Livescore Mundial 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2022
dobrze, że dodałeś o messim bo już prawie offtop był
samir co tak bojowo, nie ruchales od kwadransa i plemniki buzuja?
jestem esteta i wkurwiaja mnie chujowi ludzie a ta zakała pisze od 2013 i jeszcze wrubel nie dal mu bana wiec pytaj jego co ma tak dobry humor pewnie składa bugatti znowu
Dodano po 4 minutach 20 sekundach:
ja powinienem zostac moderatorem z moja mocą sprawczą kuba
Dodano po 4 minutach 20 sekundach:
ja powinienem zostac moderatorem z moja mocą sprawczą kuba
czekanko dzisiaj na messiego, w sumie im bardziej mam świadomość, że bliżej mu do końca kariery tym moja ekscytacja jest większa kiedy oglądam go w akcji
bóg dzisiaj powinien się pobawić chorwatami i pokazac modriciowi ktorego kocham ze musi wykładać na chorwackich uniwersytetach jak gra bóg i moze chorwaci wygrają po jego szkole world cup
brakuje jeszcze tylko płaczu Messiego po przegranym finale i mamy to
IT’S COMING HOME

niech ta chorwacja już spierdala, a polaki w ryk
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
floo typowa mentalność hamiltoniarza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
oj przecież dzisiaj Chorwaci wyjaśniają argentyńskich nudziarzy (albo i nie: kluczowe, by ktoś z tej pary został mistrzem świata, więc BEZ DOGRYWEK CZY KARNYCH I KONTUZJI)
kurdebalans @badi props, ze przypomniałeś, dobrze byłoby kiedyś pójść i zobaczyć Messiego na żywo, bo trochę przypał byłby - żyć w jego czasach i chłopa nie zobaczyć live
to samo się odnosi do Lewego (nie widziałem jeszcze poza Poznaniem) i Mikaela Ishaka (widziałem na żywo nawet poza Poznaniem)
kurdebalans @badi props, ze przypomniałeś, dobrze byłoby kiedyś pójść i zobaczyć Messiego na żywo, bo trochę przypał byłby - żyć w jego czasach i chłopa nie zobaczyć live
to samo się odnosi do Lewego (nie widziałem jeszcze poza Poznaniem) i Mikaela Ishaka (widziałem na żywo nawet poza Poznaniem)
argentyńskich nudziarzy XD mql
lubie cie ale please stop
musicie po prostu kiedys zobaczyc messiego z pilka przy nodze, on jest zjawiskiem
lubie cie ale please stop
musicie po prostu kiedys zobaczyc messiego z pilka przy nodze, on jest zjawiskiem
no Messi tak, reszta to zgrabni (lub mniej) wyrobnicy z momentami (lub bez)
zjawiskiem z piłką przy nodze to był Ronaldinho
wszystko po nim to już tylko didaskalia
wszystko po nim to już tylko didaskalia
w koncu slizgerzy obejrzą moze caly mecz
nie ma aspektu gry piłka nożna, w którym ronaldinho był lepszy niż messi. też go kocham, bo był fenomenem i moje świadome interesowanie się piłką zbiegło się z jego transferem do Barcelony (dlatego zacząłem im kibicować) ale tzw. fajerwerki i aspekty wizualne niech wam gogi nie przysłaniają stanu faktycznego
z tym ronaldinho też tak gadałem kiedyś, jak wjeżdżała poważna faza na messiego czyli jakiś 2009. ale dzisiaj to widze dobitnie że ronaldinho to przy messim po prostu jakiś ziomek, jakiś śmiertelnik
jasny wracaj na forum
i tu znowu wchodzimy w dyskusję czy ważniejszy jest peak czy longevity i tak dalej i w ogóle
nie no nie ma dyskusji na żadnej płaszczyźnie właściwie poza wizualną, ale to dla osób, które zamiast meczów oglądają kompilki na youtub
oczywiście, że był - lepiej się go oglądałobadi pisze: ↑13 gru 2022, 12:59 nie ma aspektu gry piłka nożna, w którym ronaldinho był lepszy niż messi. też go kocham, bo był fenomenem i moje świadome interesowanie się piłką zbiegło się z jego transferem do Barcelony (dlatego zacząłem im kibicować) ale tzw. fajerwerki i aspekty wizualne niech wam gogi nie przysłaniają stanu faktycznego
statystycznie też lepszy w stałych fragmentach gry, wjebał więcej goli z wolnych i rzadziej mylił się w karnych
natomiast co do tego, że tak naprawdę to nie ma startu do porównania - to się oczywiście zgadzam
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----