Bambi

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Re: Bambi

Post autor: benzoabuser »

Lubię jej kawałki i ten też jest spoko
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Bryx Fenrir pisze: 10 lut 2023, 17:27 Patent z 3 literowymi skrótami bardzo ciekawy, natomiast cały numer przesłodzony jak Łomża miodowa
Piję Łomżę miodową tylko gdy mam ochotę poczuć nostalgię do czasów gdy nie wydawała się przesłodzona.
Piona.
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Spoko całkiem, chociaż refren nadaje się do reklamy zabawek barbie. Przynajmniej nie udaje bad bitch, jak Dziarma, czy Adma.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

ale gowno ja jebe :lol:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

Sotnikov pisze: 10 lut 2023, 20:47 Swoją drogą tyle lat już istnieje ten podgatunek, a w pl chyba jeszcze nie było czegoś na wysokim poziomie w tym stylu właśnie. Czy było? Dajcie znać jak się mylę.

A jak szukasz przesłodzonego to faktycznie hubi.

Ciekawe co z tym hyperpopem dalej będzie. Mam wrażenie, że Malibu Barbie to już był jakiś zwiastun prezentowania tych patentów masowemu słuchaczowi.
Może być zabawnie.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

nosgov łatwiej przyszła rozpoznawalność za granicą niż w pl, reszta chyba bez szans na przebitkę większą, chyba dopóki ktoś z tzw meja nie zmieni stylu na hyperpop, to nie ma co liczyć na pokazanie tego szerzej, może to w sumie lepiej patrząc na to jak wyglądało przeniesienie drillu albo afrotrapów na nasz grunt xD
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Rzygam tęczą
hwjsk

Post autor: hwjsk »

bambi zajebiste i beka z wczutych fanow rapu

handpoke to takie przeklinajaca justyna swies na mocniejszym bicie, podobuje sie bardzo i zapetlane jest
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

to jeszcze nie jest to, choć najlepsze dotychczas.

Dodano po 4 minutach 6 sekundach:
Sotnikov pisze: 10 lut 2023, 20:47 Czy było? Dajcie znać jak się mylę.
No kurwa, a disco polo.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Bambi w 1 dzień 100 tysięcy wyświetleń na yt. To większy hype niż chociażby Walczuk z SBMu.

Dobra inwestycja Leosi.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

to wiecej niz leosia zrobila na tym samym kanale swoim
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
RIVALDO111
Zbanowany

Leosia zrobiła 400 plus w 2 miechy, ta już idzie na 140. Szczerze nie zaskakuje mnie to bo głos 100 razy lepszy.

Mejn kobiecy jest tak cienki że nie zaskoczy mnie jak Bambi jeszcze wybuchnie choćby z braku laku.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
F88G

RIVALDO111 pisze: 13 lut 2023, 0:00 Mejn kobiecy jest tak cienki że nie zaskoczy mnie jak Bambi jeszcze wybuchnie choćby z braku laku.
To znaczy to właśnie się stało Rivaldo, możesz czuć się niezaskoczony. xD

Dodano po 20 minutach 20 sekundach:

Pierwszy w polsce rap.
edenmar

Post autor: edenmar »

No taka nie za mądra ta Leosia, promuje sobie bezpośrednią konkurencję, i wygląda na to, że zwyczajnie lepszą raperkę (co w sumie nie trudne). Nawet jak na niej trochę zarobi to xDDDD Co prawda te rzeczy ze startera fajniejsze, ale pod target ten cukierkowy singielek pewnie jest idealny
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Dziwne, że SB wolało zakontraktować Nypla, niż Bambi. Ona o wiele lepsza jest.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
RIVALDO111
Zbanowany

Nypel nie jest zawodnikiem SBM. Był tylko gościem HM2.

Kontrakt dostał Kinny Zimmer.

Dodano po 2 minutach 22 sekundach:
edenmar pisze: 13 lut 2023, 22:59 No taka nie za mądra ta Leosia, promuje sobie bezpośrednią konkurencję, i wygląda na to, że zwyczajnie lepszą raperkę (co w sumie nie trudne). Nawet jak na niej trochę zarobi to xDDDD Co prawda te rzeczy ze startera fajniejsze, ale pod target ten cukierkowy singielek pewnie jest idealny

Dzięki Bambi jej kanał będzie bardziej żywy. Sama widać że trochę by umierała na swoim kanale.
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

O kurwa przesłuchaniem kawałek Bambi i to brzmi jak piosenka tytułowa reklamy płatków team x
zwracam honor
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Dziewczyna ma potencjał co pokazała na starterz (tamte kawałki to chyba w ogóle najlepsza rzecz w woman rapowanku). Szkoda, że pod leosią będzie działać, ale still jest to jedna z lepszych rzeczy w kobiecym rapie.

I te wszystkie przypierdolki, że kawałek cukierkowy uga buga to są z chuja wzięte.

Ja tam słucham i się uśmiecham. Fajny, pozytywny vibe to ma. Czekam na więcej.

Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Chyba lepiej tak, gdzie mimo słodziakowego świata jest to ok zarapowane i nie ma silenia się na karyna mode.

!EXTRA ANNOTATION!

Awatar użytkownika
F88G

benzoabuser pisze: 14 lut 2023, 23:46 Szkoda, że pod leosią będzie działać, ale still jest to jedna z lepszych rzeczy w kobiecym rapie.
Właśnie dobrze, jak pokazał zresztą pierwszy klipon. Niby pod kim miałaby się udzielać XD

To znaczy, jeden klip leosi zrobił mi większy estetyczny rozpierdol niż cały spęd 2020 xD
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Chodzi ci o klip bambi na kanale leosi? Jeżeli tak to się zgadzam, bo jest zajebiście zrobiony. Aż mnie zdziwiło, że to pod leosią jest robione, te klipy w sensie.

!EXTRA ANNOTATION!

ODPOWIEDZ