Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

pawoleh666
Zbanowany

Re: Quebonafide

Post autor: pawoleh666 »

i don't think so
jak dla mnie kawałek bomba, sztos Kuba, a napisałem dziś obszernego posta na temat Romantic Psycho JPN Edition.
AMG, SLS, to nie wzór z chemii :bowdown: :bowdown:

ps. wróciłem sobie do yochimu
Spoiler
Niesamowicie dobrze się tego słucha wciąż. 1:00 zwrota Kuby, ale oh, czuć że nagrywane 10 lat temu przez użycie słowa ,,gimbus". respecc za cały ten album :oops:

Czytałem kilkadziesiąt stron temu w wątku o romantic psycho, że spina niby jest z Fuso? Ktoś potwierdzi lub zdementuje? mi tam się wydawało, że pójście dalej to nie zawsze kosa.
Spoiler
:bowdown:
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Denar

Post autor: Denar »

ART pisze: 20 gru 2020, 23:13 nie no spoko to jest, ale mozna by zrobic temat cos jak wymysl pancze w stylu filipka tylko wymysl wersy w stylu tego kawalka
Tak bardzo to. Spokojnie mógł to puścić pod ksywą Kuba Ferguson.
Mam nadzieję że to wypadek przy pracy bo jeśli ta mityczna Galaktyka ma być w podobnym klimacie to :nonono:
bvng

Post autor: bvng »

Nawet spoko, ale nie jakoś dramatyczne dobre. Poziom wyżej od tego gówna dla nastolatek z poprzedniej płyty :))
pawoleh666
Zbanowany

nie kumam, gówno dla nastolatek z poprzedniej płyty? to o której ty płycie mówisz? jak dla mnie dla nastolatek było taconafide, a od quebo to raczej żadna z płyt nie była ściśle celowana w to grono odbiorców.
Wiesz, że to nie jest nuta z romantic psycho? :roll:

Dodano po 1 godzinie 35 minutach 42 sekundach:
P.S. słucham teraz Żadnych zmartwień, czemu oni nadal nie nagrali drugi raz żeby pozbyć się wersu o wciąganiu ludzi dupą przez Knapa? To było spoko, ale trochę uniemożliwia odsłuch bez śmiania się z tego wersu. :bag:
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Nowy numer kozak ale bez podjarki , dobrze ze Que odpuścił sobie tą cipowatą maniere w glosie jaką miał na somie i rp
This page is no longer available.
pawoleh666
Zbanowany

Chyba nie przesłuchałeś całego RP JPN ED
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Chyba na siłe chcesz mi coś wmówić
This page is no longer available.
pawoleh666
Zbanowany

nie, jak dla mnie złotegloby albo numer z sentino są trochę zaprzeczeniem cipowatości
chyba..
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

singiel roku, klasa
bvng

Post autor: bvng »

Jak byłem nad morzem w tym roku to mi 10 letnia siostra koleżanki puszczała Bubbletea no sorry
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

no i?
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
pawoleh666
Zbanowany

to znaczy że super, bo każda osoba niezależnie od wieku może znaleźć w tej nutce coś, co dotyka pzdr
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

zapomniales dodać #trynkiewicz
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika

Post autor: #1 »

Lepiej mieć 10 lat i słuchać przyjemnego bubbletea niż mieć 10 lat i puszczać pizda nad głową panowie
^ kogo to chuj obchodzi?
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

bvng pisze: 21 gru 2020, 9:54 Jak byłem nad morzem w tym roku to mi 10 letnia siostra koleżanki puszczała Bubbletea no sorry
łeb co argument dojebał haha
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

ja nie jestem kurwa dzieckiem i słucham tylko kozackiej muzy, która się podoba kozakom jak ja i sobie słucham i jestem zajebistyyyyyy a nie jakiś bachor slucha jebany hehe jebany quebonafide siostra kolezanki puszczala ale beka z typa haha a ta kolezanka to wgl fajna ale tez go slucha wiec wiadomo ze lipa :D hehe fajna byla fajna natalia odpisz prosze
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

bvng pisze: 21 gru 2020, 9:54 Jak byłem nad morzem w tym roku to mi 10 letnia siostra koleżanki puszczała Bubbletea no sorry
:lol: :lol:
Denar

Post autor: Denar »

Spodziewałem się że ewentualna krytyka do RP będzie raczej wobec "TOWSZYSTKOBYŁODLACIEBIE" "RUMPELSTILSKIN" lub "ASPARTAM" a tutaj ten argument o BUBBLETEA :lol:
Gówno dla nastolatek to wszystko co wyszło od Bedoesa po AŚMŻ lub to co tworzy Planbe, a nie Romantic Psycho.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

#1 pisze: 21 gru 2020, 10:25 Lepiej mieć 10 lat i słuchać przyjemnego bubbletea niż mieć 10 lat i puszczać pizda nad głową panowie
prawda
Denar pisze: 21 gru 2020, 12:27 Gówno dla nastolatek to wszystko co wyszło od Bedoesa po AŚMŻ lub to co tworzy Planbe, a nie Romantic Psycho.
prawda
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Pan Denar z RiGczem. To że płytka odnosi duży sukces i słuchają jej też młodzi nie znaczy, że jest zła. Dla mnie największą zaletą tej płyty jest porzucenie przez Quebo manierycznego flow a'la Soma i ograniczenie "płakania"
O taki rap w mainstreamie nic nie robiłem :D
ODPOWIEDZ