Jebany Woodward mógłby rzucić te czyste 50 baniek a nie pierdolić się jak zwykle podczas transferów.
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Crystal Palace odrzuciło kolejną ofertę United za AWB. United oferowało 35 milionów funtów + 15 w bonusach.Sam zawodnik bardzo chce transferu
Jebany Woodward mógłby rzucić te czyste 50 baniek a nie pierdolić się jak zwykle podczas transferów.
Dla mnie a za mnie mogą nawet i 200 dać.
Rodrigo z Atletico w City, 70mln Euro, prawie jak za darmo
Rodrigo Hernández Cascante, pasuje?
- nihil Novi
Marcos Llorente za to blisko Atletico. Mówi się o 40 - 50 mln euro.
Trochę mnie to wkurwia, trochę mam to w dupie.
Trochę mnie to wkurwia, trochę mam to w dupie.
Sensei życia
Polak rodak Paweł Bochniewicz zamieni włoskie Udinese Calcio na zaplecze Premier League, nie powiem gdzie bo temat nawet nie jest jeszcze medialny

- nihil Novi
Dziwne, bo jeszcze niedawno było to:
Paweł Bochniewicz dalej będzie grać w Zabrzu. Wybrał naszą ofertę – cieszy się spec od transferów Artur Płatek.
chuja się znają
nieźle się bawią w Neapolu
najpierw Lozano
teraz James (rzekomo wypo i 30 buyout) [Di Marzio]
najpierw Lozano
teraz James (rzekomo wypo i 30 buyout) [Di Marzio]
TZ i kicker podają, że deal done, Hummels w BVB za 28-30 mln + bonusy do 38 mln łącznej kwoty (za wygranie mistrzostwa i pucharu Niemiec).
Imponujące ruchy BVB na rynku transferowym. Po zakupienie Brandta, Schulza, Hazarda i Paco stwierdziłem, że do stworzenia idealnej kadry brakuje im już tylko doświadczonego CB który będzie kierował kimś z duetu Akanji/Diallo i wybrali chyba najlepiej jak mogli bo dochodzi tu jeszcze wątek tożsamościowy. W tym sezonie walka o tytuł będzie jeszcze ciekawsza niż w poprzednim, detronizacja Bayernu jak najbardziej możliwa choć nie wiadomo co jeszcze wydarzy się w tym oknie w Bawarii.
- Bunnymen77
Wan bissaka w United za 55 mln funtów.
Weźcie nie rzucajcie takich z pizdy zdań tylko piszcie, że oficjal albo the sun (xD) mówi że dildon i czekamy na oficjal albo cokolwiek kurwa.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Oficjalnie Wan Bissaka w United
Jaram się!
Arsenal want William Saliba and could make an offer by the end of this week. [Manu Lonjon z Yahoo FR]
Arsenal target Celtic’s Kieran Tierney as Unai Emery identifies defender as ‘top left-back option’
It’s thought the Scotland international would cost around £20m to prize from Celtic Park [footballscotland]
Spoke to the agent of Dominik Szoboszlai, who has confirmed that several top PL clubs are tracking his client. Sources close to Arsenal say the Gunners are one of them. [Benge]
Arsenal target Celtic’s Kieran Tierney as Unai Emery identifies defender as ‘top left-back option’
It’s thought the Scotland international would cost around £20m to prize from Celtic Park [footballscotland]
Spoke to the agent of Dominik Szoboszlai, who has confirmed that several top PL clubs are tracking his client. Sources close to Arsenal say the Gunners are one of them. [Benge]