@ebismolarek
Livescore EURO 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Livescore EURO 2024
To @@kid bo ja nie dawałem swoich typów, ale gdyby tak było to ofc też bym dał na Hiszpanie, pozdrawiam Ludzi
taki z ciebie kibic
Dodano po 1 minucie 45 sekundach:
nie no zartuje nie gniewaj sie
Dodano po 1 minucie 45 sekundach:
nie no zartuje nie gniewaj sie
huja tam sie znacie, ja dalem cr7 jako krola strzelcow
ci co dali na mboppiego wcale nie lepsi (ja np.)
chyba troche widac nawet XD
Ogólnie mi się dobrze ogląda Holandię na tym turnieju jako jeden z nielicznych zespołów, dużo sytuacji tworzą, z nami mogli z 5 wcisnąć, Rumunii z 6 luźno, tylko ze skutecznością na bakier.
No i w porównaniu do Hiszpanii to ich droga do półfinału to w zasadzie nic specjalnego, a jak mieli teoretycznie mocnych rywali w grupie(poza wiadomo kim) to nie potrafili wygrać.
W każdym razie oby wielki pomarańczowy walec dzisiaj zrobił co należy
No i w porównaniu do Hiszpanii to ich droga do półfinału to w zasadzie nic specjalnego, a jak mieli teoretycznie mocnych rywali w grupie(poza wiadomo kim) to nie potrafili wygrać.
W każdym razie oby wielki pomarańczowy walec dzisiaj zrobił co należy
Holandia 2:1 I najpiękniejszy finał w historii w niedzielę jakieś 5:5
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Oby dzisiaj football is coming home i niech ta anglia juz wraca sobie na wyspy ogladac final euro z perspektywy kanapy, kciuki trzymane za holendrow
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
rodri rocznik 96 dopiero ja pierdole luzno jeszcze z cztery duze imprezy do zaliczenia bedziemy niepokonani
Oby ktoś ogarnął w końcu zdrowie Pedriego, do tego jeszcze Gavi w odwodzie i gramy
plus ludzie w postaci Daniego olmo i fabiana ruiza, do tego pewnie za 2 lata jeszcze jakiś nowy pedri gavi się pojawi, pomoc na lata
a Rodri jak nic niespodziewanego się nie wydarzy oby, żadna kontuzja to jest to materiał na najlepszego defensywnego pomocnika all time, w sumie teraz w primie ciężko kogolwiek równac do goscia
a Rodri jak nic niespodziewanego się nie wydarzy oby, żadna kontuzja to jest to materiał na najlepszego defensywnego pomocnika all time, w sumie teraz w primie ciężko kogolwiek równac do goscia
był ktoś taki jeszcze taki jak lothar matthaus, który robił wszystko co oni + jeszcze w huj bramek strzelał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- ConeyIsland
Zawodnik której druzyny będzie królem strzelców?
Francja.
Kuuuurwa było blisko
Francja.
Kuuuurwa było blisko
Spoiler

JE DZIE MY
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag