Ale no trzeba przyznać, że może lepszego momentu na odejście w chwale nie mieć
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Krąży sporo ploteczek, że Xhaka może wrócić do Niemiec, za kwotę około 15 mln. Kiedyś bym się najebal i skakał ze szczęścia, ale po tym redemption to w sumie smutek
Nie żeby sentymenty wjeżdżały jak u dużej części fanbazy, ale nawet jeśli kupią Rice i Caicedo jak latają plotki (aczkolwiek nie wierze) to i tak Arsenal w pomocy jest wąski i miałby dużo minut, nie wspominając o trzymaniu szatni za morde. Oby jeszcze rok został
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- Bunnymen77
Widzę w nagłówkach co chwile jakieś teksty o przenosinach lewego. Jest coś na rzeczy, jakieś poważniejsze źródła o tym coś mówią?
plotki, np na takiej bazie że Messi wróciłby pod warunkiem grania na 9 xDD
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No to koniec plotek.
Dodano po 23 godzinach 36 minutach 19 sekundach:
Dodano po 23 godzinach 36 minutach 19 sekundach:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ebismolarek
Dawać tego Kimmicha kurwa!!!
Pewnie i tak chuj z tego będzie, ale pomarzyć można zawsze...
Dawid Kownacki oficjalnie w Werderze Brema. Ostatnia szansa na poważne granie za granicą
no i spoko
jeszcze że barcelona wykona kolejny kwitflip i znajdzie gigantyczną kapustę na pensję(pewnie top3 w zespole) dla Kimmicha to byłbym w stanie uwierzyć ale że Bayern puści swojego kluczowego gracza, chyba można już powiedzieć grającą legendę klubu to nie ma chvja, a Kimmich nie jest typem człowieka, który odpierdalał by akcję w stylu opuszczanie treningów czy odpuszczanie meczy, w celu szantażowania klubu, szczególnie że ma jeszcze 2 lata kontraktu i ryzykowałby spędzeniem swojego najlepszego piłkarskiego czasu w drużynie rezerwebismolarek pisze: ↑20 maja 2023, 17:07 Dawać tego Kimmicha kurwa!!!
Kroosa do Realu oddali, to czemu mieliby Kimmicha nie oddac?
plus nie wiem czy warto szukac logiki w bayernie, ktory wypierdala Julka ktory robi im wyniki, zatrudnia tuchela ktory przegrywa wszystko co mozliwe do przegrania
kahn i salihamidzic to chuje do szczania wiec nic nie jest wykluczone
a co do samego kimmicha, no byloby milo go w Barcelonie zobaczyc, ale nie wiem w jaki sposob to maja zrobic
choc alemany zostaje, wiec moze znowu cos wyczaruje
a pewnie skonczy sie na amrabacie
plus nie wiem czy warto szukac logiki w bayernie, ktory wypierdala Julka ktory robi im wyniki, zatrudnia tuchela ktory przegrywa wszystko co mozliwe do przegrania
kahn i salihamidzic to chuje do szczania wiec nic nie jest wykluczone
a co do samego kimmicha, no byloby milo go w Barcelonie zobaczyc, ale nie wiem w jaki sposob to maja zrobic
choc alemany zostaje, wiec moze znowu cos wyczaruje
a pewnie skonczy sie na amrabacie
-
Bisclavret
Ale czemu miałby odchodzić do słabszego klubu w swoim prajmie?
- scam_sakawa
Wydaje mi się, że gdzieś czytałem, iż osoby związane z Bayernem nazywają to kradzieżą i nie sądzę, żeby drugi raz sobie pozwolili na to w najbliższym czasie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- zemsta1camzata
kroos nie chciał przedłużyć kontraktu, a miał rok umowy
jakby nie puścili go wtedy za te 25 mln euro to odszedłby rok później za darmo
Dodano po 50 sekundach:
a widzę, że kimmich ma kontrakt przez dwa lata jeszcze, więc totalnie dziwna ta sprzedaż ewentualna byłaby
jakby nie puścili go wtedy za te 25 mln euro to odszedłby rok później za darmo
Dodano po 50 sekundach:
a widzę, że kimmich ma kontrakt przez dwa lata jeszcze, więc totalnie dziwna ta sprzedaż ewentualna byłaby
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Kroos był wkurwiony wtedy że dali temu co strzelił w finale ms gola jak mu tam było 10mln mu dali jedna z najwyższych w zespole mimo że chuja robił, a mu nie chcieli i w sumie git najlepszy transfer realu ever
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
czy ostatnia to nie wiem, chłop wciąż relatywnie młody, do tego zapisał się nie najgorzej zarówno w Niemczech jak i we Włoszech - ale na pewno jest na fajnej pozycji do zrobienia czegoś więcej
- ebismolarek
Kounde niby otwarty na odejście z Barcy, pogonić go za dobry pieniądz, dorzucić Ferrana za darmo i będzie git
No i niby ruszyły negocjacje z RSSS w sprawie Zubimendiego
No i niby ruszyły negocjacje z RSSS w sprawie Zubimendiego
- Bunnymen77
Pogonić Kounde? Niewiele oglądam, ale on przecież dobry zawodnik.
- ebismolarek
Ogólnie spoko, ale nie płakałbym po nim. Bywa elektryczny, nie wiem jakby miał problem z koncentracją i odpierdala jakieś dziwne błędy. No ale podobno głównie chodzi o to że nie czuje się komfortowo na prawej obronie i chce grać na środku.
wielki kunde, którego czelsi goniła 3 okienka transferowe zepchnięty na prawą obronę i wykopany z klubu przez christiansena i marcusa alonso grającego na środku

-(1).gif)