najbardziej ruchable raperka

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

którą byś ten teges

Adma
45
13%
Ania Sool
3
1%
Bambi
53
16%
Dziarma
29
9%
Fagata
40
12%
Guova
7
2%
Kara
5
1%
Lilu
12
4%
Modelka długie ciemne
11
3%
Modelka długie jasne
8
2%
Modelka krótkie włosy
25
7%
OG Kamka
2
1%
Oliwka Brazil
6
2%
Rena
9
3%
Ruskiefajki
5
1%
Ryfa Ri
5
1%
Susk
2
1%
Wdowa
37
11%
Young Leosia
33
10%

Liczba głosów: 337

Awatar użytkownika
Mietek

Re: najbardziej ruchable raperka

Post autor: Mietek »

dr zjeb pisze: 06 lut 2026, 21:00
Mietek pisze: 06 lut 2026, 20:56 Ale brylanta odkryłem, a nawet nie wiedziałem o tych fotkach
No i tak trąbiłeś o tym brylancie, że tera musisz już trzech zalotników odjebać jak Odys
każdy jeden nawrócony raduje me serce
resurrection

Post autor: resurrection »

BabyV dla mnie mega potencjał, chociaż po video widać, że fotki dosyć mocno korzystnie podrasowane i wybierane. Ktoś coś o niej więcej wie?
Awatar użytkownika
Tarzan420

Post autor: Tarzan420 »

Wiadomo, że mój głos leci na Wdowę. Każdy elegancki facet w pewnym wieku wie, że to jedyny słuszny wybór. To jest ta klasa, której nie da się podrobić.
CL500 pisze: 06 lut 2026, 16:52 No gdzie i ona do takiej Wdowy, jedna wbije ci szpilki, druga kutasa
Spoiler
Obrazek
Fiu fiu, mama mia... Właśnie o tym mówię, stary, to jest ten rodzaj energii, który albo cię dopełni, albo totalnie spali twoje obwody, jeśli nie masz w sobie odpowiedniej gęstości, żeby to udźwignąć. :shock:
Burak pisze: 06 lut 2026, 17:19
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
było więcej niż te dwa zdjęcia?
Widać jak na dłoni jej ewolucję. Kiedyś pewnie nie miała kobiecego wsparcia, leciała w schemacie pickmeishy, bo szukała swojego miejsca w tym męskim, brutalnym świecie. Ale patrzcie na nią teraz. Stylówa siadła idealnie, bo to jest skill, który kobiety przekazują sobie między sobą, dają sobie porady jak fitować, co komu pasuje itd... Teraz widać, że ma swoje przyjaciółki i trzyma fason, który jest adekwatny do wieku i drogi, którą przeszła. Koniec z proszeniem o uwagę, teraz to jest czysty szacunek do samej siebie.

To jest elegancka Dama dla eleganckich Panów, PETARDA.

W ogóle wiadomo, że czasem bywa beka z Wdowy, ale trzeba jej oddać honor. Miała swoją wyrazistą stylówę i wjechała w ten rap z buta, kiedy ten jeszcze siedział głęboko w podziemiu i jebał piwnicą, a nie drogimi perfumami. To jest legenda i kto tego nie widzi, ten dla mnie jest odklejony...

To jest prawdopodobnie najlepszy pose cut w historii polskiego rapu i Wdowa tutaj klasa przewózka, mega dobrze wypadła, a nie zapominajmy o tym jaki ogień tutaj dał VNM i Fokus Smok i nie dała się im przyćmić...

I na koniec ten featuring, który ucina wszelkie dyskusje. To pokazuje, dlaczego jest top 1.
Totalnie hot przewózka i widać, że to nie jest jakaś wstydliwa szara myszka, tylko PETARDA, która KOCHA TO ROBIĆ.

A na koniec chciałem dodać, że pierwsze miejsce Bambi w ankiecie to jest niesmaczny ŻART. :what:
Ona wygląda jakby Netflix zrobił woke wersję Władcy Pierścieni, gdzie Gollum jest kobietą :what:
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
glokk

Post autor: glokk »

ja pierdolę, gościu, serio kurwa wg Ciebie to najlepszy posse cut? xd.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

KlejnotNilu71 pisze: 06 lut 2026, 21:03 A kojarzy ktoś jak Lilu sie teraz prezentuje...MILFeta z niej?🥵🐷🥵🐷🥵
Spoiler
Spoiler
Spoiler
taka spoko
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
2do5

