milford966 pisze: ↑17 cze 2023, 12:22
ktoś był na showcasie wczorajszym? były jakieś premierowe nutki?
na 100czni grał fragment numeru z Urbaniakiem.
ugułem słyszałem już całość i Expo2000 to zmartwychwstanie Pete Rocka a Belmondziak na jazzy/abstract/truskul > cokolwiek z ery mobbyn, trapu i innych takich takich i top raperów onych
jutro premiera numeru i polecam gorąco i normlanie
aos pisze: ↑27 cze 2023, 23:14to nowy Belmondziak, tylko że AIowy
Ja to bym posłuchał Belmondziaka nawijającego Chwile ulotne Paktofoniki, albo Tedego lecącego "jest jedna rzecz" peji, niech to w taka stronę idzie pliska
cholera, miałem nadzieję, że jednak będzie coś nowego i świeżego, a nie odgrzewanie znanego motywu z A Day In The Park, ale to w sumie nieważne, bo ślicznie brzmi, super klimat i Belmondziarz opór siedzi w tej stylistyce.
chujowe, jestem sporym fanem hau ep ale za każdym razem myślę sobie że belmondziak nie może już bardziej na odwal, tu już poniżej skali - puste frazesy i nic się nie sklei, bicik / collab zmarnowany
produkcyjnie to tribe called quest ad2023, szkoda że nie ma więcej takich klimatów w pl
a belmondo trochę zamulony styl ale on to nawet jak da średniaka to i tak zjada całą scenę
oddzielnne propsy za wideo
milford966 pisze: ↑29 cze 2023, 13:14
chujowe, jestem sporym fanem hau ep ale za każdym razem myślę sobie że belmondziak nie może już bardziej na odwal, tu już poniżej skali - puste frazesy i nic się nie sklei, bicik / collab zmarnowany
Dokładnie, gówno niemożebne
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Tak jakby Belmondo chciał lecieć całe tracki wyłącznie na byciu Belmondem. Rozumiem zamysł one-linerów i słowotwórstwa, swego czasu był w tym absolutnie najlepszy, ale mam wrażenie że coraz więcej numerów zawiera tylko Belmondziakowe lorem ipsum dla zapełnienia miejsca na bicie, a nie faktyczne zwrotki.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Spoko ten kawałek z Urbaniakiem. Ale wolałbym na nim posłuchać Dizkret feat. truskul Pezet.
Belmongo zmarnował ten bit. W ogóle dla niego AI może być zbawieniem. Ktoś będzie pisał, AI nawinie jego głosem, a on potem to będzie rapował na koncertach bez zgody autorów i zarabiał na ich pracy, ale swoim wizerunku. Dobre trololo w kwestii prawach autorskich/do wizerunku.
^ This. Ja wciąż nie dowierzam, że to powstało bez jego udziału. Tak jak przy Tede x Peja dało się jeszcze wyczuć niedoskonałości, tak tu jest już Młody G bez żadnego fałszu. Belmondo AI lepszy niż jego nowy kawałek.
znając metody biznesowe stosowane przez młodego sarmatę, to belmondziak sam sprzedawałby swoje wygenerowane zwrotki komukolwiek się da
zakładając żeby ogarnął jak technicznie taką zwrotkę wygenerować hehe