Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- FruitOffTheWall
Re: Ekstraklasa
widzew powinien zjebać się za całokształ, zatrudnianie parodystów bajerantow typu jovicević aka czapeczka, branie adamczuka. Szkoda to będzie spadku Lechii.
Ale jakby cracovia spadła, tez by było spoko, tam jest balagan odka to platek przejął taki że to huj xd
Ale jakby cracovia spadła, tez by było spoko, tam jest balagan odka to platek przejął taki że to huj xd
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
zależy jaka perspektywa, piłkarska? najatrakcyjniej grająca ekipa z tych trzech, i w zasadzie dopóki trenerem tam będzie myśliwiec, to to się nie zmieni, zawsze można oczekiwać od nich animuszu, zdobywania bramek, oczywiście sami również potrafią sporo przyjąć, ale still gdzie wady. ja tam nawet lubię obejrzeć piasta w niedzielne popołudnie, rzadko kiedy można spodziewać się gównianego meczu z ich udziałem, po widzewie zupełnie odwrotnie
z kolei łódzki oczywiście ma większe perspektywy rozwoju, sama ich fabuła jest ciekawa, człowiek zastanawia się, co znowu odjebią, kiedy fornalczyk trafi do siatki i za jakiego randomowego murzyna szykowana jest dziesięciomilionowa oferta, oprócz tego kibicowsko stoją wysoko, ale imo niech na otrzeźwienie w przyszłym sezonie zagrają derby
a cracovia nie przegra z korono
Dodano po 14 minutach 20 sekundach:
ps. 32 bramki w 23 meczach pod myśliwcem - całkiem spoko jak na drużynę bez napastnika xd dałbym im szansę jeszcze
no karkołomne zadanie sobie przyjęli włodarze Piasta, by się próbować utrzymać tym ogrem Barkowskim, ale nie gratulowalbym nawet, gdyby się udało
piast już tanczy na nozu ostrza od lat chyba faktycznie im sie nalezy prysznic
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
spadek Maccabi byłby całkiem interesujący fabularnie, ale zleci Lechia i aż do pierwszego meczu następnego sezonu będzie telenowela z minusowymi punktami, Lozanną, trybunałem stanu i tak dalej
trójkąt bermudzki wola mokotów
no niestety, Vuko prawdopodobnie wybije im piłkę nożną z głowy, a widzom radość z oglądania, aczkolwiek ten pikachu face na widzewskim obiekcie w razie niepowodzenia byłby epicki
-
tacocabana
tbh nie wykluczalbym też spadku Cracovii, który ma miejsce tylko przy jednej kombinacji wyników, ale nadzwyczaj prawdopodobnej
-
Bisclavret
Gdzie tam, remisik przy kałuży jak nic
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
A spadnie oczywiście przegrany z meczu w Łodzi, nie wierzę że Lechia przy takim potencjale z przodu jest aż tak beznadziejna żeby nie wygrać w Niecieczy
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
A spadnie oczywiście przegrany z meczu w Łodzi, nie wierzę że Lechia przy takim potencjale z przodu jest aż tak beznadziejna żeby nie wygrać w Niecieczy
Ale czemu remisik ze niby jaca zielinski oszczedzi swoj poprzedni klub? Wiem ze dobrze go tam traktowali ale idac tym tropem to polowie ligi musialby byc laskawy. Korona to bierze
-
Bisclavret
Nieee, żadne rozkminy tego typu, Cracovia nie przegrała meczu u siebie od połowy marca, aktualnie ma serie czterech remisów z rzędu a Korona jest beznadziejna na wyjazdach na wiosnę
rozstrzygnięcie tego meczu na korzyść Korony uzależnione jest tylko od tego, którą nogą wstanie Błanik i czy Xavierek ewentualnie wybroni im ze dwie setki, bo poza tym to tam nie ma kto w piłkę grać i ogólnie chujowe są świętokrzyskie zbóje, normalnie Craxa powinna się utrzymać