Post autor: 2do5 »

jak nawinął wojtek sokół - taka poczciwina generalnie uśmiechnięta. nie jakaś super, ale still bardziej kobieca niż kara
Awatar użytkownika
Tarzan420

Post autor: Tarzan420 »

No spoko sympatyczna kobieta, ale dla wariata to jest potrzebna top rakieta jak WdoWA, która jak siądzie na twarzy, to @georgefloyd woła "I can't breathe!!!"
Siedzę se na ławce w Amsterdamie, podchodzą czarnuchy
Palą ze mną blunta, padają jak muchy
Jamajka, Trinidad i Tobago, Brazylia
Co tak zapierdala, to na pewno nie bazylia
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Tak przeglądam te ostatnio wrzucone zdjęcia Kary, zastanawiałem się kogo mi ona przypomina i...
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
regulator

Post autor: regulator »

w radosnych czasach bycia pracownikiem fizycznym na wygnaniu robiłem (w odstepie czasowym) z dwiema bardzo podobnymi do Kary dziewczynami i obie z nich dosyć szybko wyjawiły że raczej interesuje nas to samo a.k.a są lesbijkami, obie były równiachami i wspominam to jako otwierające na inne perspektywy doświadczenie - może dlatego zawsze mi się wydawało że Kara też wali na swoją bramkę
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

A mnie zawsze ciekawiła rena, czy dusi kutasem kolezanki
Popi.jaku
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

dr zjeb pisze: 06 lut 2026, 20:53
Spoiler
Obrazek
Chyba kazdy miał w szkole sredniej laske tego typu urody.

Troche fajna, troche nie
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
glokk

Post autor: glokk »

a ogólnie jak to jest w ulicznym rapie z szacunkiem dla osób nieheteronormatywnych? Czy jeśli Kara okazałaby się lesbijką, czy miałaby jechane od pedalstwa najgorszego (sprawdzać czy nie więzienne przygody bonusorpk podobnych) czy jednak jak kobita to nie, nawet lubię se hehehe popatrzeć?
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Mam zioma co odwalił 8 lat w kryminale, on opowiadał jak gity brali ziomka który naopowiadał kłamstw albo coś tam wbrew kodeksowi zrobił i kazali sobie wkładać w dupe opakowanie od plusha (tabletek musujacych) i merdać ogonkiem. A jak był wyższy kaliber przestępstwa no to jakiś wygłodniały git ciągnął nieszczęśliwca w kąt i podawał do papy przez woreczek od chleba.
To wobec tego posta wyżej, to właśnie tacy ludzie najgłośniej piętnują homoseksualizm mimo, że niejedno perskie oko pod nimi pękło. Myślę, że od chuja uliczników to kryptopedały na wyparciu.
Sorry za offtopic, musiałem wam opowiedzieć o tym pluszu w dupie
Popi.jaku
Awatar użytkownika
TdW

Post autor: TdW »

Podawanie przez woreczek od chleba :bowdown: Ale to już było tu wiele razy wspominane, syndrom wyparcia i zdarza się, że największe prawilniaki nienawidzą pedałów, bo sami nimi są. Takim przykładem jest prawdopodobnie Kaczyński
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Popi pisze: 07 lut 2026, 9:13 podawał do papy przez woreczek od chleba.
Przez woreczek od chleba to nie pedał.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Popi pisze: 07 lut 2026, 9:13 To wobec tego posta wyżej, to właśnie tacy ludzie najgłośniej piętnują homoseksualizm mimo, że niejedno perskie oko pod nimi pękło. Myślę, że od chuja uliczników to kryptopedały na wyparciu.
Wielokrotnie było już wyjaśniane i jest jak byk w kodeksie gitów, że jeśli odbywasz akt seksualny z niższej rangi osadzonym dochodzi wtedy do szlachetnego CWELENIA, piętnowania tego słabszego, więc nie ma wtedy żadnej mowy o homoseksualizmie, jest to zwyczajny sposób na pokazanie dominacji w celi, zachowanie wręcz honorowe i poważane w kulturze więziennej, a jeśli całość odbyła się np. przez wspomniany worek po chlebie i z jasnym zadeklarowaniem po wszystkim "ja nie pedał", tym bardziej nie ma mowy żeby taki git miał skłonności homoseksualne.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
edenmar

Post autor: edenmar »

nikt nie prosił, każdy potrzebował. Stworzyłem tabelkę turniejową, można głosować: https://www.polltab.com/bracket-poll/zUGuSKddcmhYH

Obrazek
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

nareszcie ślizgawka wyłoni zwyciężczynię
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

legancko