pol lewy mezzala glupku :|
Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
zgadzam się w stu procentach, rozwala mnie fakt że znów jest jakaś gadka o niby dobrym meczu w naszym wykonaniu. Od 30 min do momentu karnego nie byliśmy nawet pod bramką Francuzów, a grający najgorsze gówno od lat trójkolorowi mogli i tak nam kilka goli włożyć jakby nie Skorup. Moim zdaniem lepszy mecz z nimi akurat zagrała kadra Michniewicza niż to co wczoraj pokazały legiony Probierza.jAg pisze: ↑26 cze 2024, 10:28Nie no szanujmy się, co oni wczoraj pograli? Przecież tam oprócz Urbańskiego nikt nie miał ochoty grać, walczyć. Czasami aż mi szkoda było młodego, bo zasuwał z pressingiem, parł do przodu a reszta w tym czasie spacerowała po własnej połowie![]()
To jest po prostu banda chuja bez charakteru. Wystarczy jeden gong i odechciewa im się grać.
A jeszcze to chwalenie Modera za ten mecz, bo miał dużo kontaktów z piłką to też nieporozumienie, dał tak dużo kluczowych strat na swojej połowie i przy wyprowadzaniu, że Slisza czy Piotrowskiego by ukrzyżowano za taką grę. Aczkolwiek podoba mi się ten pomysł z nim grającym najgłębiej, dawał dobre zmiany w poprzednich meczach więc uzasadnione, że wyszedł od początku i może to być fajnym kierunkiem granie takim trio w środku jak wczoraj. Ewentualnie cofnąć Urbańskiego za Szymańskiego albo spróbować tego Bogusza.
No i wg mnie Skorupski tym występem powinien zamknąć dyskusję kto nr 1 po Szczęsnym, który obstawiam że nie da się namówić na przedłużenie kariery w kadrze, a Łukasz jeszcze nic nie zawalił, zawsze gra dobrze w reprezentacji i spokojnie powinien dostać szansę w Lidze Narodów i elimkach do mundialu, a czas Bułki, Grabary i Majeckiego jeszcze przyjdzie.
moderinho wczoraj smutny, nie patrzalem w cyferki ale na oko dziwne decyzje, jakis niemrawy i niepewny przykra sprawa
Przecież we wczorajszym meczu było kilkanaście sytuacji gdzie nasze orły zjebany podanie na 3-5 metrów, podając źle albo do Francuza. Kwintesencja był Frankowski w drugiej połowie jak chciał coś zewnętrzna częścią podać na 30 metrze od bramki Francji i piłka tak leciutko poleciała na 2 metry prosto do Francuza. To jest kurwa niemożliwe na tym poziomie. Skoro to są zawodnicy, którzy w klubach wyglądają nieźle to na kadrze musi im się po prostu nie chcieć albo mają maksymalnie obsrane zbroje. Rozumiem, że taktycznie możemy nie dojechać albo nawet kondycyjnie, ale jak my wyraźnie odstajemy w takich aspektach jak proste podanie do przodu i przyjęcie to coś jest nie tak. A na filmikach z laczynaspilka nakurwiaja sztuczki i jakieś magiczne przyjęcia, nie wiem co tu nie gra. Inna sprawa, że wczoraj Francuzi momentami byli równie żenujący co my, ale im się ewidentnie po prostu nie chciało
- gonny_trebor
- Moderator
niezłe kino
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #112 - Głosowanie na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
niech on sie zorientuje lepiej ile roaming tam kosztuje
mundialopsychoza
Grabara pominięty wg mnie, ale może nie chciał grzać ławy
ale dramat w obronie
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Borek rozpoczyna Grabara gate
- ConeyIsland
Białkowski skończył karierę.
Solidny na drugą i trzecią ligę na wyspach. Kilkaset występów tam zrobił w kilkanaście lat. Raz u Nawałki zagrał kiedyś także kariera udana w sumie.
Solidny na drugą i trzecią ligę na wyspach. Kilkaset występów tam zrobił w kilkanaście lat. Raz u Nawałki zagrał kiedyś także kariera udana w sumie.
Był na mundialu w Rosji. W tamtym okresie chyba był najbliżej transferu do PL.
- checollada
ej dopiero teraz zobaczyłem, zajebiste to jest, obejrzałem całe, kawał dobrej roboty
#freeMatts
Spoiler
Dzis bankowo 3 lub 4 do 1, Piatek z golem.
nie no Szkocja ostanio nie pokazała się najlepiej na Euro; a już na pewno nie na tyle żeby nam 4 wpakować
xD my 3 minimum wpakujemy.