Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
wygramy to
Mam nadzieje że dostaniemy w lidze narodów konkretnie na pizde i następnie w elimkach, slizgamy się od dużego turnieju do dużego turnieju ostatnie lata i trwa to z malymi wyjatkami 2 dekady, gdzie jestesmy zazwyczaj tlem, grając z roku na rok większą chujnie nieprzyjemna dla oka piłkę jak zawsze, z tą różnicą że kiedyś jak wpadała Szkocja czy inna Walia wpisywalismy sobie w ciemno min 4/6 pkt jak po murawie biegał jebany Radek Kałużny, mamy 2024, cała kadra w zagranicznych klubach a jak nie gramy z peryferiami futbolu to drżymy o wynik i większości chcemy brać remis w ciemno niezależnie od stylu gry
- ConeyIsland
Przecież grają ze sobą dwie najgorsze reprezentacje ostatniego Euro to czego się uruchamiasz.

Dobrze ze nie mogliśmy na siebie trafić w grupie bo wtedy nie byłoby wątpliwości jakim chujem ta jedna się tam dostała
Fartem bo fartem, ale poszło
Adam Buksa opuszcza zgrupowanie reprezentacji Polski. Napastnik doznał kontuzji, która wyklucza go z niedzielnego starcia przeciwko Chorwacji w ramach Ligi Narodów.
Ciężary dzisiaj?
- scam_sakawa
Pewne zwycięstwo Polski
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
@wujot albo ktokolwiek inny, ludzie się jeszcze rzucają na mecze kadry? Nigdy nie brałem a przydałoby się na prezent wziąć na tę Portugalię i widzę, że od 10.09 już w niejakim Inpost Fresh jest przedsprzedaż i pytanko czy lepiej się z tym zapoznać i przez to, bo jak nie to otwartą sprzedaż już chuja zostanie czy na luzaku? Obawiam się, że pożegnanie Szczęsnego i CR w Warszawie może przyciągnąć trochę ludzi.
bierz od razu skoro jesteś zdecydowany bo różnie może być po kilku dniach sprzedaży
- rozklad_gaussa
od ktorej rusza ta przedsprzedaz w inpost fresh @potter? bo otwarta z tego co widziałem od 10 rano jutro
e: a nie sorry, otwarta tydzień później chyba jednak, to nie ma tematu, źle spojrzałem wczoraj
e: a nie sorry, otwarta tydzień później chyba jednak, to nie ma tematu, źle spojrzałem wczoraj
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
@wujot opowiadaj jak tam kibicowsko na meczu i na mieście w Chorwacji
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
jak wytrzeźwieje to coś napiszę
właśnie jestem na lotnisku w osijeku i tym samym samolotem leci do anglii kiwior, bednarek i moder ogólnie w chuj polaków na tym malutkim lotnisku
kiwior jaka obsrana ciota się wydaje na liścia i z gadki też lamus
właśnie jestem na lotnisku w osijeku i tym samym samolotem leci do anglii kiwior, bednarek i moder ogólnie w chuj polaków na tym malutkim lotnisku
kiwior jaka obsrana ciota się wydaje na liścia i z gadki też lamus
dawaj wujocina z nimi rozmowa pod płotem skmiń ekipe i zarzadzcie oddawanie koszulek bo tak nie morze byc banda chuja!!!111
mundialopsychoza
No nie ma szans kupić tych biletów, masakra
Grupa małolatów z chorwacji zaatakowała przed meczem kilku januszy od nas i ich obiła, co było sporym zaskoczeniem, ale jeszcze większym była strata flagi po meczu... zebrani w grupie zrobiliśmy przemarsz przez centrum żeby się odegrać i była mała awantura z chorwatami i psami, gdzie w chuj polaków zjechało na dołek sale gimnastyczną i ci co się nie zdołali zerwać dostali 200 euro mandatu na głowę, a było zatrzymanych ok 70 polaków. Na samym meczu były fajne momenty z dopingiem, pojawiła się pirotechnika przy hymnie i nawet sporo osób było zaangażowanych w doping. Chorwaci słabiutko ze śpiewem, chociaż po bramce Mordrica trochę się obudzili, gdy cały stadion się przyłączał i odpalili nawet kilka stroboskopów. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się po tym wyjeździe większych atrakcji, a było dosyć konkretnie, szczególnie po meczu na mieście.
Dodano po 4 minutach 50 sekundach:
Spoiler
Dodano po 7 minutach 24 sekundach:
+ lotnisko w Osijeku wyglądające jak ambasada stanów zjednoczonych w opętanym wojną kosowie
Spoiler

https://www.facebook.com/share/p/17zxs8Eht2/
polska-chorwacja bilety kupione
jaranko
@wujot
Wpłacone. Niech wraca kolo do zdrowia
Wpłacone. Niech wraca kolo do zdrowia
dawać bochniewicza do kadry, rok temu grał 90 minut bodajże z ajaxem albo psv i jego heerenveen dostało 6 bramek, wczoraj grał cały mecz przeciwko az alkmaar i dostali 9:1 xD 
mundialopsychoza