Sentino - Zabójstwo Liryczne 3 (2020)
Re: Sentino - Zabójstwo Liryczne 3 (2020)
Czekalem z dobre cztery lata na nowe kawałki, czy na pełne wersje snippetow i sie nie zawiodłem. Tylko Senti w tych czasach. Jasne, możesz mi wymienić w chuj raperów z pl co wydali zajebiste krążki, ale to nie jest to. Ten typ ma w to w sobie, ten jebany pierwiastek, którego nie maja inni.
CHCIAŁBYM BYĆ DALEKO GDZIEŚ INDZIEJ. CHCIAŁBYM BYĆ DALEKO GDZIEŚ INDZIEJ. CHCIAŁBYM BYĆ DALEKO GDZIEŚ INDZIEJ CHCIAŁBYM BYĆ DALEKO GDZIEŚ!!!
Quebo nawet se przesłuchał
Przecież Quebo wyciąga do jego dłoń, Seba skorzystaj z tego! Lepszej szansy już chyba nie będzie
Konto na Insta już wróciło. Raffa na grupie na FB zasugerował, że szykuje się coś dużego. Także sytuacja chyba opanowana 
A może to akcja w stylu sekty hasha, solar płaczek itp. taki dym żeby trochę zamieszać.
Chuj w to, ważne że muzyka się pojawiła i na jakiś czas wystarczy
Chuj w to, ważne że muzyka się pojawiła i na jakiś czas wystarczy
Rozpierdol
Ciężko wybrać najlepsze numery z trójki, bo każdy jest świetny, choć prawie wszystkie znane. Sentino to raper kompletny, jest bardzo muzykalny, ma świetny głos, flow, możliwości wokalne i piękny szwabski akcent, a co chyba najważniejsze - ma inną mentalność. Nie interesuje mnie co gościu sobie tam pisze na Ig ani żadne rzekome krzywe akcje, o których najwięcej do powiedzenia mają postronni, słucham dwóch potężnych płyt, które dla nas złożył i wydał. ZL0 bardziej ciekawostka, ale też zajebiście się słucha, a parę kawałków mocno się wybija. Słucham od 2015 i bardzo brakowało Sebka po polsku. Typ jest przesympatyczny. Trzymam kciuki za Pt. 4
Skąd wiadomo że Quebo też przesłuchał ZL3? @Jolo
- MyEvenement
Siema, mogę „trackliste” na pw?
Dziś wolny dzień, wiec w końcu się będę w stanie zapoznać z materiałem.
Dziś wolny dzień, wiec w końcu się będę w stanie zapoznać z materiałem.
-
dziendobry
Tez chcialbym sie dowiedziec ocb, pozdro
- Dolarydolary
wiadomo czemu na spotku nie ma il duce 2ki ?
miks/master tej płyty to jakiś żart.
- marco_pantani
Mam mieszane uczucia po pierwszym odsłuchu i śmiem twierdzić, że gdyby to nie był Sentino to byłby totalnie przeciętny materiał, ale jednak jego osoba/głos robi dużo, no i ma w sobie to coś, ten unikalny styl, który jest nie do podrobienia. No i lirycznie momentami też się broni. Najlepszy track oczywiście "Brak słów", wyróżniłbym jeszcze "Gdzieś indziej" (zajebisty bit), Nic nie mów 2, Karl Lagerfeld 2 (gdyby nie ta jakość
), Diho dał fajną zwrotkę w "Jeszcze raz". Ten materiał ma swój urok i pewnie będę wracał, ale mogło być znacznie, znacznie, lepiej.
No, a mix/master to tragedia, wiadomka, już romantic psycho lepiej brzmi, bo tam przynajmniej wiadomo, że tak miało być.
No, a mix/master to tragedia, wiadomka, już romantic psycho lepiej brzmi, bo tam przynajmniej wiadomo, że tak miało być.
w dwie doby 400 tys wyświetleń tracku z Bedoesem a on znowu odbierdala kombinacje

#free2rzyn
- KillerCroc
Jak przeczytałem że Sentino robi mix/master to aż sobie wyobraziłem takiego Sebka z butelką koniaku marki Henessy w połowie pełną, pitą z gwinta w akompaniamencie tutoriali na yt HOW TO MIX TRAP VOCALS [MUST SEE] [STOCK PLUGINS] podkręcającego equalizer i losowo ustawiając compresor, biorąc potężnego łyka HENESSY kwitując to - o tak, ale to będzie banglać
Spoiler
plot twist - nie banglało
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
-
JastrzabHBO
up, oj tak byczq y'all y'all jeszcze mówi i ten śmiech jak w tym video z wanny co zaprasza piękne panie. Każdy z jego słuchaczy ma coś z Sebka i dlatego tak podoba nam się jego muzyka. Po prostu utożsamiamy się z artystą czy to w życiu realnym czy tym wymarzonym
Ostatnio zmieniony 11 cze 2020, 13:11 przez JastrzabHBO, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie tak było
On musiałby mieć kogoś, kto by go ogarniał i nim sterował.
to ZL3/ZL0 było wypuszczane bez konstultacji z Sebkiem xD? sądzać po ostatnich wpisach na ig