Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
brawo mateusz jazda z kurwami
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Prawie miałem zawał na tym meczu który trwał 2:38 min
Wielki szacun dla drużyny, już miałem w głowie drugą Finlandię tak jak na Eurobaskecie Widac, że nasi to przepracowali!!
A do Gortata chyba ktoś się włamał na konto bo inaczej nie można nazwać tego pierdolenia... On sam stawiał że przegramy z Chinami Ciężko napisać, że się pomylił? Mocno stracił tym w moich oczach
Wielki szacun dla drużyny, już miałem w głowie drugą Finlandię tak jak na Eurobaskecie Widac, że nasi to przepracowali!!
A do Gortata chyba ktoś się włamał na konto bo inaczej nie można nazwać tego pierdolenia... On sam stawiał że przegramy z Chinami Ciężko napisać, że się pomylił? Mocno stracił tym w moich oczach
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Usa xd
Hahaha Turcja XD
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Turcja prawie utarła nosa kotom trzeciej kategorii z USA Szkoda
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Ojej myślałem że Włochy zaczęły wychodzić że swojej Chujowosci a tam moze z 3 nazwiska co znam
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ty tak poważnie? Dla średnio ogarniętej w dzisiejszej piłce osoby to są znane nazwiska
Kulig teraz xd
ale chujowo ta nasza zbiórka wygląda. w ogóle tyle gadania, że ta Rosja taka słaba i do ogrania, no nie jest jakas mocna ale połowe składu stanowią zawodnicy CSKA, tegorocznego mistrza euroligi, więc tacy słabi to oni nie są, no ale jazda chłopaki można to zrobić
kurwa kulig
kurwa kulig
Ta ostatnia akcja 

Rosjanie narzucili swój błotny styl grania, a nasi troche obsrani, szczególnie Cel
- bloodyhell
obskakujemy wpierdox troche, ruscy lepsi w kazdym aspekcie prawie. kuleje skutecznosc mocno u nas, duzo nieprzemyslanych decyzji tez 
Ale nas ruchają tymi 3
-
tacocabana
- bloodyhell
niektóre nasze straty to o absurd zakrawają, ciezko będzie coś ugrać w ten sposób