Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

pawoleh666
Zbanowany

Re: Quebonafide

Post autor: pawoleh666 »

i don't think so
jak dla mnie kawałek bomba, sztos Kuba, a napisałem dziś obszernego posta na temat Romantic Psycho JPN Edition.
AMG, SLS, to nie wzór z chemii :bowdown: :bowdown:

ps. wróciłem sobie do yochimu
Spoiler
Niesamowicie dobrze się tego słucha wciąż. 1:00 zwrota Kuby, ale oh, czuć że nagrywane 10 lat temu przez użycie słowa ,,gimbus". respecc za cały ten album :oops:

Czytałem kilkadziesiąt stron temu w wątku o romantic psycho, że spina niby jest z Fuso? Ktoś potwierdzi lub zdementuje? mi tam się wydawało, że pójście dalej to nie zawsze kosa.
Spoiler
:bowdown:
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Denar

Post autor: Denar »

ART pisze: ↑20 gru 2020, 23:13 nie no spoko to jest, ale mozna by zrobic temat cos jak wymysl pancze w stylu filipka tylko wymysl wersy w stylu tego kawalka
Tak bardzo to. Spokojnie mógł to puścić pod ksywą Kuba Ferguson.
Mam nadzieję że to wypadek przy pracy bo jeśli ta mityczna Galaktyka ma być w podobnym klimacie to :nonono:
bvng

Post autor: bvng »

Nawet spoko, ale nie jakoś dramatyczne dobre. Poziom wyżej od tego gówna dla nastolatek z poprzedniej płyty :))
pawoleh666
Zbanowany

nie kumam, gówno dla nastolatek z poprzedniej płyty? to o której ty płycie mówisz? jak dla mnie dla nastolatek było taconafide, a od quebo to raczej żadna z płyt nie była ściśle celowana w to grono odbiorców.
Wiesz, że to nie jest nuta z romantic psycho? :roll:

Dodano po 1 godzinie 35 minutach 42 sekundach:
P.S. słucham teraz Żadnych zmartwień, czemu oni nadal nie nagrali drugi raz żeby pozbyć się wersu o wciąganiu ludzi dupą przez Knapa? To było spoko, ale trochę uniemożliwia odsłuch bez śmiania się z tego wersu. :bag:
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Nowy numer kozak ale bez podjarki , dobrze ze Que odpuścił sobie tą cipowatą maniere w glosie jaką miał na somie i rp
This page is no longer available.
pawoleh666
Zbanowany

Chyba nie przesłuchałeś całego RP JPN ED
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Chyba na siłe chcesz mi coś wmówić
This page is no longer available.
pawoleh666
Zbanowany

nie, jak dla mnie złotegloby albo numer z sentino są trochę zaprzeczeniem cipowatości
chyba..
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

singiel roku, klasa
bvng

Post autor: bvng »

Jak byłem nad morzem w tym roku to mi 10 letnia siostra koleżanki puszczała Bubbletea no sorry
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

no i?
kosciey pisze: ↑03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: ↑15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
pawoleh666
Zbanowany

to znaczy że super, bo każda osoba niezależnie od wieku może znaleźć w tej nutce coś, co dotyka pzdr
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

zapomniales dodać #trynkiewicz
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika

Post autor: #1 »

Lepiej mieć 10 lat i słuchać przyjemnego bubbletea niż mieć 10 lat i puszczać pizda nad głową panowie
^ kogo to chuj obchodzi?
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

bvng pisze: ↑21 gru 2020, 9:54 Jak byłem nad morzem w tym roku to mi 10 letnia siostra koleżanki puszczała Bubbletea no sorry
łeb co argument dojebał haha
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

ja nie jestem kurwa dzieckiem i słucham tylko kozackiej muzy, która się podoba kozakom jak ja i sobie słucham i jestem zajebistyyyyyy a nie jakiś bachor slucha jebany hehe jebany quebonafide siostra kolezanki puszczala ale beka z typa haha a ta kolezanka to wgl fajna ale tez go slucha wiec wiadomo ze lipa :D hehe fajna byla fajna natalia odpisz prosze
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

bvng pisze: ↑21 gru 2020, 9:54 Jak byłem nad morzem w tym roku to mi 10 letnia siostra koleżanki puszczała Bubbletea no sorry
:lol: :lol:
Denar

Post autor: Denar »

Spodziewałem się że ewentualna krytyka do RP będzie raczej wobec "TOWSZYSTKOBYŁODLACIEBIE" "RUMPELSTILSKIN" lub "ASPARTAM" a tutaj ten argument o BUBBLETEA :lol:
Gówno dla nastolatek to wszystko co wyszło od Bedoesa po AŚMŻ lub to co tworzy Planbe, a nie Romantic Psycho.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

#1 pisze: ↑21 gru 2020, 10:25 Lepiej mieć 10 lat i słuchać przyjemnego bubbletea niż mieć 10 lat i puszczać pizda nad głową panowie
prawda
Denar pisze: ↑21 gru 2020, 12:27 Gówno dla nastolatek to wszystko co wyszło od Bedoesa po AŚMŻ lub to co tworzy Planbe, a nie Romantic Psycho.
prawda
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Pan Denar z RiGczem. To że płytka odnosi duży sukces i słuchają jej też młodzi nie znaczy, że jest zła. Dla mnie największą zaletą tej płyty jest porzucenie przez Quebo manierycznego flow a'la Soma i ograniczenie "płakania"
O taki rap w mainstreamie nic nie robiłem :D
ODPOWIEDZ