Ludzie płacili za to stówę bo miałobyc puszczone jednorazowo online i nigdy nie wrzucane ponownie XDDD
Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)
Re: Quebonafide - PÓŁNOC / POŁUDNIE (2025)

I nie wiem ile w tym prawdy, ale wyruchać fanów w dupę chciał już w lipcu, tylko ten festiwal przeszkodził xDDD
Spoiler

Spoiler
Summon bronek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Oto jestem, w czym moge pomoc?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Broń diabła 
Pewnie sporo. Ale warto tutaj zaznaczyć jedną rzecz. To nie jest tak, że Quebo został zaproszony na festiwal z filmem. Filmy na FPFF w Gdyni zgłaszają producenci. Za Północ Południe stoi firma Magnetowid, czyli Kuba Grabowski, Dawid Szynol i Anna Pietkun. Regulamin festiwalu mówi:
Także oczywiście, emisja w CANAL+online mogła być już dogadana na lipiec, ale właśnie w wakacje ogłaszano program festiwalu, więc poniekąd plan musiał się zmienić.Przyjmowanie zgłoszeń filmów do Konkursu Głównego, Konkursu Perspektywy i Konkursu Filmów Krótkometrażowych: do 31.05.2025 roku.

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
he he kuba mistrz marketingu he he
Powtarzam po raz kolejny - Kuba nie robi tego dla pieniędzy. Cena 100 zł za bilet na jednorazowy pokaz nie była kwestią komercji, a głębokiej idei – to miało być doświadczenie inicjacyjne, wejście do wąskiego grona wybrańców, którzy dzięki tej kwocie mogli naprawdę poczuć wagę Sztuki. To miało być świadome odróżnienie odbiorcy przypadkowego od tego, który zainwestował w przeżycie.
Natomiast ten festiwal czy vod to już zupełnie inna historia. To nie jest ukłon w stronę zasięgów, to czysta misja. Quebo po obejrzeniu swojego dzieła zdał sobie sprawę, że zatrzymanie go tylko dla elity byłoby przejawem egoizmu, graniczącego wręcz z moralnym upadkiem. Dlatego zdecydował, że trzeba podzielić się tym doświadczeniem z całym światem – nawet jeśli oznacza to, że niewtajemniczeni będą konsumować sztukę w warunkach tak prozaicznych jak kanapa, popcorn i login do konta rodzinnego.
Zrozumcie w końcu, że tu nie chodzi o monetyzację, tylko o misję. O dotarcie do jak największej liczby dusz i ich przemianę. 100 zł było próbą, VOD jest już aktem łaski. Jakub Grabowski nie sprzedaje jakiegośtam filmu – on udziela sakramentu.
Natomiast ten festiwal czy vod to już zupełnie inna historia. To nie jest ukłon w stronę zasięgów, to czysta misja. Quebo po obejrzeniu swojego dzieła zdał sobie sprawę, że zatrzymanie go tylko dla elity byłoby przejawem egoizmu, graniczącego wręcz z moralnym upadkiem. Dlatego zdecydował, że trzeba podzielić się tym doświadczeniem z całym światem – nawet jeśli oznacza to, że niewtajemniczeni będą konsumować sztukę w warunkach tak prozaicznych jak kanapa, popcorn i login do konta rodzinnego.
Zrozumcie w końcu, że tu nie chodzi o monetyzację, tylko o misję. O dotarcie do jak największej liczby dusz i ich przemianę. 100 zł było próbą, VOD jest już aktem łaski. Jakub Grabowski nie sprzedaje jakiegośtam filmu – on udziela sakramentu.
- Cz4rny1337
- Moderator
- Pomiot_Liryczny
a płytki jak nie było tak nie ma i obiecanego końca kariery
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

props dla młodego, sam pewnie wydał 100zł na jednorazowy pokaz i dał upust emocją
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Jak ten tekst rozkminiać? 17 latek co się spruł do piłkarza który opóźniał grę to był kibic czy piłkarz tylko inny?
Nie rozumiem… Ten tekst jest koślawo napisany czy to ja mam mózg przeżarty (bardzo możliwe), czekam na adnotację na geniusie
Nie rozumiem… Ten tekst jest koślawo napisany czy to ja mam mózg przeżarty (bardzo możliwe), czekam na adnotację na geniusie
Ostatnio zmieniony 07 paź 2025, 20:22 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- marmolad_k2
17-latek wynajęty, scena ataku borderline będzie dodana w deluxe wersji muscialu dostępnego tylko na blu ray lub Amazon za dwa miesiące.
normalna akcja na boju, huj nie afera
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Nawet wyzwać hejtera nie potrafi tak kreatywnie jak Sentino xD
Oj Kubuś, wymyśliłeś se dwubiegun a we wszystkim przegrywasz z potężnym latynosem.
Oj Kubuś, wymyśliłeś se dwubiegun a we wszystkim przegrywasz z potężnym latynosem.