Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Chelsea prowadzi rozmowy z Atletico w sprawie Felixa, możliwe wypożyczenie lub zbicie ceny...Atletico ma być zainteresowane Cucurellą i Aubą 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Auba to jak w dobrej komedii ma iść do Barcy
Szczerze jako wielki fanatyk Auby to trochę dziwi mnie że mówimy u niego o takich klubach bo na moje facet już się skończył.
Ja to jestem bardzo ciekaw co zrobi Kane i Rashford któremu został tylko rok kontraktu.
Trochę mi szkoda tego Rasha bo w United się marnuje a nie wypada iść do rywali. Zostaje mu tylko Real gdzie z chęcią zobaczyłbym go z Vinim. Z drugiej strony oprócz PL obecnie nie grzeje mnie żadna liga i nie wiem czy oprócz LM będę go gdzieś widywał , a lubię go oglądać w Anglii, choć jakby powstało Duo Rash Vini to chyba czasami bym się skupił na La lipę jak za dawnych lat gdy kadrowo ta liga była 100 razy lepsza.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
oprocz tych skautow co zajmuja sie wylapywaniem 13-16 latkow i tych co zwiedzaja ligi egzotyczne to chyba nikt kurwa nie oglada pilki noznej w tych klubach
oczywiscie krzysiu to tylko jeden z wielu przykladow, ze mozna byc one season wonderem (u krzysia to nawet half-season) i pozniej do konca kariery bujac sie w dobrych klubach
nie ze salenitarna to dobry klub, no ale nadal to serie a, a krzysiu to nie wiem czy by teraz w craxie gral w pierwszym
oczywiscie krzysiu to tylko jeden z wielu przykladow, ze mozna byc one season wonderem (u krzysia to nawet half-season) i pozniej do konca kariery bujac sie w dobrych klubach
nie ze salenitarna to dobry klub, no ale nadal to serie a, a krzysiu to nie wiem czy by teraz w craxie gral w pierwszym
- bloodyhell
sporting ostatnim przystankiem na mapie europejskiej piłki dla krzysia imo, za rok albo dwa zgłosi się po niego charlotte czy tam jakiś inny klub z mls, a na koniec może powrót na stare ekstraklasowe boiska darzone sentymentem (czyli zagłębie lub craxa), i to by było na tyle
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Pamiętam jeszcze okładki europejskiej prasy w stylu ,,Barca ,Real czy Chelsea"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ale ma chłop farta w życiu
- ebismolarek
Piątek? Potwór tak jak rivaldo1111 pisał
Spoiler
Bardzo mnie ciekawi jak wyglądał proces wybierania napastnika przez sporting - o, tu jest taki piątek co nie strzelił gola od pół roku, bierzemy 
bardziej o typ względnie jeszcze młody co władował kilka sezonów temu 30 bramek we Włoszeszech w cenie dwóch Karboników
typ nie był jakoś niesmaowicie rozjebany, od kilku lat w ligach top5 gra, więc potencjał że odpali poziom niżej nie za nie wiadomo jaką kwotę jest wart ryzyka
typ nie był jakoś niesmaowicie rozjebany, od kilku lat w ligach top5 gra, więc potencjał że odpali poziom niżej nie za nie wiadomo jaką kwotę jest wart ryzyka
nie takie tuzy strzelaly hurtowo w klubach pokroju sportingu wiec raczej bym wstrzymal konie z szyderka na zapas, bycie napadziorem parszywa sprawa nigdy nie wiesz kiedy fortuna dopisze
nie zdziwi mnie jak znowu zacznie napierdalac to w koncu tylko dokladanie nogi do pustaka
nie zdziwi mnie jak znowu zacznie napierdalac to w koncu tylko dokladanie nogi do pustaka
Bas Dost tam pizgal jak chory, więc Krzysiek też da radę, imo znowu złapany pan bog za nogi i oby już tym razem do piątkowej lepetyny doszło, że to naprawdę może być przedostatni raz (bo na pewno ktoś z Włoch się na niego złapie, co najmniej raz). Niech mu te młode techniczne portugalskie ancymony dogrywają, a PioPio zajmie się klasycznym tapinowaniem
Krzysiu props
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Coś wiadomo jak widzi się Salah bez LM.
Facet w sezonie ogólnym walnął 30 goli. Co ciekawe więcej ma tylko Haaland-51 i Mbappe-36.
Gościu zostanie legenda czerwonych do końca czy widzicie tu jakiś deal w lato?
Facet w sezonie ogólnym walnął 30 goli. Co ciekawe więcej ma tylko Haaland-51 i Mbappe-36.
Gościu zostanie legenda czerwonych do końca czy widzicie tu jakiś deal w lato?
Ty nam powiedz, nie będę się wypowiadał przed autorytetem.
Chociaż swoją drogą przedstawiłeś to jako elitarny klub, tymczasem ustawiając granicę 2 bramki niżej już łapią się Lewandowskie, Lakazety, Kejny, Osihmeny i reszta Karimów.
Chociaż swoją drogą przedstawiłeś to jako elitarny klub, tymczasem ustawiając granicę 2 bramki niżej już łapią się Lewandowskie, Lakazety, Kejny, Osihmeny i reszta Karimów.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2023, 17:07 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Messi i pewnie Neymar wypierdalają, to nie ma lepszej okazji niż opędzlować Salaha do PSG.
ney m10 kylian out dembele salah kolo muani in
Neymar ma kontrakt do 2025/2026 więc spokojnie z tym odchodzeniem, nikt poważny go nie weźmie a gdzie mu lepiej będzie niż tam i z takimi zarobkami.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dembele ta szklanka , która na 8 strzałów raz trafi w bramkę ?

-(1).gif)