Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
Uuuu Wini znowu na masie przyjebal? Szkoda w sumie.
- przedszkolanek
pacześ był wczoraj
Spoko rozmowa. Choć widać, że się nie do końca gadka kleiła. Rozkręca się gdy Pacześ łapie luz i zaczyna sobie robić podśmiechujki z pączusia.
- oKulTywowany
zanim to obejrzę to przypomnę roundtable młode wolfy z 6 edycji xD
This page is no longer available.
Nie spodziewałem się tej rozmowy i jak zobaczyłem, że jest to się podpaliłem, a wyszło średnio. O Bersonie to WIni mam wrażenie mało co wiedział, jakoś średnio się ta rozmowa kleiła ogólnie. Nic ciekawego się nie dowiedziałem, mam też wrażenie, że trochę niepotrzebnie Wini kontynuował temat narkotyków 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Haha, jaki frosti spokojny i powściągliwy, żeby czasem nie wypaść tak niefortunnie jak zazwyczaj xd
dramatycznie nudna ta rozmowa z Frostim i Bersonem, wyłączyłem przed połową.
dobrze tam piszą w komentarza, że spoko jakby Moleściaków zaprosił. albo każdego z osobna. na Pelsona nie liczę, ale Włodka, Vienia albo Wilka. chętnie też Volta bym zobaczył. a, no i Łonę oczywiście - niby z jednego miasta mordy i pewnie się znają, a rozmowy jeszcze nie było.
dobrze tam piszą w komentarza, że spoko jakby Moleściaków zaprosił. albo każdego z osobna. na Pelsona nie liczę, ale Włodka, Vienia albo Wilka. chętnie też Volta bym zobaczył. a, no i Łonę oczywiście - niby z jednego miasta mordy i pewnie się znają, a rozmowy jeszcze nie było.
Średnio mi siadają jego najnowsze wygrzewki, ale po kilkunastu minutach gadki z Winim wydaje się spoko ogarniętym typem. Bez porównania ta gadka do wywiadu z Frostim i Bersonem
Kocham, pozdrawiam
- przedszkolanek
początek bardzo fajny i sympatyczny, później siadło, za długi wywiad, gdzieś w połowie zaczęło się typowe pierdolenie winiego o hararim, rozkminy o bogach, sztucznej inteligencji i ayahuasce
A Oki tylko potwierdza co wini mu powie
- przedszkolanek
to akurat pokazuje, że kumaty chłopak, bo wie, że trzeba się podlizywać wpływowym kolegom w branży i jak to robić, daleko zajdzie z taką postawą
Co to za Dominika u Winiego? Jego dupa? Zęby jak jej mył to 
- przedszkolanek
tym razem nic nadzwyczajnego
występowała też w "KMO" ostatnio u Winicjusza: https://www.instagram.com/dominikalas
wątpię by luba, a sam Pan Wini kilka miechów temu w którymś z odcinków nawijał że zerwał z panną (dedukując myślę że chodzi o nią https://youtu.be/j95gEaw5cvo?t=2440)