Jezeli chodzi o memicznosc to mam nadzieje ze klip nie zawiedzie (czyli doslownie: zawiedzie) i doda do pieca smieszkom, chociaz to juz nie czasy ceativemarian i ekip z francji tylko crackhouse cartel, wiec pewnie bedzie nudno ale poprawnie
Sentino - ZL 4EVER (2022)
Re: Sentino - Midas (27.05.2022?) [Zapowiedź]
Kurwa imo wlasnie z gowna ulepil balwana, myslalem ze z tego hymnu dozynek ni chuja nie da rady zrobic czegos co nie bedzie albo bekowe albo kompletnie asluchalne a tutaj sie to jakos trzyma
Jezeli chodzi o memicznosc to mam nadzieje ze klip nie zawiedzie (czyli doslownie: zawiedzie) i doda do pieca smieszkom, chociaz to juz nie czasy ceativemarian i ekip z francji tylko crackhouse cartel, wiec pewnie bedzie nudno ale poprawnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
klip typu macham łapami i strzelam z palców
tanczacy Sentino przy refrenie wyglada jak animacja Mario lub innego grzyba z Nintendo Switch. Tragiczny jest ten teledysk, standardowo po kosztach zrobili bajzel z kawalka, ktory mogl byc bangerem tegorocznego lata
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
BouncedDuck5106
Niestety ale ciężko już sentino udawać Latynosa jak 10 lat temu, gdyż co raz bardziej o sobie dają znać cyganskie korzenie.
Teledysk jak nigdy nie zawiódł:
Movement ruskiego czołgu: ✔
Reklama GBS: ✔
Najebane ujęć architektury: ✔
Movement ruskiego czołgu: ✔
Reklama GBS: ✔
Najebane ujęć architektury: ✔
- OmarStooleyman
Ja rozumiem, że nowe zęby to powód do dumy ale u niego jak i u Boxdela wyrobiła się jakaś debilna maniera świecenia nimi za wszelką cenę i mówienia z podniesioną górną wargą, nie da się na to patrzeć bez politowania.
Kizo na letnim bangerze Disney:
- chwytliwy refren i doskonaly instrumental
- podnosi na duchu
- teledysk typu letniawa z ujeciami na dupeczke
- prawidlowy mix/mastering
Sentino na dozynkowym bangerze Midas:
- popsuty refren i doskonaly instrumental
- wywoluje smiech
- teledysk typu nasze bloki sa zajebiste vol. Espana
- strzelanie z palcow na klipie i movement slimaka bedacy followupem do wprowadzenia Disney+ na polski rynek
- ujecia na fawele i zeby wykonane z porcelanowej muszli klozetowej
- nieprawidlowy mix/mastering
nie nazywaj sie wiecej krolem, Sebastian Enrique Alvarez
- podnosi na duchu
- wywoluje smiech
- strzelanie z palcow na klipie i movement slimaka bedacy followupem do wprowadzenia Disney+ na polski rynek
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
jaki on ma śmieszny ryj teraz xd
przecież z tego dożynkowego refrenu wycisnął maximum w tym numerze i w sumie wkręcił mi się kawałek
- oKulTywowany
Z tym że Kizo jest oporowym wackiem robiącym wyświetleniaoyama pisze: ↑20 maja 2022, 12:16 Kizo na letnim bangerze Disney:
- podnosi na duchu
- wywoluje smiech
A Sentino dobrym artystą bez konkretnego zaplecza realizatorskiego
This page is no longer available.
cofnij to uzytkowniku
Raf Camora po turnusie w zamkniętym ośrodku dla obłąkanych.
@666 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
tylko sento do takiego materiału na hit mogl wypuscic tak hujowy klip bez kitu XD
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- Dolarydolary
Nie kojarzę aby w poprzednich teledyskach sento się tyle uśmiechał 
Podbijam w chuj. Gdybyśmy kiedykolwiek organizowali głosowanie na najtragiczniejsze wydarzenia w polskim rapie, to w moim zestawieniu bankowo znalazłby się moment w którym Sentence przekroczył próg kliniki estetycznej. Już wcześniej bywał memem, ale od zrobienia zębów to gruba jazda bez trzymanki.
Będą się wylewały chłodne puszki Midasa w wakacje pod ten banger.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Moim zdaniem to nie zrobi milionów na yt 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Zrobi
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji