Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Oliwka ma swój odpowiednik w stanach, tamtejsza raperka nazywa się CupcakKe.
na stół wjeżdża tłusty prosiak
Przecież gdybym zobaczył, że ta oliwka wchodzi na stół i się rozbiera do naga to bym się zrzygal chyba
- yungXpaproch
brzmi jak jakas julia zugaj albo inna yutuberka
-
Hazardzista
Widzę że na ślizgawce same owacje, a będzie lepiej jeszcze jak ciuszek spadnie 
Dzisiaj jest tłusty czwartek?
Niech wszystkie bazyle zjadą już do bazy
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
- oKulTywowany
Obrzydliwe guwno
HAHAHAHAHA CO TO KURWA JEST KURWA OLIWKA JEBANY KNURZE ODPUŚĆ

ale to marne; gdyby nie byla kolezanka kogostam to nikt o niej by w zyciu nie uslyszal, max beka z lokalnych.
no ale z kazdego da sie zrobic "gwiazdke" jak sie chce
no ale z kazdego da sie zrobic "gwiazdke" jak sie chce
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
ale gówno
- za braku folołapu do chorwacji albo karlovacko, w teorii miał wyjść ala dyskotekowy hit którego usłyszysz w lloret de mar albo innej barcelonie a wyszedł klops
- za braku folołapu do chorwacji albo karlovacko, w teorii miał wyjść ala dyskotekowy hit którego usłyszysz w lloret de mar albo innej barcelonie a wyszedł klops
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- OmarStooleyman
Obiektywnie patrząc ma o wiele ciekawszą barwę głosu niż jej człowiek Leosia, ostatecznie po kilku głębszych mogłoby nawet bujnąć na scenie, choć to już skręt w totalny pop bez ambicji na rap.
Czy mi się wydaje, czy ona się jeszcze bardziej ulała od czasów debiutu xD?
Czy mi się wydaje, czy ona się jeszcze bardziej ulała od czasów debiutu xD?
Smolasty o 
Pokażcie mi jednego newcomera na scenie, który wbił się tak mocno jak Oliwka Brazil, że od pierwszego singla przez KAŻDY następny robi viewsy pokroju kilku-kilkunastu milionów w zaledwie pare miesięcy. Zazwyczaj przy nowych graczach jest to ładowanie hajsu w jednohitowców, których potem wytwórnia musi spłacać i zgrzytać zębami, bo kolejne traczki nie idą jak należy. Mimo kontrowersji nasze ruchy są przemyślane bardziej niż Ci się wydaje i trafniejsze niż niejednej dużej wytwórni. Mój kanał a właściwie już nasz kanał wygenerował już prawie 400 milionów wyświetleń i aktualnie jest jednym z najbardziej wyświetlanych w kategorii muzyka w polskim YT. Gwarantuję Wam, że za parę tygodni czeka Was i nas mocna zmiana + dostaniecie bardzo dużo giga świeżego rapu od naszej ekipy. I odsłonię Wam kolejną postać na kanale – przekazał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- oKulTywowany
- yungXpaproch
smolasty gadal kiedys na wywiadzie, chyba u rapnews, ze chce wydawac huncho 730, ostatnio do murzyna napisalem na ig kiedy muzyka od niego i powiedzial ze "dopina visualizery" i bedzie zaczynal puszczac
mam nadzieje ze to o niego chodzi chociaz watpie
mam nadzieje ze to o niego chodzi chociaz watpie
- OmarStooleyman
Trochę to brzmi jakby Smoła zapakował się po same bile w akcje spółki BRZ albo naganiał ludzi do kupna szitcoinowej waluty
- Jasny
- Zbanowany
Z tego co wiem, to Smolasty nawet czysto śpiewa bez autotunea, ale jedzie na nim jak na ręcznym i pogarda. Nie jest dla mnie szczerym artystą, nagrywa jakieś gównopiosenki miłosne z Cwlelasem. To co napisał o Oliwce Brazil po prostu ukazuje wartości jakimi rządzi się dzisiejszy Hip Hop i niestety muszę przyznać mu rację. Pokażcie drugi tak tani produkt, który tak szybko się sprzedał, może Jang Leosia pierdolona - w Hip Hopie juz do dawna nie ocenia się skilli, wyczynu intelektualnego jakim jest sprytne i ciasne składanie rymów czy tego co utwór przzekazuje.
Teraz jest disco polo, liczą się wyświetlenia i plebs który o Tobie gada i to jest ściśle ze sobą powiązane - bo jak nie masz skillsów żadnych, brzmisz i wyglądasz jak gówno, a teksty pisze ci Cwelas i w zasadzie nie masz o czym rapować - to dajesz show i celujesz w najszerszą grupę społeczną, czyli plebs.
Oliwka Bazyl to dla mnie wynaturzenie, dziewczynka o urodzie takiej, co jej nikt w klasie nie lubił i wszyscy najwyżej się litowali, śpiewa o kutasach, które może dostawała z litości jak ktoś się napierdolił i by już każdą lochę wyruchał. W najnowszym teledysku pięknie odjebała cosplay Miss Piggy - oczywiście autotune i disco z wkładkami disco polo.
Taki kurwa cwel Żabson to Jang Igi to powinni być kurwa zlinczowani za ten karnawał, przecież każdy wiedzący COKOLWIEK o muzyce zakwalifikuje to jako naturalne disco polo, pozwoliliście takim kurwa cwelom na nazywanie siebie raperami, to teraz można tylko obserwować rozkład.
Teraz jest disco polo, liczą się wyświetlenia i plebs który o Tobie gada i to jest ściśle ze sobą powiązane - bo jak nie masz skillsów żadnych, brzmisz i wyglądasz jak gówno, a teksty pisze ci Cwelas i w zasadzie nie masz o czym rapować - to dajesz show i celujesz w najszerszą grupę społeczną, czyli plebs.
Oliwka Bazyl to dla mnie wynaturzenie, dziewczynka o urodzie takiej, co jej nikt w klasie nie lubił i wszyscy najwyżej się litowali, śpiewa o kutasach, które może dostawała z litości jak ktoś się napierdolił i by już każdą lochę wyruchał. W najnowszym teledysku pięknie odjebała cosplay Miss Piggy - oczywiście autotune i disco z wkładkami disco polo.
Taki kurwa cwel Żabson to Jang Igi to powinni być kurwa zlinczowani za ten karnawał, przecież każdy wiedzący COKOLWIEK o muzyce zakwalifikuje to jako naturalne disco polo, pozwoliliście takim kurwa cwelom na nazywanie siebie raperami, to teraz można tylko obserwować rozkład.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety