka ma realną moc i zamieniamy ją w czyste wsparcie.
https://www.biznes.gov.pl/pl/wyszukiwar ... 9634827332
O przeważającej działalności gospodarczej:
Która została odwieszona 01-06-2026, po tym jak została zawieszona w 09-09-2019. Brak informacji o Fundacji 2DHD w KRSie na pewno nie oznacza że są robione tutaj jakieś wałki, a tylko pokazuje jak system KRS wolno działa, skoro dwa miesiące od oficjalnego otwarcia fundacji, ta nie pojawiła się jeszcze w rejestrze. Na podanym przykładzie możemy zauważyć jak Państwo Polskie przeszkadza w działaniach charytatywnych dobrym chłopakom o złotych sercach.58.19.Z - Pozostała działalność wydawnicza, z wyłączeniem w zakresie oprogramowania
Spoiler
Ostatnio zmieniony 15 sie 2026, 14:55 przez Burak, łącznie zmieniany 5 razy.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- Rozpierdalator
No to nie mówcie coś na GPS że nie ma serca że jest zły człowiek bo... słuchajcie
Pocieszny z niego koleżka, warto będzie sprawdzić za jakieś 20 lat jego socjale bo troszku wyczuwam tu vibe Sujbitrona
Pocieszny z niego koleżka, warto będzie sprawdzić za jakieś 20 lat jego socjale bo troszku wyczuwam tu vibe Sujbitrona
-
bobsonbejbi
a benito miał sprzętem obrabiać bo tak robil tupak amaru szakur. I pamiętajcie drogie dzieci, to wszystko bylo po to, żebyście wy drogie dziateczki wiedziały jak nie robić. normalnie przemyślana akcja od lat
Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
-
WesolyJozek
- qualite_de_schizoide
Haha piękna to jest postać
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Dla mnie to:
Spoiler
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