Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
No i humor gituwa, najważniejsze, że bez Łęcznej w ekstraklasie, chciałbym finał Motor - Odra, ale pewnie Arka na luzie jakieś 3:0 zrobi
MalinowyJogurt 2
Brawo, fajnie
za duży stadion dla kibiców Arki?
-
Bisclavret
Dawaj Oderka wygraj to
Dodano po 5 minutach 30 sekundach:
Nie wiem czy mecz w Lublinie się dało oglądać przed tv, pewnie nie bo 0-0 no i jednak to jest 1 liga ale z trybun to było potężne widowisko, Górnik chuja grał i ciągle nie chciało wpaść dwa słupki i karny no i prawdę mówiąc byłem pewien że karne przejebiemy z tym chorym bramkarzem. No ale pięknie, fajnie że mecz życia bramkarza nie wystarczył do awansu.
Do tej pary ekstraklasa była dla mnie abstrakcyjna wizja no i teraz zacząłem się nakręcać, u nas jest ogromne ciśnienie w mieście, bilety na baraż poszły w kilka godzin, takich obrazków u nas nigdy nie było (wiem że w cywilizowanych futbolowo rejonach Polski to normalne jak coś
)
Dodano po 5 minutach 30 sekundach:
Nie wiem czy mecz w Lublinie się dało oglądać przed tv, pewnie nie bo 0-0 no i jednak to jest 1 liga ale z trybun to było potężne widowisko, Górnik chuja grał i ciągle nie chciało wpaść dwa słupki i karny no i prawdę mówiąc byłem pewien że karne przejebiemy z tym chorym bramkarzem. No ale pięknie, fajnie że mecz życia bramkarza nie wystarczył do awansu.
Do tej pary ekstraklasa była dla mnie abstrakcyjna wizja no i teraz zacząłem się nakręcać, u nas jest ogromne ciśnienie w mieście, bilety na baraż poszły w kilka godzin, takich obrazków u nas nigdy nie było (wiem że w cywilizowanych futbolowo rejonach Polski to normalne jak coś
frajerzy polskiej piłki obecnego sezonu
1. Zagłębie Sosnowiec
2. Lech Poznań
3. Arka Gdynia (in progress)
1. Zagłębie Sosnowiec
2. Lech Poznań
3. Arka Gdynia (in progress)

Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
4. gostek co kupil maszerujaca do ekstraklasy arke od kolakowskich