Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
piszczele to messiemu chcialy polamac kurwy z czelsi
ronaldinho spoko, ale triczki to nie wszystko messi jest skuteczniejszy przy ogrywaniu rywali, rozgrywaniu pilki i strzelaniu goli
prawdziwa la pulga a ronaldinho przy nim to pasikonik
ronaldinho spoko, ale triczki to nie wszystko messi jest skuteczniejszy przy ogrywaniu rywali, rozgrywaniu pilki i strzelaniu goli
prawdziwa la pulga a ronaldinho przy nim to pasikonik
Chorwacja bierze to w karnych
Chorwacja w karnych oby
turzyn, ogladaj i delektuj sie bo za niedlugo ta istota skonczy karierę
@NSX Co jak co, ale jednak fajnie się te trikacze ogląda podczas meczu, ja tam uwielbiam jak jakiś ziutek kręci widowiskowo przeciwników.
@2rzyn Za 4 lata to już raczej nie ta forma ile on ma 35?
@2rzyn Za 4 lata to już raczej nie ta forma ile on ma 35?
hejterzy boga - zbierajcie sie od 19:30
beda jaja co sie nie bedzie dzialo
beda jaja co sie nie bedzie dzialo
@SiNi fajnie, ale pamietaj, ze nie grasz sam, na boisku proste i skuteczne rozwiazania sa najlepsze co innego 1v1, ale najczesciej ogrywa sie enemy w trojkacie
moj trener jak gralem w noge zawsze mowil zeby nie brandzlowac XD
moj trener jak gralem w noge zawsze mowil zeby nie brandzlowac XD
będę nowym moderatorem kuba mi to powiedzial wiec ogarnijcie sie na ten półfinał
Dodano po 43 sekundach:
bez wyzwisk na messiego ale ronaldo mozna
Dodano po 43 sekundach:
bez wyzwisk na messiego ale ronaldo mozna
@NSX Piszę z perspektywy widza, nie piłkarza, który liczy na fajne widowisko jakim są właśnie mistrzostwa, myślę, że przy doświadczonym i pewnym siebie zawodniku to nie problem pierdyknać trikacza, ale jasne wygrywa się drużyną, a nie jednostką.
A co do Messiego można go lubić lub nie, ale trzeba przyznać, że gość jak sadził tak dalej sadzi bramy.
A co do Messiego można go lubić lub nie, ale trzeba przyznać, że gość jak sadził tak dalej sadzi bramy.
nie zagra bo de paul w koncu mu wyjebie za to ze nie biega
Argentyna nadal bez Di Marii, dziwne to dla mnie, ale no Kovacic, Modric, regen Guardioli, Juranovic, Perisic, no dziś pokład normalnych za Chorwacją oczywiście. tylko ten chujowy przód martwi
paredes w pierwszym, więc szykują się na kopanie od początku
można już obstawiać, że gość co powinien wylecieć z holandia i dziś nie grać odegra jakaś kluczową rolę w tym meczu?
można już obstawiać, że gość co powinien wylecieć z holandia i dziś nie grać odegra jakaś kluczową rolę w tym meczu?
I chuj nie będę oglądał meczu bo zapomniałem że mam ticket na badbadnotgood i lecę się najebac Elo modric wygrasz to sam 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Glasgow
Wszystko jest kawałem oraz żartem