Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
16
31%
Cracovia
2
4%
Lechia
10
20%
Motor
1
2%
Piast
7
14%
Widzew
15
29%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Ekstraklasa

Post autor: FruitOffTheWall »

widzew powinien zjebać się za całokształ, zatrudnianie parodystów bajerantow typu jovicević aka czapeczka, branie adamczuka. Szkoda to będzie spadku Lechii.

Ale jakby cracovia spadła, tez by było spoko, tam jest balagan odka to platek przejął taki że to huj xd
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
2do5

Post autor: 2do5 »

mieszko pisze: 19 maja 2026, 15:58 na kogo spadek liczycie? nie chcialbym widziec spadku widzewa i cracovii mimo wszystko. licze po cichu, ze jakims cudem piast spadnie, chyba nikt by nie plakal?
zależy jaka perspektywa, piłkarska? najatrakcyjniej grająca ekipa z tych trzech, i w zasadzie dopóki trenerem tam będzie myśliwiec, to to się nie zmieni, zawsze można oczekiwać od nich animuszu, zdobywania bramek, oczywiście sami również potrafią sporo przyjąć, ale still gdzie wady. ja tam nawet lubię obejrzeć piasta w niedzielne popołudnie, rzadko kiedy można spodziewać się gównianego meczu z ich udziałem, po widzewie zupełnie odwrotnie

z kolei łódzki oczywiście ma większe perspektywy rozwoju, sama ich fabuła jest ciekawa, człowiek zastanawia się, co znowu odjebią, kiedy fornalczyk trafi do siatki i za jakiego randomowego murzyna szykowana jest dziesięciomilionowa oferta, oprócz tego kibicowsko stoją wysoko, ale imo niech na otrzeźwienie w przyszłym sezonie zagrają derby

a cracovia nie przegra z korono

Dodano po 14 minutach 20 sekundach:
ps. 32 bramki w 23 meczach pod myśliwcem - całkiem spoko jak na drużynę bez napastnika xd dałbym im szansę jeszcze
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no karkołomne zadanie sobie przyjęli włodarze Piasta, by się próbować utrzymać tym ogrem Barkowskim, ale nie gratulowalbym nawet, gdyby się udało
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

piast już tanczy na nozu ostrza od lat chyba faktycznie im sie nalezy prysznic
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

eddy_wata pisze: 19 maja 2026, 17:11 piast już tanczy na nozu ostrza
tabele tego nie przedstawiają, chyba że chodzi o finanse klubu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

spadek Maccabi byłby całkiem interesujący fabularnie, ale zleci Lechia i aż do pierwszego meczu następnego sezonu będzie telenowela z minusowymi punktami, Lozanną, trybunałem stanu i tak dalej
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Zleci Piast
MalinowyJogurt 2
2do5

no niestety, Vuko prawdopodobnie wybije im piłkę nożną z głowy, a widzom radość z oglądania, aczkolwiek ten pikachu face na widzewskim obiekcie w razie niepowodzenia byłby epicki
tacocabana

Post autor: tacocabana »

lechia spadnie razem z bracmi z Gdyni
j6k
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

tbh nie wykluczalbym też spadku Cracovii, który ma miejsce tylko przy jednej kombinacji wyników, ale nadzwyczaj prawdopodobnej
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Gdzie tam, remisik przy kałuży jak nic

Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
A spadnie oczywiście przegrany z meczu w Łodzi, nie wierzę że Lechia przy takim potencjale z przodu jest aż tak beznadziejna żeby nie wygrać w Niecieczy
Awatar użytkownika
eddy_wata

Ale czemu remisik ze niby jaca zielinski oszczedzi swoj poprzedni klub? Wiem ze dobrze go tam traktowali ale idac tym tropem to polowie ligi musialby byc laskawy. Korona to bierze
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Nieee, żadne rozkminy tego typu, Cracovia nie przegrała meczu u siebie od połowy marca, aktualnie ma serie czterech remisów z rzędu a Korona jest beznadziejna na wyjazdach na wiosnę
2do5

rozstrzygnięcie tego meczu na korzyść Korony uzależnione jest tylko od tego, którą nogą wstanie Błanik i czy Xavierek ewentualnie wybroni im ze dwie setki, bo poza tym to tam nie ma kto w piłkę grać i ogólnie chujowe są świętokrzyskie zbóje, normalnie Craxa powinna się utrzymać

Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
mql pisze: 20 maja 2026, 8:56 tbh nie wykluczalbym też spadku Cracovii, który ma miejsce tylko przy jednej kombinacji wyników, ale nadzwyczaj prawdopodobnej
graficy z k.net dobrą robotę zrobili
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
eddy_wata

dlugosz to jest zawod sezonu jak dla mnie a svetlin zaraz po nim
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Svetlin to w dla mnie coś jeszcze pokazał. Ten Bługarski zaciąg z Korony, to jest totalna banda nieudaczników. Dla mnie zawodem w Koronie jest, Gustafsson. Gość coś w życiu pograł, a przerasta go tempo tej ligi, nawet nie mówie o umiejętnościach. Co do zawodu Sezonu, to dla mnie jest to Pogoń a na jej czele stoi Greenwood. Gość dwa razy celnie kopnął z wolnego i bodajże gola strzelił a tak nie pokazał nic. Za mało sie mówi, o tym jakie gówno, srake, krwiokał pokazała nam Pogoń na boisku. Miałem nieprzyjemnośc oglądać troche ich meczy w ostatnim pół roczu i takie mecze jak np Z Arką u siebie, z Zagłębiem, Z Koroną to nie są mecze, to są TORTURY. Bruk bet grał o niebo lepiej, wiadomo ich schemat to
1. Napierdolić sytuacji pod bramką gdzie np Zapolnik nie trafia z pięciu metrów, fajnie kreują już prawie witają sie z gąską
2. TAKI CHUJ, Dostać gola to rzecz święta, trzeba dostać gola
i tak w każdym meczu. No bylo to jakieś dla Oka

Mam wrażenie że Cracovia zremisuje ten mecz W Kielcach*, przypominam oni nie potrafili pokonać Radomiaka, co grał w dziesiątke od piętnastej minutyXD
Zagłębia które gra o nic
Motor z którym wygrywali 3:1
Pogonii u siebie

* No tak w Krakowie, dzieki @2do5 za poprawkę, ale mam wrażenie że to nie ma na nich wpływu. Chyba nawet postawię tam remis u Buka

Widzew wygra z Piastem, bo ludzie kochani, no my chcemy na Przemasa Wiśniewskiego ( który dobrze gra, spoko powrót) stratować białoruskim czołgistom aka barkovskim xD, jaaapierdole no remis to jest max co zrobimy, ale czuje że będzie w ryj, bo mecze Widzewa to maszyna losująca i może sie pejsom zacznie chcieć grać

No i jest Lechia, która fajnie kreuje ale szansa że dostanie gola, to jak szansa na to że jutro będzie Czwartek, tam typuje Remis 1:1
Ostatnio zmieniony 20 maja 2026, 9:44 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
2do5

FruitOffTheWall pisze: 20 maja 2026, 9:34 Mam wrażenie że Cracovia zremisuje ten mecz W Kielcach
w Krakowie grają
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

czołówka z kiepskich jako soundtrack do tematu :bowdown:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Lukas Podolski oficjalnie właścicielem Górnika Zabrze
Jestem kibicem prywatnego od dwóch godzin Górnika Zabrze a już mnie te kluby na miejskim garnuszku wkurwiają.
Historyczny sezon W CHUJ
nic na potem
ODPOWIEDZ