W chuj dawno temu słyszałem że wieprz właśnie dobrze gotuje.
Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
Tymczasem wieczorową porą Pan Darek zrobił tatarek, tatarinjo, tak zwane tatarinjo.
Pozdrówki dla Tedego, Salutens! cyk
Pozdrówki dla Tedego, Salutens! cyk
Ten "tatar" to arcydzieło kulinarne, żadne parówensy barykenty ani pizzaweczka od Dareczka.
- Oportunistycznyebaka
Aż mnie skręca jak napierdala tą łyżką po patelni. Ale Gocławska jajcówa to jest to czego chce dzielnica, salutens
gocławska jajuwa wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej, straszne tak zwane wióry
- Karko_Nape
Pierdolony zamiast jajecznice, to zrobił rozmemłane jajko sadzone 
- scam_sakawa
To wszystko wygląda chujowo, bo Darek nie umie robić zdjęć jak @pynchon, ale smakować musi kozacko
Szybkiej jajownicy test, czy ona naprawdę dobra jest
Szybkiej jajownicy test, czy ona naprawdę dobra jest
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mam nadzieje, ze pojawi sie na cyk streamable bo nie zdazylem obejrzec tatarinia jak to sie mowi w strefie czasowej gocławskiej-praskiej-nie-wrocławskiej
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- CeHaTeHaCe
Tede króciutko
Nawet śmieszne pocisnął bekę z tatarka, ale Tede to jest jednak debil, do sześciu nie potrafi policzyć
2143 - 2137=5

Przejebane ma Tede, najpierw pół życia Pejson mu orał psychikę, a teraz Sujbitron będzie drugie pół
cztery żubry i dwie kurwy
- scam_sakawa
Zajebiście ma Tede, próbują orać psychikę przeciwnicy, którzy nie mają do niego podjazdu intelektualnie i jeszcze tym samym dają mu free reklamę
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
koleś jest ewidentnie "cofnięty" a ludzie na tych jego socjalach go gaslightują srogo.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- scam_sakawa
A uważasz, że Rysiek czy Suja mają porównywalny intelekt do Tedzika?
Obrzydliwy typ i tyle nie wiem czym się jarac jakimś no name już wolę Peje posłuchać 
- bialyjelen
przeciez my tu nie jestesmy dla jego muzyki
Chyba Ty
Cały czas podwórko pytaaaaa
Sujbit kiedy nowa płytaaaaaa
Dzisiaj wjechały barykenty, wczoraj egeszegerege (kurczak po wegiersku gdyby ktoś nie ogarniał), klasa
Cały czas podwórko pytaaaaa
Sujbit kiedy nowa płytaaaaaa
Dzisiaj wjechały barykenty, wczoraj egeszegerege (kurczak po wegiersku gdyby ktoś nie ogarniał), klasa
Oczywiście, że nie. Tede zdecydowanie w tylescam_sakawa pisze: ↑11 lis 2024, 8:21A uważasz, że Rysiek czy Suja mają porównywalny intelekt do Tedzika?
cztery żubry i dwie kurwy