najbardziej ruchable raperka
-
georgefloyd
Re: najbardziej ruchable raperka
Mówi się, że o gustach się nie dyskutuje ale o ich braku już można. To, że Rena i Kara ci się nie podoba to akurat oznaka, że nie jesteś homo. Ktoś musiałby być świrem by wskoczyć na takiego chłopa jak te dwie. Tacy się zdarzają ale to raczej podczas mefedronowego cugu w Krakowie w klubie nocnym Prozak 2.0. Co do koleżanki z wielkim czołem, kaczymi nóżkami i całkowitym brakiem gustu w dobieraniu garderoby to spoko. Takie wykrętki też są spoko jak ktoś lubi. Na dobrą sprawę jesteśmy krajem postsowieckim i kosmitki z rodziny szaraków też są w pewien sposób atrakcyjne. Nawet sobie znalazła jakiegoś typa z Nepalu z brzuszkiem jak Hindusi. W ogóle kumacie, że widziałem dwóch Hindusów którzy chowali smakołyki pomiędzy dolną partią zwisającego brzucha a ciałem. Idę po plaży a jeden normalnie żelki Haribo 200 gramów tak trzymał. Ciekawe czy ten jej Nepalczyk też tak potrafi. Oni się wspinają na tego góry to połowę sklepu by pewnie pod brzuchem wyniósł. Cygan i szerpa w jednym.
Ostatnio zmieniony 06 lut 2026, 15:02 przez georgefloyd, łącznie zmieniany 1 raz.
aż się boję co ty wyrywasz że to jest ładne

Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
dobra tam każdemu sie da niekorzystne zdjęcie zrobić
Wiadomo

Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
-
georgefloyd
Dobra Mietek, napisz, że lubisz wskoczyć na chłopa i po sprawie. Żeby życie miało smaczek raz chłopaczek, raz chłopaczek.
to prędzej wy gejami jesteście jakbyście nie mogli z Karą, ja widzę w Karze potencjał jakby się pomalowała elegancko
no kurwa nie powiecie mi że jest gorsza niż Fagata bez makijażu
no kurwa nie powiecie mi że jest gorsza niż Fagata bez makijażu
Ostatnio zmieniony 06 lut 2026, 15:05 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdy widzi jak kara wygląda ale pragnę zaznaczyć, że mogłoby być dużo lepiej gdyby chciała być kobieca ta dziewczyna. Wybrała jednak image damskiego Sebastiana. Skumajcie te fotki, to jest jej najbardziej kobiece wydanie.
Popi.jaku
no mówię, wysoka, fajne bimbały, młoda, jakby chciała być kobieca to by elegancko było, ja dostrzegam to co niewidoczne na pierwszy rzut oka
długie nogi ma
długie nogi ma
Szkoda że nie dostrzegłeś niewidocznego na 1 rzut oka mentalnego kutasa
Ona nawet siedzi/leży na tym łóżku jak chłop
Ona nawet siedzi/leży na tym łóżku jak chłop
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
to trzeba z niej te kobiecość wydobyć
albo wzbudzić, łorewa
albo wzbudzić, łorewa
Tam się nie da za dużo zrobić, ale mogłaby półkę wyżej od Ryfy wskoczyć po makijażu i kursie chodzenia jak kobieta a nie Bilon HG
Popi.jaku
- Haczapurjan
Wiem, że to pojebane, ale sama ta ksywka "Ruskiefajki" wywołuje u mnie jakiś taki odruch obrzydzenia. Chyba za bardzo podkreśla taki patusiarski przelot, nie wiem jak to wytłumaczyć. W każdym razie mięknie migeorgefloyd pisze: ↑06 lut 2026, 13:23 Ruskiefajki? Czasami dobrze wytargać za kudły taką tłustą alternatywkę
dla niektórych to afrodyzjak właśnie, pięknie że może każdy coś dla siebie znaleźć
- scam_sakawa
Kara jakby chciała usunąć sobie mentalny kutas to byłaby atrakcyjną kobietą. Szkoda, że nie chce być bardziej kobieca.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
nescafeklasyg
nie no, z karą bym nie mógł się nawet całować w policzki choćby się odjebała w bieliznę od sydney sweeney, za skurwysyna pana.Ale słyszałem tu i ówdzie głosy że może się podobać, co kto lubi.
Ogólnie wszystkie polskie raperki są jakieś nijakie, nie wiem o co w tym chodzi, chyba po prostu o to że widzisz fajną dupę a ona nagle zaczyna kurwa rapować i machać łapami, od razu coś nie bangla.
Ogólnie wszystkie polskie raperki są jakieś nijakie, nie wiem o co w tym chodzi, chyba po prostu o to że widzisz fajną dupę a ona nagle zaczyna kurwa rapować i machać łapami, od razu coś nie bangla.
- marmolad_k2
Myślałem, że to Kaczmi Nagły Atak Spawacza.
-
georgefloyd
Chore pojeby, dokładnie tak jak kolega wyżej pisze. No nie da rady. Wyobraź sobie Mieciu, że się z nią całujesz a ona jeszcze nasiona z zeszłorocznych porzeczek ma w zgniłej ósemce. A z Reną zatańczyłbyś walca na materacu z gąbki o grubości 75mm?
To dla koneserów Kara z mamą. Imo jak już się raz ją zobaczyło i posłuchało to nie da się usunąć mentalnego kutasa i jedyne wyobrażenie o niej mam takie, że ściągając z niej spodnie przywitałyby mnie bokserki, klapki i szare skarpetki i czarne kropki od przedwczorajszego ogolenia nóg maszynką Bic Flex z Rossmana (albo i nie) ((i pewnie wielki paluch u stopy niepomalowany
))

Spoiler

MalinowyJogurt 2
- rozklad_gaussa
Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.