OFFTOPIC FILMOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC FILMOWY
Znajomi propsują Dziką Noc.
bones&all i dzika noc prawda to
nie bylem jeszcze ale wybieram sie obczaic w trojkacie, rezysera od popularnego the square z 2017 r. no i dostalo zlota palme w cannes wiec moze cos jest na rzeczy
"Dzika Noc" syf jakich mało do utylizacji / @jajca Sam czekam, widać po trailerze i recenzjach, że mega kino.
Dzięki Panowie! Byłem na "Dzika noc" i w sumie bawiłem się świetnie. Film do bólu wypełniony przemocą i wulgaryzmami, ale całkiem zabawny w tym przerysowaniu.
@Luxair Jeszcze rok się nie skończył i "Do ostatniej kości" może być mocnym konkurent dla "Barbarian" w gatunku horror - jest już dobra kopia.
jaki kurwa horror
normalny, uaktualnij sobie informacje.
coming of age kino drogi romansik dramat cokolwiek tylko nie horror no błagam, zamiast kanibalizmu mógłbyś tam wsadzić uzależnienie od heroiny i to nadal byłby taki sam film
na szczęście nie Ty klasyfikujesz filmy - również w kolejce jest jeszcze "Menu"
sabrina nastoletnia czarownica to horror, bo wiedźmy tam są i szatan
Elementy horrorystyczne w filmie to wzbudzenie pewnych emocji i nie tylko, pogódź się z tym , iż "Do ostatniej kości" otrzymał klasyfikację hororową i Twój sprzeciw tego nie zmieni.
Nie oglądałem Sabriny , więc nie wiem, chodzi Ci o serial z 1996 czy o tego nowego gniota? Jeśli charakteryzuję się znacznie komponentami, które należą do horroru to będzie miał taki dopisek i jest to jak najbardziej logiczne, nic na to nie poradzę, że nie potrafisz tego pojąć.
Nie oglądałem Sabriny , więc nie wiem, chodzi Ci o serial z 1996 czy o tego nowego gniota? Jeśli charakteryzuję się znacznie komponentami, które należą do horroru to będzie miał taki dopisek i jest to jak najbardziej logiczne, nic na to nie poradzę, że nie potrafisz tego pojąć.
Cud w celi nr 7 na netflixie.
Nie wiem czy cokolwiek jest na platformach bo nie używam, ale serial to przede wszystkim genialny "This Is us" z filmów przykładowo z różnego gatunku "Mój przyjaciel Hachiko" " Za wszelką cenę" "Chłopiec w pasiastej piżamie" "Gwiazd naszych wina" "Joe Black" "Pamiętnik"
Hmmm, na RARBG nie widzę...?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
@Luxair Taaa mój błąd, widzę sama kinówa - ale 2 dni temu sprawdzałem i dałbym sobie rękę obciąć , że była przyzwoita kopia.
Jak było to żartowałem sorry
Liotta
Według imdb jeszcze jest kilka filmów z jego udziałem w postprodukcji.
Już jest
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
@Luxair To trzeba dzisiaj obadać i jeszcze dodatkowo „Duchy Inisherin” bo też jest git kopia.
Edit: O w mordę "Duchy Inisherin" co za kino, kadry, aktorstwo top, na bank trafi na oscary, palce lizać.
Edit: O w mordę "Duchy Inisherin" co za kino, kadry, aktorstwo top, na bank trafi na oscary, palce lizać.