Sentino - Zabójstwo Liryczne 3 (2020)
Re: Sentino - Zabójstwo Liryczne 3 (2020)
Było puszczone według innej wizji niż Sebka
- SentoAlainDelon
Seba nie chciał aby zl0 pojawiło się na spotify itd, żeby tylko zostało na fizyku
Myślicie ze doczekamy też powrotu Gm2l i nagrywania z Malikiem? Mi się wydaje że kwas już za bardzo się rozlał przez tą akcje z alim i nawet jeśli stosunki mają ok to do studia już razem nie wejdą 
huj z tym malikiem,oby nie
Malik łak, gwiazda hiphopolo i rezydent Energy 2000.
Nie widzę szans na współprace.
Nie widzę szans na współprace.
raczej tez cienkie szanse widze, juz predzej diho raz na jakims feacie
ale fajnie by bylo mimo wszystko, malik z tekstami sebka to przeciez piekne utwory tworzy
ale fajnie by bylo mimo wszystko, malik z tekstami sebka to przeciez piekne utwory tworzy
lepszy Sebek solo, Malik to choragiewa jebana nic od niego mi sie nie podoba
przeciez do rana, prada, zapytaj o mnie sztosy przeokrutne
byly tez calkiem porzadne kawalki na tej pierwszej ep jego (haram masari bodajze) no ale malik sie spierdolil po tym jak zabraklo ghostwritera
druga strona ile hajcu by sebek mogl dalej rozpierdalac na dragi alko i kurwy jakby nagrywal z malikiem, co by pewnie splodzilo niejeden album
byly tez calkiem porzadne kawalki na tej pierwszej ep jego (haram masari bodajze) no ale malik sie spierdolil po tym jak zabraklo ghostwritera
druga strona ile hajcu by sebek mogl dalej rozpierdalac na dragi alko i kurwy jakby nagrywal z malikiem, co by pewnie splodzilo niejeden album
ich wspolny mikstejp to moglby byc klasyk, seba piszacy malikowi teksty i mamy przepis na sukces
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
wijamurzyn
Ma ktoś brak słów w wersji bez bedoesa?
Oby nie. Malik największy łak, kto normalny tego w ogóle słucha. Jak seba nie pójdzie za ciosem w PL teraz to już nigdy nie pójdzie
#free2rzyn
Od premiery ciągle zapętlam Oni albo ja 2 
Nigdy nie słuchałem Sentino, ale po waszej zbiorowej masturbacji w tym temacie sprawdziłem Brak Słów i bardzo mi się podoba. Bedoes z tego co kojarzę jest chyba wszędzie na forumku jebany, ale tu dał naprawdę spoko zwrotkę, nie rozumiem hejtu, ale może nie jebię go wspólnie z wami, bo nie znam reszty jego twórczości
Sprawdzę jutro cały album (dziś już za późno) jak utrzyma poziom pierwszego kawałka to props.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Alvarezowi jest teraz potrzebny ktoś kto włoży mu łeb pod strumień zimnej wody, przemówi do rozsądku i pomoże wydać świeżą, polską płytę bez odpierdalania pobocznych akcji.
A nie jakiś Malik Montana.
A nie jakiś Malik Montana.
ONA ZNA FRANCUSKI, ŻĄDAM KOREPETYCJI ZIOM
również mam podobne zdanie, ale wątpliwe to jest raczej. Nikt już nie jest w stanie wpłynąć na Alvareza.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Krzywe akcje idą w parze z dobrą muzyką niestety, więc nie wiem czy mu tego życzę.
No i chuj strzelił spotify