Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
no ja nwm, wolałem zawsze Messiego oglądać niż Ronaldinho, nawet na kompilacjach typu danza kuduro remix
tak po prawdzie te kompilacje z ronaldinho to jest 10 widowiskowych akcji na krzyż. mi bardziej cieszy oko jak messi mija w polu karnym 4 obrońców jak dzieciaków i kończy to golem.
jasny wracaj na forum
messi jest inny, chlopak z autyzmem ktory powiela kazdy swoj urodzony ruch
istnieją dyskusje ludzi ktorzy sie nie znaja, ale mijasz 5 i walisz gola kolejny raz to jest jednak WYBRYK
istnieją dyskusje ludzi ktorzy sie nie znaja, ale mijasz 5 i walisz gola kolejny raz to jest jednak WYBRYK
Pogodzę was wszystkich, Ronaldo Luís Nazário najlepszym piłkarzem w historii do oglądania. Eksplozywność, siła, drybling który łączył stylem Ronaldinho i Messiego (raz Elastico, innym razem mijanie rywali z piłką przyczepioną do nogi). W swoim prime to był typ który wyglądał jakby ktoś mu ustawił w Fifie wszystkie statystyki na 99.
lepiej się go oglądało bo uśmiechnięty był nom
to jest moj czas poniewaz messi ma
prawie puchar swiata - ma autyzm, dlatego jak mial 5 lat gral tak samo jak teraz, kiwa po 6 strzela gole ktore wymyslalasz na orliku pijany i w dodatku jak ty tak ty typie przyjmujesz pilke krzywo to on ja przyjmuje tak ze podaje typowi z klubu na nos, kocham maradone dlatego mam go na avatarze ale bog pilki jest jeden i zamknijcie w koncu pizde
prawie puchar swiata - ma autyzm, dlatego jak mial 5 lat gral tak samo jak teraz, kiwa po 6 strzela gole ktore wymyslalasz na orliku pijany i w dodatku jak ty tak ty typie przyjmujesz pilke krzywo to on ja przyjmuje tak ze podaje typowi z klubu na nos, kocham maradone dlatego mam go na avatarze ale bog pilki jest jeden i zamknijcie w koncu pizde
@samir ty jako duchowy argentyńczyk wiesz, że leo będzie miał prawo zasiąść po prawicy diego dopiero gdy ten odpierdoli wyczyn na miarę 1986 i jako drugi piłkarz w historii zdobędzie w pojedynkę mistrzostwo świata w sporcie zespołowym, a manu chao zaśpiewa o nim piosenkę, że chciałby być messim, bo że każdy choć przez moment swojego życia chciałby być diego to wiadomo
mniej więcej w połowie dobry fragment jak diego żongluje pomarańczą czy huj wie czym a potem butelką wody mineralnej
ech jak go kurwa strasznie brakuje na tych mistrzostwach, diego zawsze żył tymi meczami i dawał z siebie absolutnego maksa
mniej więcej w połowie dobry fragment jak diego żongluje pomarańczą czy huj wie czym a potem butelką wody mineralnej
ech jak go kurwa strasznie brakuje na tych mistrzostwach, diego zawsze żył tymi meczami i dawał z siebie absolutnego maksa
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
widziałem te wszystkie filmiki jak mialem 10 lat a jak mialem 5 robilem to samo w szkółce pod warszawa w garwolinie, leo podniesie ten puchar bo widze jego wkurwa w oczach, niech zamknie w koncu dyskusje bo ludzie sa smieszni
co do tego filmiku z maradoną - to wszystko co on tu robi wydaje się superhuman dopóki nie uświadomisz sobie że to były piłki z lat 80tych i zupełnie inaczej się zachowywały niż te współczesne twarde skurwysyny. wciąż mega imponujące, ale jednak kapkę mniej.
jasny wracaj na forum
@8na10 ale to działa w dwie strony, w latach 80tych nie mieli boisk równiutkich jak stoły i piłka niejednokrotnie zapadała się w ziemi, gol z anglią jest jeszcze bardziej pojebany jak się poobserwuje jak tak piłka się zachowuje na tej trochę zbyt wyrośniętej murawie, więc jeżeli chodzi o drybling to łatwo na pewno nie było, zwłaszcza, że sama gra przypominała momentami rugby, gościa można było wyciąć w pół i nawet kartki nie dostać, jeśli w ogóle sędzia to odgwizdał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
messi najlepszy z gosci jacy kiedykolwiek kopali pile i nie jest nawet blisko. tam gdzie oko widzi jedno kopniecie pily tam ten messi w istocie ja dotyka 3 razy bo ma kurwa gale przyklejona do buta super glu i nie musi efekciarskich sztucek robic zeby 4 typa go nie moglo zatrzymac bez faulu. przeglad pola, zmiana tempa gry, sczaly (ty wiesz co sie zara stanie jak messi ma pile na 18 metrze) kurwa ziomus ma wszystko naraz zmaksowane to co wszyscy tzw najwieksi mieli jako jakis tam swoj jeden glowny atut. ja nawet nie jestem zadnym fanem jego bo wyjebane mam w bycie fanem czyimkolwiek pisze po prostu co widzialem przez lata, ronaldinio to przy nim wesoly kuglarz z krupowek i nie wiem jak mozna go probowac goatowac w ogole. jedyny konkurent nad ktorym mozna by sie pochylic to maradona i to wylacznie ze wzgledu na meksik 86 takze poczekajmy co nastepne dni przyniosa
czekałem na twoj komentarz, niech bog cie błogosławi
@samir Z ciekawości zapytam bo widzę, że jesteś zafiksowany na punkcie pasiaków, dopuszczasz do siebie taką myśl, iż Argentyna może dostać dzisiaj baty ? ;p Osobiście chciałbym zobaczyć 2:2 i dogryweczkę.
dopuszczam ale argentyna to ma bo wygladaja najlepiej w kazdym aspekcie i maja boga w srebrnych korkach, jakis gamon wczesniej napisal ze to beda nudne półfinały no tak skurwysynu bo włączasz tylko fejmowe drużyny i mundial jest dla ciebie wagonem do ktorego podpinasz sie ze starym i mozecie wyjasnic sobie zycie a prawda jest taka ze moze byc final chorwacja maroko bo to jest rozpierdol, boje sie przemian tych ludzi w klubach po transferach bo wielu sie zesrywalo ale to jest imo najlepszy mundial jaki w zyciu ogladalem wiec tak, argentyna moze wyłapać w trąbę, jak wyłapie bede płakał jak argentyńczycy bo jednak bog powinien miec ten puchar w gablocie
Ronaldinho > messi
Przeciez ronaldinho w peaku rozjebalby messiego jak żabę o ścianę
Ale krotka kariera na wlasne zyczenie wiec nie mial szans pokazac wiecej
Przeciez ronaldinho w peaku rozjebalby messiego jak żabę o ścianę
Ale krotka kariera na wlasne zyczenie wiec nie mial szans pokazac wiecej
Ostatnio zmieniony 13 gru 2022, 17:15 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Messi musi zdobyc ten tytul po prostu musi, najlepszy drybler eva
najlepiej gralo mu sie z Alvesem na prawej stronie
MESSI > RONALDINHO
najlepiej gralo mu sie z Alvesem na prawej stronie
Spoiler
Spoiler
nawet w peaku nie i powiedzial to sam ronaldinho
messi i cristiano mieli swoj peak 15 lat a messi ma chyba dziesiąty
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
messi i cristiano mieli swoj peak 15 lat a messi ma chyba dziesiąty
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
ronnie w barcelonie wychowywał leo i mowil ze jest niemożliwy wiec zgaduje ze jeden na jeden na treningach ronnie łamał sobie piszczele
ronaldinho to debil