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
graficy z k.net dobrą robotę zrobili
Spoiler

dlugosz to jest zawod sezonu jak dla mnie a svetlin zaraz po nim
- FruitOffTheWall
Svetlin to w dla mnie coś jeszcze pokazał. Ten Bługarski zaciąg z Korony, to jest totalna banda nieudaczników. Dla mnie zawodem w Koronie jest, Gustafsson. Gość coś w życiu pograł, a przerasta go tempo tej ligi, nawet nie mówie o umiejętnościach. Co do zawodu Sezonu, to dla mnie jest to Pogoń a na jej czele stoi Greenwood. Gość dwa razy celnie kopnął z wolnego i bodajże gola strzelił a tak nie pokazał nic. Za mało sie mówi, o tym jakie gówno, srake, krwiokał pokazała nam Pogoń na boisku. Miałem nieprzyjemnośc oglądać troche ich meczy w ostatnim pół roczu i takie mecze jak np Z Arką u siebie, z Zagłębiem, Z Koroną to nie są mecze, to są TORTURY. Bruk bet grał o niebo lepiej, wiadomo ich schemat to
1. Napierdolić sytuacji pod bramką gdzie np Zapolnik nie trafia z pięciu metrów, fajnie kreują już prawie witają sie z gąską
2. TAKI CHUJ, Dostać gola to rzecz święta, trzeba dostać gola
i tak w każdym meczu. No bylo to jakieś dla Oka
Mam wrażenie że Cracovia zremisuje ten mecz W Kielcach*, przypominam oni nie potrafili pokonać Radomiaka, co grał w dziesiątke od piętnastej minutyXD
Zagłębia które gra o nic
Motor z którym wygrywali 3:1
Pogonii u siebie
* No tak w Krakowie, dzieki @2do5 za poprawkę, ale mam wrażenie że to nie ma na nich wpływu. Chyba nawet postawię tam remis u Buka
Widzew wygra z Piastem, bo ludzie kochani, no my chcemy na Przemasa Wiśniewskiego ( który dobrze gra, spoko powrót) stratować białoruskim czołgistom aka barkovskim xD, jaaapierdole no remis to jest max co zrobimy, ale czuje że będzie w ryj, bo mecze Widzewa to maszyna losująca i może sie pejsom zacznie chcieć grać
No i jest Lechia, która fajnie kreuje ale szansa że dostanie gola, to jak szansa na to że jutro będzie Czwartek, tam typuje Remis 1:1
1. Napierdolić sytuacji pod bramką gdzie np Zapolnik nie trafia z pięciu metrów, fajnie kreują już prawie witają sie z gąską
2. TAKI CHUJ, Dostać gola to rzecz święta, trzeba dostać gola
i tak w każdym meczu. No bylo to jakieś dla Oka
Mam wrażenie że Cracovia zremisuje ten mecz W Kielcach*, przypominam oni nie potrafili pokonać Radomiaka, co grał w dziesiątke od piętnastej minutyXD
Zagłębia które gra o nic
Motor z którym wygrywali 3:1
Pogonii u siebie
* No tak w Krakowie, dzieki @2do5 za poprawkę, ale mam wrażenie że to nie ma na nich wpływu. Chyba nawet postawię tam remis u Buka
Widzew wygra z Piastem, bo ludzie kochani, no my chcemy na Przemasa Wiśniewskiego ( który dobrze gra, spoko powrót) stratować białoruskim czołgistom aka barkovskim xD, jaaapierdole no remis to jest max co zrobimy, ale czuje że będzie w ryj, bo mecze Widzewa to maszyna losująca i może sie pejsom zacznie chcieć grać
No i jest Lechia, która fajnie kreuje ale szansa że dostanie gola, to jak szansa na to że jutro będzie Czwartek, tam typuje Remis 1:1
Ostatnio zmieniony 20 maja 2026, 9:44 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
w Krakowie grają
czołówka z kiepskich jako soundtrack do tematu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Jestem kibicem prywatnego od dwóch godzin Górnika Zabrze a już mnie te kluby na miejskim garnuszku wkurwiają.Lukas Podolski oficjalnie właścicielem Górnika Zabrze
Historyczny sezon W CHUJ
nic na potem